boxer-πνιξημο


nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Εδω και δυο βδομαδες ο μποξερακος μου πνιγεται λες και εχει κατι στο λαιμο του.Το κανει τακτικα μπορω να πω και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Τον πηγα στον κτηνιατρο και αποκλεισαμε την περιπτωση να εχει κατι στον λαιμο του,οπως και κατι αλεργικο.Μου ειπαν οτι αυτο τα μποξερ μπορει να το κανουν ανα περιοδους.Τι λετε,ξερει καποιος κατι?:confused:
 


coco07

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2007
51
0
Θεσσαλονίκη
Εμένα το παθαίνε όταν είχε τραχειιτιδα..Της επιανε ο κτηνιατρος το λαιμό & έκανε κάτι ανάμεσα σε πνίξιμο και βήχα..Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω..Από προσωπική πείρα μιλάω:)
 




nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Κοιταξαμε και για καρδια και ολα ειναι οκ.Εξ αλλου ειναι πολυ μικρος.Του ερεθιζει και ο κτηνιατρος τον λαιμο και δεν κανει τιποτα.
 




George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
238
Eίναι πιθανόν να έχει kennel cough, μια συχνή λοίμωξη του αναπνευστικού, φεύγει γρήγορα με αντιβίωση, μίλα με άλλον κτηνίατρο.
 




nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Σιγουρα απο βδομαδα θα παω να παρω και δευτερη γνωμη.Βεβαια μου ειπε να τον δει και μεσα στον λαιμο,τωρα δεν καταλαβα καλα θα σας γελασω.Μου εκανε αναφορα για το τσιγαρο, βεβαια αλους που ρωτησα γελασανε,δεν ξερω τι να πω.Την καρδια εκατσε ωρα με το στηθοσκοπειο(αν το λεω καλα).Δεν προχωρισαμε γιατι δεν εχει αλλα συμπτωματα.Τωρα βεβαια που σας γραφω το κανει αρκετα λιγοτερο.Επισης ενας πολυ καλος μου φιλος εκπαιδευτης μου ανεφερε και την περιπτωση να το κανει για να του δειξω προσοχη,αλλα απο προσοχη αλλο τιποτα.Τελος να σας πω οτι το κανει μονο μεσα στο σπιτι(και στην αθηνα και εκει που σπουδαζω βεβαια).Πολυ μπερδεμα...
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.325
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό που περιγράφεις μπορεί να είναι σύμπτωμα (το μόνο!) μιας καρδιακής πάθησης, παρ' όλο που είναι σπάνιο να εμφανιστεί σε νεαρό σκυλί. Και η εξέταση με το στηθοσκόπιο είναι ανεπαρκής.
Απίθανη περίπτωση, το ξαναλέω.
Άλλο μου κάνει εντύπωση. Την πρώτη φορά δεν τσέκαρε το λαιμό?
 


nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Πρωτη φορα τσεκαρε λαιμο ερεθιζοντας τον με το χερι και δεν αντιδραει καθολου σαν να μην τρεχει τιποτα.Για καρδια επισης μου το ανεφερε απο την πρωτη στιγμη σαν συμπτωμα αλλα τον ακουσε και συμπεριλαμβανομενου και του νεαρου της ηλικιας του το απεκλεισε.Λες να δω καρδια με εξετασεις?Πως ακριβως γινεται η εξεταση?
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.314
16
ATHENS
Κλείσε ένα ραντεβού με κτηνίατρο-καρδιολόγο σε κλινική να κάνετε ακτινογραφία και αν θεωρηθεί απαραίτητο υπέρηχο :)


Αυτο...;)

Για να έχουμε κλινική εικόνα πρέπει να έχουν γίνει και οι απαραίτητες εξετάσεις..
Οι οποιες για την καρδια είναι οι παρα πάνω..

Η ακτινογραφία είναι απαραίτητη να την κάνουμε τουλάχιστον στον πρώτο έτος του σκυλιού γενικα ,για να έχουμε στο μέλλον μια εικόνα σαν βάση και να συγκρίνουμε ανάλογα.
 




Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.821
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μπορεί να είναι
Καρδιά
Τραχιείτιδα
Τραυματισμός
Βήχας του εκτροφείου
Ιωση άλλου τύπου
Φυτό
Μοκέτα
Σκόνη
Στρές

και άλλα ...

Εγώ θα πήγαινα σε άλλον κτηνίατρο. Να αποκλείει την καρδιά λόγω του νεαρού της ηλικίας δεν είναι σοβαρό ...
 


nick!

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
125
0
Τελος καλο ολα καλα.Πηγα τον μποξερακο μου για καρδιογραφημα και ολα ειναι οκ.Πριν μια βδομαδα το εκανε πολυ εντονα και ξαφνικα μαζι με πολυ αφρο βγαζει ενα σταχυ περιπου 5 εκ.Απο τοτε ειναι οκ δεν το εχει ξανακανει και κοιμαται πιο ανετα.Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.
 










Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3