Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Το άσχημο είναι ότι συχνά πυκνά γεμίζουν φόλες γύρω γύρω (για τις γάτες και καλά...)
Ξέρεις πόσα σκυλιά έχουν πεθάνει κατ'αυτόν τον τρόπο? (εκτός από γατιά, έτσι?)
Και βλέπεις τον ιδιοκτήτη, του το λες..., εκείνος κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι...."ναι, δίκιο έχεις" και...φτου κι απ'την αρχή.
Έχω κουραστεί να τσακώνομαι...
Μυαλό δε βάζουν. Και μόνο όταν χάσουν το σκυλί τους λένε "αχ, τι έπαθα...". Έπειτα, παίρνουν ένα άλλο και ....πάλι τα ίδια.
Εγώ είμαι ο βλάκας που τα βγάζω με λουρί....
Δεν πειράζει...

Η πλάκα είναι ότι το πρωί, με τον Άρη και τον άλλον, όπως προχωρούσαμε, σταματάει το άλλο σε κάτι σκαλάκια, όπου ένας παππούς καθάριζε ψάρια...Του φωνάζω "σκύλος", πετάγεται αυτός...(ο σκύλος είχε αρχίσει να "μυρίζει" το φαγητό...χεχε), αρχίζει τα "όξω ρε..., όξω ρε..." και μετά σε μένα αγριεμένος ..."ρε κοπελιά, μάζεψε το σκύλο....".
Κατάλαβες?
Βρήκα και τον μπελά μου...
Δε φτάνει που τον ειδοποίησα, να μην του φάει τα ψάρια..., μου την είπε κι όλας....
Τι κι αν του εξήγησα ότι δεν είναι δικός μου....
Βγάλε άκρη...

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα ίδια κι εδώ, φόλες παντού.
Προχτές πέθαναν και οι 2 σκύλες του γείτονα. αυτές ήταν πιο πολύ έξω, παρά μέσα στον κήπο. Έχει πολύ χαμηλή περίφραξη και μπαινόβγαιναν κατα βούληση. αστείρωτες φυσικά.
Αμάξια τα πατάνε. Βρήκα πριν κανα δυο βδομάδες ένα αρσενικό με περιλαίμιο στη μέση του δρόμου. Απλά το είδα να ψυχοραγεί για μερικά δευτερόλεπτα και πέθανε. Ποιος ξέρει ποιανού ήτανε...

Δε βαριέσαι, θα πάρουμε άλλο.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Η κλασσική νοοτροπία των άσχετων ιδιοκτητών,η μάλλον η απαράδεχτη νοοτροπία!!!
Μα να μη μπορούν να καταλάβουν ότι ο σκύλος είναι εμψυχο όν και χρειάζεται προσοχή και φροντίδα?
Τι πάει να πει "δε βαριέσαι θα πάρουμε άλλο"??
Αν κάτι παρόμοιο γινόταν στο παιδί του με αυτόν το τρόπο θα αντιδρούσε??? Σίγουρα όχι!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά στη δική μου γειτονιά ...μερικοί αφήνουν έτσι χύμα και τα παιδιά τους......

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Καλά στη δική μου γειτονιά ...μερικοί αφήνουν έτσι χύμα και τα παιδιά τους......
Ε...καλά...κι εμείς έτσι μεγαλώσαμε....
Αλλά δεν έπαιζε να δαγκώσουμε άνθρωπο...(κάποιοι..):)
Να χέσουμε στον δρόμο...(οι περισσότεροι):p
Η να φάμε φόλα...(όλοι):D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κι όχι μόνο αυτό αλλά όταν μεγαλώναμε εμείς ετσι δεν υπήρχαν κίνδυνοι. Και παλιότερα από τότε που μεγαλώσαμε εμείς ήταν ασφαλές τα σκυλιά των ανθρώπων να κυκλοφορούν ελεύθερα. Θυμάμαι το βιβλίο μιας γνωστής εκπαιδεύτριας που έλεγε ότι τα πιο ευτυχισμένα σκυλιά που γνώρισε στην ζωή της ήταν αυτά της παιδικής της ηλικίας που κυκλοφορούσαν χωρίς λουρί κι έπειτα άραζαν κουρασμένα και πλήρη στα σπίτια τους. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια μυαλά έχουν μείνει κολλημένα στο μακρινό παρελθόν και νομίζουν ότι στην σύγχρονη κοινωνία μπορούν τα σκυλιά να ζουν έτσι..
Μου την έχουν πει απειροι σκυλοιδιοκτήτες στο πάρκο επειδή έχω τα σκυλιά μου με λουρί.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι όχι μόνο αυτό αλλά όταν μεγαλώναμε εμείς ετσι δεν υπήρχαν κίνδυνοι. Και παλιότερα από τότε που μεγαλώσαμε εμείς ήταν ασφαλές τα σκυλιά των ανθρώπων να κυκλοφορούν ελεύθερα...
Xmmm κάποιο κίνδυνοι υπήρχαν πάντα, ανεξάρτητα από την ηλικία του "Εμείς" Κυβέλη... Απλά αφαιρούνται κάποιοι κίνδυνοι και προσθέτονται κάποιοι άλλοι... Για τα παιδιά κυρίως... Γιατί για τα σκυλιά, μου φαίνεται, ότι μόνο προσθέτονται ...

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Να χαρώ εγώ "σπασμένα ποδαράκια"!!!!!!!!!!!:D
Ξέρεις, τρελλαίνομαι όταν βλέπω το ρόκυ να κοιμάται με τα μπροστινά ποδαράκια λυγισμένα και πάω και του τα χαιδεύω!:p:p
Εχει μείνει αυτή η φράσητο "σπασμένο ποδαράκι".
Μήπως είμαι εντελώς "σκυλοχαζομαμά"????:rolleyes:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλημέρα και καλή χρονιά...:)

Ωραία ηλιόλουστη μέρα...

Με μία και μοναδική φωτό απ'το αγόρι μου...

Γιατί σήμερα..., η Ρούνη είχε την τιμητική της...:p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εμείς δεν έχουμε χιόνια...

Και η Ρούνη καταευχαριστήθηκε μπάνιο, παιχνίδι και τρέξιμο στην παραλία...(ελπίζω μόνο να μην κρυώσει, γιατί την έβαψα...:p)

Το αεροπλάνο...:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σταματία ....ευχαριστούμε πολύ...:)

(σιγά τις ρομαντικές φωτογραφίες... Στη συγκεκριμένη φάση, "κοιτάει" κάτι γλάρους πάνω στην κόκκινη βάρκα...:D;))