Άρης και Ρούνη

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Δεν με ανησυχεί κάτι. Απλώς μου έκανε εντύπωση η "αλλαγή" στη συμπεριφορά του.
Αν είναι ν'αρχίσω να χαίρομαι ότι στον επόμενο αρσενικό που θα συναντήσουμε μπορεί και να είμαστε μια χαρά...:p
(όχι ότι θα πάψω να είμαι σε "ετοιμότητα", αλλά αν είναι και σταματήσουν οι μανούρες, πολύ χαρούμενη θα είμαι....)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μπα.....δεν σημαίνει ότι θα είναι μια χαρά...τα συγκεκριμένα εφάρμοσαν την τακτική "από μακρυά κι αγαπημένοι" και έδειξε κι αυτός χαρακτήρα...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μπα.....δεν σημαίνει ότι θα είναι μια χαρά...τα συγκεκριμένα εφάρμοσαν την τακτική "από μακρυά κι αγαπημένοι" και έδειξε κι αυτός χαρακτήρα...
πφφφφ......Το΄ξερα......
(όχι ότι θα σταμάταγα τη δική μου τακτική "προσέχω για να έχω"..., αλλά είπα...)

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Οι μανουρες περιοριζονται με την ωριμανση του σκυλου.
Να μην ξαναυπαρξουν λιγο δυσκολο με δεδομενο το φυλο και την φυλη.

Ακομα και παππους ο τσοπανης θα πει και μια κουβεντα παραπανω,ετσι για την τιμη βρε παιδι μου!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Καλημέρα, καλημέρα...

Οι πρωινές βόλτες είναι οι καλύτερες....:)

Μάλλον κάποιος έχει αρχίσει και ..."μπερδεύεται"...:cuniaoo:

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Δεν μπερδευεται εφαρμοζει τακτικη μπας και προσελκυσει κανα ζωντανο να φυλαξει!

Τον πηγατε στην εξορια του αδαμ (ακου τσοπανης σε νησι) τι να φυλαξει? Τσιπουρες?
Ε ρε κακοποιηση καποια σκυλια!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δεν μπερδευεται εφαρμοζει τακτικη μπας και προσελκυσει κανα ζωντανο να φυλαξει!

Τον πηγατε στην εξορια του αδαμ (ακου τσοπανης σε νησι) τι να φυλαξει? Τσιπουρες?
Ε ρε κακοποιηση καποια σκυλια!!!
Τα μαρτύρια του Ταντάλου τραβάει αυτός ο τσοπανης!!!! ύπνος μπροστά στο τζακι αντι μεσα σε καμια στανη και βόλτες στη παραλία αντι σε καμια βουνοπλαγια!

Επιτέλους ας επιληφθει κάποιος του θέματος! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
εμεις θα ερθουμε εν πλω.... η σκαρλετ θα φοραει σεξυ ολοσωμο μαγιω και θα κραταει πορτοκαλι σωσιβιο! :p
Σκέφτομαι ότι το ιδανικό για να ολοκληρωθεί η εικόνα... θα ήταν να της κάνεις και προσθετική στήθους για να φέρνει λίγο από Πάμελα στο μελαχρινό... αλλά δεν είναι 2 τα σημεία... είναι πολλά και θα σου πάει ο κούκος αηδόνι :p :D