Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η Άρτεμις και ο αγαπημένος καναπές της!!!

"Ανέβηκα και ξάπλωσα..."

"Βολεύτηκα..."

"Και σε δευτερόλεπτα.....ζζζζζζ......Και μη με ενοχλείτε...." :D

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ρούνη και Φοίβος...

Κάθε πρωί συναντάμε τον Φοίβο..., γκόλντεν κι αυτός...
(νομίζω πως είναι αδέλφια με τη Ρου...Εξάλλου, στο νησί, τα περισσότερα γκόλντεν απ'τους ίδιους byb τα έχουμε πάρει...- ευτυχώς στείρωσαν τις θηλυκές τους εδώ και 2 χρόνια...)

"Με ζάλισες..., γύρω γύρω..., δε θέλω να βγω φωτό....."

"Άντε..., να σου κάνω τη χάρη, να τον πλησιάσω λίγο..., γιατί δε βλέπω να συνεχίζουμε τη βόλτα μας..." :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τα γκόλντεν τα λατρεύω αλλά το αγόρι σου είναι απίστευτα όμορφος και επιβλητικός!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τα γκόλντεν τα λατρεύω αλλά το αγόρι σου είναι απίστευτα όμορφος και επιβλητικός!
Για τον Άρη μιλάς προφανώς έτσι?
[Ο Φοίβος δεν είναι δικός μου...Και στον καναπέ είναι η Άρτεμις (ελληνικός ποιμενικός κι αυτή, σαν τον Άρη) της elenib...]

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Για τον άρη σου μιλάω καλέ!
Α..., εντάξει..., προς....αποφυγή "παρεξηγήσεων"..., καταλαβαίνεις...χιχι....(γιατί σήμερα δεν έβαλα φωτό του..., γι'αυτό...) :p:D

(αχ! Το αρκούδι Μου...!!!) *agapoylas*
-------
Scarlett και Viviana...

Συχνά τη φωνάζω Ρου....(είναι που το ...Ρούνη μου πέφτει μεγάλο....:D)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ααααα άκου να δεις!!!!! Και οι τρείς ειναι υπέροχοι αλλά εδώ είναι το θρεντ του άρη!!! ;)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
νταξ είπαμε... οχι και στραβοχυμένος ο Άρης.... (κουραμπιές??? δε θα το λεγα!)
Ασ'τον ρε Αλίκη..., δεν παρεξηγιέμαι εγώ...:p:)
(απ'τη ζήλια του τα λέει...χαχαχα....Που είμαστε ψηλότεροι....- άσχετο που έχουμε άααλλα θεματάκια με το ...πρότυπο....χεχε)

(θα του βάλω και θενκς για τα καλά του λόγια...;):D)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Απορία...

Συνέβη κάτι στην απογευματινή μου βόλτα με τον Άρη και θα ήθελα τη γνώμη σας.

Συναντηθήκαμε με τρεις ανθρώπους, οι οποίοι βόλταραν τα τρία σκυλιά τους. Το ένα δεμένο και τα άλλα δυο λυτά (εννοείται ούτε λόγος να είχαν οδηγό μαζί τους, έτσι? Μη λέμε αστεία πράγματα…). Τα δυο λυτά τα ξέρω… Κυκλοφορούν μονίμως έτσι στο νησί. Το ένα είναι τύπου χάσκι, το άλλο απροσδιόριστο. Με το δεύτερο στο παρελθόν έχει υπάρξει «θέμα» με τον Άρη.

Παρόλο που τους μίλησα να τα μαζέψουν (πώς άραγε…, λέμε τώρα) μην έρθουν κατά πάνω μας, έστω και για παιχνίδι ή για …ό,τι, με διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για φιλικότατα σκυλιά.

(Σύμφωνοι…, αλλά δεν μπορούν να σκεφτούν πώς μπορεί να αντιδράσει ο δικός μου?)

Βάζω τον Άρη στο «στοπ-περίμενε» και τον έχω πλάι μου. Βλέπω πως σήκωσε ουρά και ελαφρώς άρχισε να την κουνάει. (άρα, λέω, προς το παρόν….δεν συντρέχει λόγος να πάθω εγκεφαλικό….). Όσο πλησίαζαν αυτά, περίμενα τουλάχιστον ότι θα αρχίσει να τραβάει και ότι θα γαβγίσει/γρυλίσει/τσιτώσει…

Κι όμως… Το μόνο που έκανε ήταν να τραβήξει λίγο, καθώς τα άλλα απομακρύνονταν, και να συνεχίσει να κουνάει ελαφρά την ουρά του και κάπως να επιταχύνεται η αναπνοή του….(τι κάθομαι και παρατηρώ, ε?)

Κι ενώ συνήθως, μέχρι και πριν λίγο καιρό, με τράβαγε προς τη μεριά που απομακρύνεται το οποιοδήποτε σκυλί, τώρα, με το «πάμε», συνεχίσαμε κανονικά τη βόλτα μας. (και γλίτωσα και το εγκεφαλικό…)

Και οι απορίες μου τώρα…;)

Το ότι δεν «μανούριασε» σημαίνει:
α) Ότι τα άλλα σκυλιά ήταν απόλυτα ήρεμα και απλώς προσπέρασαν? Και του έδωσαν να «καταλάβει» ότι «όλα καλά»? (δεν ξέρω πώς να το εκφράσω καλύτερα…- σήματα ηρεμίας μεταξύ σκύλων?)

β) Ότι ο δικός μου αρχίζει και ωριμάζει (είναι 2,5+ ετών) και ψιλοαδιαφορεί? (η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός παρατηρώ αλλαγές...)

γ) Ότι έχω «παρεξηγήσει» το σκύλο μου? (πώς γίνεται όμως, καθώς γυρίζαμε προς το σπίτι, να δει, για δευτερόλεπτα, ένα σκυλί, να τρέχει στα 50 μέτρα και ν’αρχίσει να τραβάει, όχι τραγικά, προς το μέρος του? Μήπως επειδή το άλλο έτρεχε?)

δ) Κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί?

ε) Τίποτα από τα παραπάνω και δεν υπάρχει λόγος να με απασχολεί το ζήτημα?

(και για την ιστορία, όταν ζήτησα στους παραπάνω να προσπαθήσουν έστω να μαζέψουν τα σκυλιά τους και απόρησαν, είπα ότι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα με τον δικό μου…Καθώς απομακρύνονταν λοιπόν, ο ένας μου λέει: «αυτός είναι ο άγριος??» και άρχισε να γελάει….Δεν λέω ότι έχω σκυλί-κίλερ, και ούτε θέλω άλλωστε, αλλά δεδομένου ότι ξέρω ότι ο σκύλος μου δεν είναι φιλικός με άγνωστα αρσενικά, προσέχω για να έχω…Δηλαδή τι περίμενε κι αυτός? Να βγάλει αφρούς??)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
α) παίζει...

β) παίζει...

γ) Όταν κάτι κινείται με ταχύτητα πυροδοτεί συνήθως το κυνηγητικό ένστικτο και ο σκύλος θέλει να τρέξει και να κυνηγήσει...όχι να μανουριάσει...

δ) Παίζει...

ε) Επίσης παίζει...(δεν κατάλαβα...γιατί να σε ανησυχεί?)