Άσπρο σημάδι στο λαιμό γερμανικού ποιμενικού!

pumis

Member
24 Μαρτίου 2010
11
0
www.facebook.com
Κανω αυτο το θεμα για να ακουσο και απο εδω γνωμες για το τι μπορει να ειναι μια ασπρη περιοχη με τριχες (σαν κουκιδα) στο λαιμο ενος Γερμανικου! Γιατι απο τι εψαξα δεν εχει γινει ποτε τετοιο θεμα στο Forum!

pumis

Member
24 Μαρτίου 2010
11
0
www.facebook.com
Διακριτικα, μικρά άσπρα σημάδια στο στήθος, καθώς και πολύ ελαφρύ χρώμα στο εσωτερικό είναι επιτρεπτή, αλλά δεν είναι επιθυμητό! Το υπόστρωμα εμφανίζει μια ελαφριά γκρι τόνο. Το λευκό χρώμα δεν επιτρέπεται! Αυτο λεει το προτυπο αλλα βλεπω πολλα αρσενικα και σε εκθεσεις κυριως το εχουν!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.915
5.297
patra
grdane.blogspot.com
αν εχεις αγορασει τον σκυλο για show quality... ατυχησες... συζητα τι μπορει να συμβει με τον εκτροφεα σου..
αν οχι τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα..... μια χαρα ειναι ο σκυλακος...

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Δεν ξέρω για τα άσπρα σημάδια πάντως είναι από τους πιο όμορφους γερμανικούς ποιμενικούς που έχω δεί. Πανέμορφος!!!

pumis

Member
24 Μαρτίου 2010
11
0
www.facebook.com
GRDANE το σκυλο δεν τον εχω προς το παρων για εκθεσεις...Αλλα αμα προσεξεις σε εκθεσεις υπαρχουν παρα πολλα Γερμανικα Ποιμενικα show dogs κιολας, με ασπρες κουκιδες στο λαιμο τους και ο σκυλος δεν ειναι δικος μ ειναι του εκτροφεα μ!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.915
5.297
patra
grdane.blogspot.com
GRDANE το σκυλο δεν τον εχω προς το παρων για εκθεσεις...Αλλα αμα προσεξεις σε εκθεσεις υπαρχουν παρα πολλα Γερμανικα Ποιμενικα show dogs κιολας, με ασπρες κουκιδες στο λαιμο τους και ο σκυλος δεν ειναι δικος μ ειναι του εκτροφεα μ!
εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει σκυλια σε εκθεσεις με λευκα σημαδια...
το να ειναι επιτρεπτα... μεχρι να παρουν θεση απεχει πολυ κι εξαρταται απο πολλα και διαφορετικα πραματα...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.915
5.297
patra
grdane.blogspot.com
απο το προτυπο του γερμανικου ποιμενικου..
"Χρώμα: Μαύρο με κοκκινωπά-καφέ, καστανά, κίτρινα έως ανοικτά γκρίζα σημάδια. Μονόχρωμο μαύρο ή μονόχρωμο γκρίζο. Τα γκρίζα άτομα με αποχρώσεις εμφανίζουν μαύρη «σέλλα» και «μάσκα». Τα μη ενοχλητικά, μικρά άσπρα σημάδια στο στήθος όπως και η πολύ ανοικτόχρωμη απόχρωση στα εσωτερικά μέρη είναι επιτρεπτά αλλά όχι επιθυμητά. Η μύτη πρέπει να είναι μαύρη σε όλα τα χρώματα. Σκύλοι χωρίς «μάσκα», με ανοικτόχρωμα έως λευκωπά σημάδια στο στήθος και τα εσωτερικά μέρη, ωχρά (ανοικτόχρωμα) νύχια και κόκκινο άκρο ουράς θεωρούνται ότι υστερούν σε χρωστική. Το εσωτερικό τρίχωμα παρουσιάζει ανοικτόχρωμο γκριζωπό τόνο. Το λευκό χρώμα δεν είναι δεκτό"
κι επαναλαμβανω

αν το σκυλο τον πηρατε για show quality μιλειστε με τον εκτροφεα τι μπορει να συμβει...
αν οχι ο σκυλος συμφωνα με το προτυπο ειναι μια χαρα..... ( οχι ομως για εκθεσεις...)

pumis

Member
24 Μαρτίου 2010
11
0
www.facebook.com
Το εχω διαβασει το προτυπο και ξερω τι λεει! ο σκυλος μου εχει εκθεσιακες γραμμες! Αμα προσεξεις καλυτερα σε εκθεσεις εξωτερικου οχι εδω ελλαδα θα δεις οτι υπαρχουν αρκετα σκυλια με ασπρες τουφες, που παιρνουν κιολας και καλες διακρισεις...!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το εχω διαβασει το προτυπο και ξερω τι λεει! ο σκυλος μου εχει εκθεσιακες γραμμες! Αμα προσεξεις καλυτερα σε εκθεσεις εξωτερικου οχι εδω ελλαδα θα δεις οτι υπαρχουν αρκετα σκυλια με ασπρες τουφες, που παιρνουν κιολας και καλες διακρισεις...!
Και οι γραμμές του δικού μου σκύλου έχουν φοβερά εκθεσιακά σκυλιά ο δικός μου όμως είναι pet-quality...
Δεν θα γίνουν όλα τα κουτάβια προταθλητών καλά εκθεσιακά σκυλιά.
Αυτό δε σημαίνει πως αξίζουν λιγότερο.

pumis

Member
24 Μαρτίου 2010
11
0
www.facebook.com
Δεν ειπε κανεις οτι θα βγει top το σκυλι, και δεν με ενδιαφερει αυτο σε θεμα εκθεσης τουλαχιστον ο χαρακτηρας μετρα πανω απο ολα! Απλως εκανα το θεμα αυτο σχετικα με την τουφα για να ακουσω γνωμες και εφερα σαν παραδειγμα καποια σκυλια που ειναι πρωταθλητες και εχουν ασπρες τουφες!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.915
5.297
patra
grdane.blogspot.com
Δεν ειπε κανεις οτι θα βγει top το σκυλι, και δεν με ενδιαφερει αυτο σε θεμα εκθεσης τουλαχιστον ο χαρακτηρας μετρα πανω απο ολα! Απλως εκανα το θεμα αυτο σχετικα με την τουφα για να ακουσω γνωμες και εφερα σαν παραδειγμα καποια σκυλια που ειναι πρωταθλητες και εχουν ασπρες τουφες!
μια και ζητησες γνωμη μολις σου εδωσα την δικη μου δικαιολογοντας την κιολας...
πρωταθλητες που διαγωνιζονται μονοι τους ξερω κι εγω... αυτο δεν λεει κατι....
οταν κατι ειναι επιτρεπτο αλλα οχι επιθυμητο και ο σκυλος σου το εχει, παυει να φλερταρει με το show quality ας εχει και παγκοσμιο πρωτο πατερα....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr