Έκτοπος Ουρητήρας

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αντικειμενικα και ρεαλιστικα παιρνοντας εναν σκυλο βαζεις και ενα νεο μελος στην οικογενεια σου. Και οπως καιγια την οικογενεια σου ετσι και για τον σκυλο σου οταν υπαρχει προβλημα υγειας ΚΩΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ.
Τοσες μερες δεν βλεπω καμμια διαθεση να βγει να πει η κοπελα ο σκυλος μου εχει προβλημα μου ζητανε πολλα λεφτα ξερετε καποιον καλο γιατρο που να μην χρεωνει πολλα? Παρα μονο ψαχτηκε να μαθει αν μπορει να μεσολαβησει καποιο σωματειο και να εκμεταλλευτει τους πενιχρους πορους απο ζωα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και καποιον να τα νοιαστει.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Δικά της ήταν τα λόγια: με την ακράτεια δεν μπορούμε να την κρατήσουμε!! Όχι δικά μας!!
Άμα αυτό δείχνει φιλοζωία, πάω πάσο!

Από την άλλη, όλοι ξέρουμε από οικονομικά προβλήματα και πάλι όμως, αν τύχαινε κάτι τέτοιο, θα παίρναμε 15 γνώμες αν δεν εμπιστευόμασταν τον γιατρό, όπως είπε σε κάποιο ποστ η κοπέλα, και μετά θα κάναμε οτι έπρεπε όσο και αν κόστιζε! Εγώ προσωπικά θα ήμουν ψάξε- ρώτα μέχρι να βρω κάποιον που θα με ικανοποιεί η δουλειά του και θα ήταν και πιο οικονομικός από άλλους κομπογιαννίτες που το μόνο που θέλουν είναι να τσεπώσουν λεφτά...

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Λοιπόν παιδιά,επειδή ειλικρινά ειπώθηκαν πάρα πολλά...ας τελειώνει το θέμα εδώ.Η εγχείρηση θα γίνει και το σκυλάκι όπως έχω πει τόσες φορές δεν θα το παρατήσω..Δεν πήρα ζωντανό για να το αφήσω στο δρόμο...Μένει μαζί μας και όλα αυτά που λέτε είναι αυτονόητα για την αγάπη και για το μέλος της οικογένειας...Δε νομίζω οτι υποστήριξα κάτι αντίθετο..όσο για το γκαράζ που έλεγα στην αρχή,ήταν επειδή είχα πανικοβληθεί και είχα πρόβληαμ με τους δικούς μου για να το βάλω μέσα στο σπίτι..Είναι στο σπίτι και σας παρακαλώ να σταματήσετε να το αναφέρετε αυτό..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κι εσύ κριτική κάνεις αγαπητέ. Μη σου πω και σε πικράνω, ότι μέχρι τώρα έχεις κάνει μόνο αυτό.
Δεν ξεκινάς πρώτος τις προσφορές, να ακολουθήσουμε αν θέλουμε και οι άλλοι;

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
αφού το προτείνεις, δώσε πρώτα εσύ και ακολουθούμε!! Αλλιώς και εσύ υποκριτής είσαι...

Αν ήταν έτσι, θα είχαμε δώσει σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, και δεν θα είχαμε όχι για τα σκυλιά μας, αλλά ούτε και για εμάς!

Και στην τελική, σε φιλοζωικά σωματεία, να δώσω!! Σε σκυλί που βρίσκεται υπό την προστασία και την αγάπη κάποιας οικογένειας, δύσκολο!
Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, όλοι θα κόβαμε και τον κ@λο μας για κάτι τέτοιο αν συνέβαινε στο σκυλί μας, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η κοπέλα, που από ότι κατάλαβα θα κάνει!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κάντε μου την χάρη σας παρακαλώ, να μην παρασυρθείτε σε κάτι εντελώς ανούσιο και ξεφύγουμε εντελώς απ' το θέμα ;)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κοίτα annie_a, αν πας σε κάποιον καλό και γνωστό γιατρό, δεν πρόκειται να στραβώσει τίποτα. Το σκυλάκι θα γίνει καλά και ο γιατρός θα πληρωθεί όπως θα συμφωνήσετε. Δεν μπορεί να το αγνοήσει. Έπειτα, αυτές οι περιπτώσεις έχουν μόνη λύση το χειρουργείο. Μην πειραματίζεσαι άλλο, γιατί χασομεράς.

Παρακολούθησα το θέμα πριν και είδα πολύ καλα τι λετε. Προσγειωθείτε λιγο. Και αν είστε τόσο πολύ φιλόζωοι προσφερθειτε εσεις να βοηθήσετε εναν άνθρωπο που εχει οικονομικό πρόβλημα και ΘΕΛΕΙ να κανει καλα τον σκυλο του... Κριτική εκ του ασφαλους μια χαρα κάνετε... Αλλιως ειστε υποκριτές.
Άνοιξε τον δρόμο πρώτος να σε δω...

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Δικά της ήταν τα λόγια: με την ακράτεια δεν μπορούμε να την κρατήσουμε!! Όχι δικά μας!!
Άμα αυτό δείχνει φιλοζωία, πάω πάσο!

