Άσχημο ξύπνημα

Status
Κλειδωμένο θέμα

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ναμαστε παλι λοιπον.

Γενικες βιοχημικες οκ / συκωτι,νεφρα οκ/ λευκα οκ/ ερλειχια οκ/ και καμπουμ καλαζαρ 1/100 υποπτο. Δεν θα με αφησει να ησυχασω αυτη η σκυλα. Επαναληπτικη σε ενα μηνα για να διπλοτσεκαρουμε τον τιτλο. Μεχρι τοτε συνεχιζουμε την διαιτα μας και προσευχομαστε. Ωραια Χριστουγεννα θα περασουμε!!!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ναι βρε και δεν ηξερα τι να ζητησω απο τον Αη Βασιλη φετος....:p

Παει το δωρο...θα μας το φαει η ευχη για καθαρες επαναληπτικες (αξια ανεκτιμητη)

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Όλα καλά να πάνε και τα χριστούγεννα θα το κερνας μελομακάρονα το παιδι!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τα μελομακαρονα απαγορευονται δια ροπαλου στο παιδι, γιατι μου εχει σπασει τα νευρα και γραμμαριο δεν χανει.

Εξαλλου βλεπω να τα τρωω ολα εχω για να μου πεφτει η πιεση](*,)

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Αφού η κλινική εικόνα της είναι οκ και οι υπόλοιπες εξετάσεις/τα ζωτικά όργανα μια χαρά,το 1/100 το έχετε για πλάκα! Μην απελπίζεσαι και κοίτα να απολαύσετε τις γιορτές, με ή χωρίς μελομακάρονο :)

Μια φίλη είχε φτιάξει ωραίους, ζεστούς κουραμπιέδες και τους είχε στολίσει σε πιατέλα στην τραπεζαρία. Ψηλά (θεωρητικά). ---> επόμενη σκηνή, περί τις 5 ώρες αργότερα, η λαμπραντοροκοπορουά σκυλίτσα τους ξερνάει τα κουραμπιεδάκια σχεδόν ολόκληρα, ΜΕ την άχνη!!! Μεγάλες στιγμές :p Do_not leave sweets unattended.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Καλα η Μπερυ αν αποφασισει να κανει ντου, θα την χτυπαω να ρευτει και θα περιμενω να μου χ@σει την πιατελα. Επιστροφες σε φαγωσιμα δεν κανει το εν λογω κοριτσι.

Μαρεκο και Λαρα αφου ειστε τοσο σιγουρες λεω να δανειστω την αισιοδοξια σας :)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Φρεσκα νεα απο το κοριτσι!!!!

Αρνητικη η επαναληπτικη με μηδενικο τιτλο. Αλελουια!!!\\:D/

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εννοειται κοπελια! Μαζεψε τις κοτες μονο ερχεται με αγριες διαθεσεις το γεροντοτεκνο!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μπράβοοοο!!!!!!!

Αντε...να ακούμε και κανέναν μεγαλύτερο που και που έτσι; :D

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ευχαριστουμε βρε κοριτσια για την υποστηριξη και την πριν... και την μετα... και την αναμεσα!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Επανερχομαστε λοιπον στην αρχοντογουρουνα. Αφου εχασε 4 κιλα μετα απο πολλες προσπαθειες και αλλαγη διατροφης, και επειδη το θεμα με το ποδι της χειροτερεψε αισθητα αποφασιστηκε να κανουμε ολοσωμη αξονικη αντι για ξεχωριστες ακτινογραφιες σε αρθρωσεις, αγκωνες, θωρακα.

Τα αποτελεσματα ηταν οτι δεν ειναι προβλημα ισχυων αλλα σπονδυλικης στηλης στο συνολο της που δημιουργει το κινητικο προβλημα (οστεοφυτα, κοιλες). Η σπονδυλικη γενικως ειναι ενα χαλι. Στους πνευμονες και στην τραχεια δεν υπαρχει προβλημα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Και τώρα;
Αξονική που κάνατε; Στο Πικέρμι;

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Οχι στο Alphavet στον παραδρομο της Εθνικης στο υψος της Ν. Κηφισιας.

Τωρα ή παμε για εγχυσεις κορτιζονης με επισκληριδιο, που δεν μου δινουν ομως πολλες πιθανοτητες οτι θα κανουν διαφορα ή παμε για χειρουργειο που παλι δεν μου δινουν πιθανοτητες. Το θεμα ειναι οτι η Μπερυ δεν αντεδρασε καθολου καλα μετα απο την ναρκωση, ηταν παραλυτη απο την μεση και πισω για 1,5 μερα μετα και τα παραπανω εννοειται οτι θελουν ναρκωση για να γινουν με αμφιβολα ομως αποτελεσματα και πολυ ταλαιπωρια του σκυλου. Η τριτη επιλογη ειναι μονιμη με μικρα διαλλειματα χορηγηση μη στεροειδους αντιφλεγμονοδους, περαιτερω μειωση του βαρους και να ευχομαστε για το καλυτερο. Οφειλω να πω οτι εχω αποφασισει να ακολουθησω την τριτη επιλογη.

Status
Κλειδωμένο θέμα