Έκτοπος Ουρητήρας

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
γεια σου και περαστικα σας..διαβαζω στο προηγουμενο θεμα σου οτι ειχε απο την αρχη προβλημα με ουρολοιμωξη. καλα στο που εμενα δεν θα σταθω γιατι θα νευριασω μερα που ειναι σημερα.πληροφοριακα παντως η δικια μου μαμα τρελαινετε για την καθαριοτητα και δεν τον ηθελε μεσα στο σπιτι. τον βαλαμε στο καθιστικο το προχειρο που εχουμε και ημουν πολυ τυπικη στις υποχρεωσεις του σκυλου και τωρα τον εχει λατρεψει. αφου θελει να της τον αφησω κιολασ.αληθεια ακομα στο γκαραζ μενει? ασχετο ολο αυτο. τεσπα απο την στιγμη που ειχε προβλημα απο την αρχη πρεπει να απευθυνθεις στον ανθρωπο που τον πηρες , αν και δεν νομιζω να ενδιαφερθει. ειναι μεγαλη ευθυνη να εχεις σκυλο και οικονομικα δυσκολο. αλλα η αγαπη που εισπρατεις ειναι τεραστια. ελπιζω να πανε ολα καλα.

sofos_vet

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
79
1
34
Μπορείς επίσης να απευθυνθείς στα δύο πανεπηστήμια της χώρας μας(Θεσσαλονίκη,Καρδίτσα),εκεί το κόστος θα είναι σίγουρα μικρότερο και θα ξές οτι υπάρχει και πείρα..προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιο ταγικό λάθος να έχει γίνει σε πανεπηστήμιο..Μακάρι να μπορούσα να στον αναλάβω εγώ τον σκύλο σου αλλα μένω πολύ μακριά απο την Ελλάδα..καλή σας χρονιά και ότι καλύτερο για το κουτάβι σου...

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
στα πανεπιστημια μην φανταστειται οτι οι τιμες ειναι πολυ χαμηλωτερες
μια μικρη διαφορα σε καποιες εξετ. και σε αλλα (οπως νοσηλεια) πιο ακριβα
φυσικα ομως υπαρχει επιπεδο

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Και ότι τυχόν εξοικονομήσει από τα πανεπιστήμια, να τα ξοδέψει στα μεταφορικά και στην διαμονή!

Παιδιά...να έχουν και μια λογική οι συμβουλές μας.

sofos_vet

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
79
1
34
Αν είναι ο ασθενής απο Αθήνα κατα κάποιον τρόπο δεν συμφαίρει να ανεβει πάνω απο οικονομικούς λόγους...αλλα και πάλι θα υπάρχει διαφορά πιστεύω και τιμής και δουλειάς ;) πάνω απο όλα η υγεία του κατοικιδίου....

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Μάλλον θα την κάνουμε στον κτηνίατρό μας,αν δεν βρω κάποιον άλλον γνωστό κτηνίατρο!...Μια ερώτηση όμως σε εσάς που είστε κτηνίατρος..υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πετύχει μια τέτοια επέμβαση?Γιατί άλλοι μας λένε για 50 % και άλλοι για 80-90%!

sofos_vet

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
79
1
34
είναι μια λεπτή επέμβαση και απαιτείται γνώση πάνω στο θέμα βέβαια υπάρχουν διάφορες πτυχές πάνω σε αυτό το πρόβλημα...εάν ήξερα ακριβώς που βρίσκεται το πρόβλημα θα μπορούσα να γίνω και πιο κατατοπιστικός...απο τα γραφόμενά σου κατάλαβα οτι ο άνω πόλος του νεφρού έχει καλη λειτουργία..σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ανακατασκευή του ουρητήρα....ένας έμπειρος πάντως κτηνίατρος μπορεί με επιτυχία να πραγματοποιήση μια τέτοια επέμβαση..καλή σας τύχη

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Μίλησα σήμερα με ένα γνωστό μας κτηνίατρο και μας είπε πως μάλλον μπορεί να γίνει και με ενδοσκόπηση για να αποφύγουμε το χειρουργείο!Αν δεν γίνει μ'αυτόν τον τρόπο μας είπε οτι δεν θα μας πάρει χρήματα κι οτι θα θέλει χειρουργείο αναγκαστικά :/ Ελπίζω να πάνε όλα καλά!Τι να πω πια;

veteriarian

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
140
0
ειναι δυσκολο χειρουργειο. και τα λεφτα μην τα βλεπεις σαν ποσο. μπορει καποιοσ να σου πει τα μισα λεφτα αλλα να μην καταφερει τιποτα. και μετα ξανα λεφτα. αλλα καποιοσ αλλος να το κανει απο την πρωτη φορα. (ΠΑΝΤΑ παιζει το ενδεχωμενο της αποτυχιας καθως ειναι Χειρουργειο!!! ειτε εισαι καλος ειτε κακος χειρουργος.) απο που εισαι? ισως εχω κατι να προτινω αν εισαι σε περιοχη που εχω γνωστους.(καλους χειρουργους. τα λεφτα τα λετε μεταξυ σας)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Στις περισσότερες περιπτώσεις θεωρείται σχετικά εύκολη χειρουργική επέμβαση και με καλή πρόγνωση. Μη το καθυστερείς όμως γιατί μπορεί να πάθουν βλάβη οι νεφροί.