Από την άλλη, όλοι ξέρουμε από οικονομικά προβλήματα και πάλι όμως, αν τύχαινε κάτι τέτοιο, θα παίρναμε 15 γνώμες αν δεν εμπιστευόμασταν τον γιατρό, όπως είπε σε κάποιο ποστ η κοπέλα, και μετά θα κάναμε οτι έπρεπε όσο και αν κόστιζε! Εγώ προσωπικά θα ήμουν ψάξε- ρώτα μέχρι να βρω κάποιον που θα με ικανοποιεί η δουλειά του και θα ήταν και πιο οικονομικός από άλλους κομπογιαννίτες που το μόνο που θέλουν είναι να τσεπώσουν λεφτά...
Κοίτα annie_a, αν πας σε κάποιον καλό και γνωστό γιατρό, δεν πρόκειται να στραβώσει τίποτα. Το σκυλάκι θα γίνει καλά και ο γιατρός θα πληρωθεί όπως θα συμφωνήσετε. Δεν μπορεί να το αγνοήσει. Έπειτα, αυτές οι περιπτώσεις έχουν μόνη λύση το χειρουργείο. Μην πειραματίζεσαι άλλο, γιατί χασομεράς.

Άνοιξε τον δρόμο πρώτος να σε δω...
Μα εννοείται οτι δεν μένει άλλη λύση πέρα του χειρουργείου!Δεν έχω να πειραματιστώ!Ό,τι μου είπαν έκανα...Αν γινόταν καλά με την ενδοσκόπηση θα ήταν πιο ανώδυνο και όπως μου είχαν πει ήταν πολύ πιθανό να λυθεί το πρόβλημά του,αν και τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
αφού το προτείνεις, δώσε πρώτα εσύ και ακολουθούμε!! Αλλιώς και εσύ υποκριτής είσαι...

Αν ήταν έτσι, θα είχαμε δώσει σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, και δεν θα είχαμε όχι για τα σκυλιά μας, αλλά ούτε και για εμάς!

Και στην τελική, σε φιλοζωικά σωματεία, να δώσω!! Σε σκυλί που βρίσκεται υπό την προστασία και την αγάπη κάποιας οικογένειας, δύσκολο!
Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, όλοι θα κόβαμε και τον κ@λο μας για κάτι τέτοιο αν συνέβαινε στο σκυλί μας, το ίδιο θα πρέπει να κάνει και η κοπέλα, που από ότι κατάλαβα θα κάνει!!
ναι αλλα εισαι σιγουρος οτι αν κοψει τον κολο της θα βρει;
και μην μου πεις επρεπε να ειχε λεφτα καβατζα ποσα να ειχε εναςγαι το σκυλι του πουι μπορει να παθει κατι και να θελει τρελα λεφτα
δεν ειναι προνομιο των πλουσιων μονο
απλα το σωστο ειναι οταν παθει κατι να κανεις οτι περνα απο το χερι σου να ζησει
οχι να πας και φυλακη
εγω προσοπικα χαλασα ολες τις οικονομιες μου και δεν τον εσωσα αλλα δεν θα μπορουσα και παραπερα

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
σημασια εχει να κανεις το παν
τωρα τα ορια(οικονομικα) του καθενα ειναι διαφορετικα

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Όταν λέω οτι θα κόβαμε όλοι τον κ@λο μας, αυτό εννοώ!! Εγώ αν δεν είχα, θα δανειζόμουν, θα ζητούσα απο γονείς, συγγενείς και τα λοιπά, από φίλους.. Θα παρακαλούσα και τον κτηνίατρο να του τα δίνω σιγά σιγά, αν είχα τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα! Δεν είπα οτι έχω καβάτζα ειδικά για το σκυλί, αλλά οτι προκύψει, θα κάνω τα πάντα για να το αντιμετωπίσω!
Οτι και αν κοστίσει, όσο και αν δεν έχω λεφτά μετά ούτε για σούπερ μάρκετ!

Δεν είπα ουδέποτε οτι το να έχεις σκυλί είναι προνόμιο των πλουσίων, ούτε να πάει κανείς και στη φυλακή!! δεν της είπα και να ληστέψει τράπεζα! Αλίμονο!!!

Υ.Γ. είμαι σίγουρη.

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πιστεύεις ότι θα υπάρξει καλός γιατρός να αρνηθεί να κάνει την επέμβαση και να πληρωθεί σε δόσεις;

ΥΓ: Ο τίτλος δεν έχει καμια σχέση με το θέμα τελικά...

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ρε παιδιά δεν είναι τέρατα όλοι οι κτηνίατροι!!
Κάποιος θα βρεθεί που θα δεχτεί να κάνει την επέμβαση με κάποιες διευκολύνσεις στο οικονομικό!

Δεν μπορεί όλοι να κοιτάνε την τσέπη τους ΜΟΝΟ, ειδικά στην εποχή που ζούμε! Καταλαβαίνουν, και δεν μπορεί, ένας θα βρεθεί να είναι πρόθυμος να βοηθήσει!!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
πηγαινε στον κεστη στο Χαλανδρι που και ακριβος δεν ειναι, αλλα και πολυ καλος κτηνιατρος με αγαπη για τα ζωα