όχι...Έχουμε ελπίδες ίσως να βγει κι ο Άργος 40-50 κιλά σκύλος άραγε?? Ίσως...
όχι...Έχουμε ελπίδες ίσως να βγει κι ο Άργος 40-50 κιλά σκύλος άραγε?? Ίσως...
Όχι διότι ανέφερες και ηλικία και βάρος και ΌΣΟ και να το θες δεν θα γίνει τόσο μεγάλος. Ο δικός μου που είναι ακριβώς σαν τον δικό σου υπολογίζεται από την γιατρο του Ν γίνει περίπου 35 κιλά. Άντε λίγο πάνω λίγο κάτω. Το ότι είναι ημίαιμο δεν σημαίνει ότι θα έχουν διαφορετική ανάπτυξη από τα υπόλοιπα σκυλιά.χαχα! σαν πολύ απόλυτος δεν είσαι ενώ μιλάμε για... ημίαιμα?
Αν γίνει "λίγο πάνω" από τα 35, δηλαδή... 38-40 και πάλι είμαι πολύ πολύ πολύ ευχαριστημένη!Ο δικός μου που είναι ακριβώς σαν τον δικό σου υπολογίζεται από την γιατρο του Ν γίνει περίπου 35 κιλά.
βαλτους πτερυγια μπας καιΤα αφτιά προς το παρόν τζίφος! χαχαχα
Τι να κάνεις... That's life!
Βάσει αυτού και για να βγει το αρσενικό μας μια 30αριά κιλά, έχουν κάνει 10 ημέρες λάθος στην ημερομηνία γέννησης... Δηλαδή είναι μικρότερα.
Εμείς τους δίνουμε τώρα Royal Canin Junior αλλά ούτε καν καταφέρνουν να τρώνε το σύνολο των γραμμαρίων που αναγράφει... Πφφφφ
Δεν θα πολυανησυχούσα ή μέτραγα καμπύλες αλλά έτυχε να δω 3μηνα Βέλγικα που είναι τέρατα και τα δικά μου είναι σε μέγεθος πεκινουά προς το παρόν και σαφώς ελαφρύτερα απ'αυτό. Γι'αυτό άρχισα να ψάχνομαι...
Αλλά επειδή είδα μάνα-πατέρα και τα βέλγικα βγαίνουν ως 30κιλά θέλω να ελπίζω ότι δεν θα βγουν τίποτα γατιά στο τέλος... Μετά θα τρέχω να υιοθετώ κι άλλα![]()
Έχουμε ακόμα δρόμο να καλύψουμε (αν μας βοηθήσουν και τα γονίδια εννοείται) αλλά τώρα μας τα δίνει για 25κιλά ενήλικα που είναι σαφώς καλύτερα. Ο Άργος δε με τις πατουσάρες που διαθέτει (50% μεγαλύτερες από την Αύρα) έχω την ελπίδα ότι ίσως πάει και πάνω από τα 30...
4 μηνών (ίσως λιγότερο) ο Άργος 15,5 κιλά είναι πια μέσα στο πρότυπο!!! Yea!! Η κρυφή μου ελπίδα είναι ότι θα το ξεπεράσει... Μακάρι.
5 μηνών... Άργος 21 κιλά / Αύρα 17 κιλά
............ Έχουμε ελπίδες ίσως να βγει κι ο Άργος 40-50 κιλά σκύλος άραγε?? Ίσως...
Ε....μήπως έχεις φάει ένα σκάλωμα να βγει ο σκύλος αυτό που φαντάζεσαι και όχι αυτό που είναι?Αν γίνει "λίγο πάνω" από τα 35, δηλαδή... 38-40 και πάλι είμαι πολύ πολύ πολύ ευχαριστημένη!
Είναι όλα θέμα οπτικής.
Εγώ θα παραμείνω αισιόδοξη, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Στην απίθανη περίπτωση που σοβαρολογείς, αν τύχαινε να δεις, τον...κοντόχοντρο από κοντά, θα ζήλευες πάαααααρα πολύ, έχω να σου πωΕσύ είχες φάει σκάλωμα μη σου βγει ο σκύλος κοντόχοντρος ή έλπιζες απλά να μην βγει?
Προς το παρόν πήρα απόφαση τα αφτιά.Το χα πάρει απόφαση από νωρίς και σταμάτησα να τον ταίζω με την προοπτική των 50 κιλών τελικού βάρους που είχαν οι (έστω και υποτιθέμενοι) γονείς του.
Κάνε κι εσύ το ίδιο, είναι απελευθερωτικό![]()
Εχεις πραγματικά εμμονή με το μέγεθος ε;Η ελπίς έτσι κι αλλιώς πεθαίνει τελευταία και you cannot blame a girl for...hoping!
Στην απίθανη περίπτωση που εσύ σοβαρολογείς, να ξεκαθαρίσω ότι δεν είπα τον σκύλο (εγώ) κοντόχοντρο και είμαι σίιιιγουρη ότι θα ζηλέψω, ειδικά αν πρόκειται περί γομαρόσκυλου!Στην απίθανη περίπτωση που σοβαρολογείς, αν τύχαινε να δεις, τον...κοντόχοντρο από κοντά, θα ζήλευες πάαααααρα πολύ, έχω να σου πω![]()
(Τώρα είπα Μετσοβόνε και θα μου λένε ότι έχω εμμονή και με τα τυριά, κάτσε να δεις)![]()
Ευχαριστώ!!
Απλώς να σου πώ οτι τα κτίβια σου έχουν πολύ γλυκά και εκφραστικά πρόσωπα, και ναι αν δεν φτάσουν τα κιλά που ήθελες υιοθέτισε ένα τρίτο. Θα συμπληρώσετε τα 50 κιλά αθριστικά.![]()