Κανω αυτο το θεμα για να ακουσο και απο εδω γνωμες για το τι μπορει να ειναι μια ασπρη περιοχη με τριχες (σαν κουκιδα) στο λαιμο ενος Γερμανικου! Γιατι απο τι εψαξα δεν εχει γινει ποτε τετοιο θεμα στο Forum!
εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει σκυλια σε εκθεσεις με λευκα σημαδια...GRDANE το σκυλο δεν τον εχω προς το παρων για εκθεσεις...Αλλα αμα προσεξεις σε εκθεσεις υπαρχουν παρα πολλα Γερμανικα Ποιμενικα show dogs κιολας, με ασπρες κουκιδες στο λαιμο τους και ο σκυλος δεν ειναι δικος μ ειναι του εκτροφεα μ!
Και οι γραμμές του δικού μου σκύλου έχουν φοβερά εκθεσιακά σκυλιά ο δικός μου όμως είναι pet-quality...Το εχω διαβασει το προτυπο και ξερω τι λεει! ο σκυλος μου εχει εκθεσιακες γραμμες! Αμα προσεξεις καλυτερα σε εκθεσεις εξωτερικου οχι εδω ελλαδα θα δεις οτι υπαρχουν αρκετα σκυλια με ασπρες τουφες, που παιρνουν κιολας και καλες διακρισεις...!
μια και ζητησες γνωμη μολις σου εδωσα την δικη μου δικαιολογοντας την κιολας...Δεν ειπε κανεις οτι θα βγει top το σκυλι, και δεν με ενδιαφερει αυτο σε θεμα εκθεσης τουλαχιστον ο χαρακτηρας μετρα πανω απο ολα! Απλως εκανα το θεμα αυτο σχετικα με την τουφα για να ακουσω γνωμες και εφερα σαν παραδειγμα καποια σκυλια που ειναι πρωταθλητες και εχουν ασπρες τουφες!