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Σήμερα το πήγαμε το σκυλάκι να κάνει ενδοσκόπηση μπας και γίνει καλά....Το αποτελέσμα ποιό; Την κράτησαν 2 ώρες μέσα,προσπάθησαν πάρα πολύ,αλλά τελικά και οι 2 ουρητήρες του έχουν πρόβλημα και δεν μπόρεσαν να καταφέρουν σχεδόν τίποτα...Αυτο κλαίει συνέχεια από τον πόνο...Ειλικρινά έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ...Ρωτήσαμε για χειρουργείο,αλλά μας είπαν οτι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει σοβαρή επιπλοκή και έχουμε φθάσει σε αδιέξοδο...Πάντως δυστυχώς δε μπορούμε να το κρατήσουμε και να έχει ακράτεια :( Τι λύση θα προτείνατε εσείς;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το σημαντικό είναι να εμπιστευθείς τον γιατρό. Στα οικονομικά θα τα βρείτε, αν σέβεται τον όρκο του.
Να είσαι δυνατή και όλα θα πάνε κατ' ευχήν!:)
Καλή σας χρονιά!:)
Μακάρι!Αλλα για να πω την αλήθεια μου, δε νομίζω οτι κάνει και πολύ καλή δουλειά :/ Δεν το διέγνωσαν από την αρχή,ενώ το πράγμα φαινόταν...Χρειάστηκε εμείς να επιμείνουμε για να μας στείλει για εξετάσεις..έχω πελαγώσει!
Μάλλον θα την κάνουμε στον κτηνίατρό μας,αν δεν βρω κάποιον άλλον γνωστό κτηνίατρο!...Μια ερώτηση όμως σε εσάς που είστε κτηνίατρος..υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πετύχει μια τέτοια επέμβαση?Γιατί άλλοι μας λένε για 50 % και άλλοι για 80-90%!
Σήμερα το πήγαμε το σκυλάκι να κάνει ενδοσκόπηση μπας και γίνει καλά....Το αποτελέσμα ποιό; Την κράτησαν 2 ώρες μέσα,προσπάθησαν πάρα πολύ,αλλά τελικά και οι 2 ουρητήρες του έχουν πρόβλημα και δεν μπόρεσαν να καταφέρουν σχεδόν τίποτα...Αυτο κλαίει συνέχεια από τον πόνο...Ειλικρινά έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ...Ρωτήσαμε για χειρουργείο,αλλά μας είπαν οτι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει σοβαρή επιπλοκή και έχουμε φθάσει σε αδιέξοδο...Πάντως δυστυχώς δε μπορούμε να το κρατήσουμε και να έχει ακράτεια :( Τι λύση θα προτείνατε εσείς;
Μια βόλτα σε κάποιον άλλο κτηνίατρο?

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Μην το παρατησεις παντως το κουταβι.ειναι κριμα.Απο την στιγμη που το θιοθετησες πρεπει να εισαι εκει και στα δυσκολα γιατι μονο εσενα εχει.
Αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις η δεν σε ενδιφερει κοιτα γρηγορα να βρεις μια οικογενεια που να μπορει.
Μην το αφησεις να ταλαιπωρειται.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
..Πάντως δυστυχώς δε μπορούμε να το κρατήσουμε και να έχει ακράτεια :(
Αυτές οι ατάκες είναι, που μου γυρνάνε τ' άντερα :mad::mad::mad:

Αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα φαίνονται με το "καλημέρα" :mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Μήπως την λύση την έχεις βρει ήδη και περιμένεις να την ακούσεις και από εδώ; Πάντως αν σου πρότεινε γιατρός ευθανασία λόγω ανικανότητας το πρότεινε.
Υπάρχουν πολλοί εξαίρετοι γιατροί και μπορούμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις έναν και να πάρεις μια υπεύθυνη γνώμη. Από κομπογιαννίτη οι σοβαρές επιπλοκές είναι μάλλον σίγουρες , μάζεψε χρήματα και κάνε σωστή δουλειά στον σκύλο σου όπως θα έκανες για οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας σου.
Και όπως σου είπε η Alexia γρήγορα γιατί θα πάθουν τα νεφρά του ζημιά.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κάπου εδώ μπαίνει το θέμα (πέρα από την σωστή πηγή απόκτησης του σκύλου) το πόσο κάποιος θέλει πραγματικά να έχει σκύλο, που τον αγαπάει, πρέπει να κάνει θυσίες και προσωπικές και οικονομικές και να τα βγάλει πέρα με την κάθε στραβή που μπορεί να τύχει σε αυτή τη ζωή...

Δυστυχώς έκφραση τύπου <δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον σκύλο με ακράτεια> μου χτυπάει κόκκινα... χάλασε το παιχνιδάκι και δεν το θέλω άλλο....

Ναι είναι πρόβλημα ναι είναι σοβαρό αλλά το σκυλάκι πονάει κατά τα λεγόμενα... τρέξτε και σε άλλο γιατρό κάντε κάτι να το ανακουφίσετε αν μη τι άλλο.... πολύ κρίμα,,,:(