Μπράβο agathe και elenib 
Πραγματικά, το βρίσκω κι εγώ πολύ απολαυστικό να βλέπω τα σκυλιά μου να τρέχουν και να παίζουν ελευθερα
Πραγματικά, το βρίσκω κι εγώ πολύ απολαυστικό να βλέπω τα σκυλιά μου να τρέχουν και να παίζουν ελευθερα
Έτσι ..., κι εσύ..., μαζί με τον................άλλον......Τουλάχιστον βρέξανε τα πόδια τους...κάτι είναι και αυτό!!!
Τι σερνικός με τα όλα του, που βλέπει μια θεά μέσα στη θάλασσα κι αντί να πάει να της κάνει παρέα, μην πνιγεί βρε παιδί μου η θεά ΤΟΥ, αυτός κοιτάζει τη φραπεδιά και το τσιγάρο, τσκ τσκ τσκρε ο αρης ειναι σερνικος με τα ολα του
προτιμα να αρεξει στη παραλια με μια φραπεδια και ενα πακετο τσιγαρα να χαζευει τα μωρα με τα μπικινια να πλατσουριζουν στα κυματα.
ε βρεχει και το ποδαρακι για τη δροσα!
Έτσι ..., κι εσύ..., μαζί με τον................άλλον......
Χτύπα κι άλλο...
Θα τ'αντέξω...
βρε Αγαθη μη σκας τα σκυλια μας εχουν προσωπικοτητα.
Ξερουν τι θελουν και σαν γνησια τσοπανακια προτιμουν το βουνο.![]()
Πως εχει προκυψει αυτο το παραδοξο ονομα ;Πήγαμε, κατά τις 8.30 στην παραλία του Αγίου Μάμμα...
Άστα να πάνε,Πως εχει προκυψει αυτο το παραδοξο ονομα ;
Και μια ερωτηση: Ολες αυτες οι παραλιες που πατε ποση ωρα απεχουν με τα ποδια ;
Για συνεχισε...Άστα να πάνε,Ο Αη Μάμμας δεν είναι ότι το καλύτερο για τους σύγχρονους ζωόφιλους
![]()
Σαν Σκυριανός ξέρω ότι είναι προστάτης των κτηνοτρόφων και στην μνήμη του (2 Σεπτεμβρίου) σφάζονται αρκετά αμνοερίφια στο πανηγύρι που γίνεται εκείνη την ημέρα.Για συνεχισε...
Αααααααα...........Μαλιστα. Μην ξεχνας και το Πασχα, κάμποι ολόκληροι λεμε...Ισως ''ζηλεψε'' και ο... πως τον ειπαμε ; Α! Αη Μάμμας...Σαν Σκυριανός ξέρω ότι είναι προστάτης των κτηνοτρόφων και στην μνήμη του (2 Σεπτεμβρίου) σφάζονται αρκετά αμνοερίφια στο πανηγύρι που γίνεται εκείνη την ημέρα.
Βέβαια αν εισαι καλοφαγάς.....