Έκτοπος Ουρητήρας

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Όταν είχα πει στο πρώτο ποστ σου, οτι καλύτερα θα ήταν να δώσεις το σκυλάκι σε κάποια οικογένεια που θα το αγαπάει πραγματικά, μάλλον είχα δίκιο!! άκου εκεί, δε μπορούμε να το κρατήσουμε με ακράτεια!!
Δηλαδή αν κάποια στιγμή και κάποιος συγγενείς σου παρουσιάσει ακράτεια, (μακριά από εσάς) πέτα τον και εκείνον... Τι να τον κάνετε με ακράτεια!! :mad:

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
διαβαζοντας το πρωτο σου ποστ ελεγες οτι εχεις θεμα με ουρολοιμωξεις. ηταν κατι που υπηρχε απο την αρχη. απο την στιγμη ομως που το απεκτησες θα πρεπει να του δειξεις τον σεβασμο που του αξιζει. και να βελτιωσεις την ζωη του. αν δεν μπορεις δωστον σε καποια οικογενεια που πραγματικα θα τον αγαπαει.μην τον αφησεις στον δρομο και μην του κανεις ευθανασια, για κατι που ισως διορθωνεται

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
ενα κουταβι που απ την αρχη εμενε μονο του σ ενα γκαραζ...τωρα με τοσο σοβαρο προβλημα χανεται τοσος χρονος κ βλεπω οτι σκεφτεστε να το δωσετε ή την ευθανασια...

ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΟ

Δωστε το σκυλακι σε μια οικογενεια που θα το αγαπα πραγματικα ή καντε το χειρουργειο σ ενα ΚΑΛΟ γιατρο. ΑΝ ενδιαφερεστε εστω στο ελαχιστο

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ενα κουταβι που απ την αρχη εμενε μονο του σ ενα γκαραζ...τωρα με τοσο σοβαρο προβλημα χανεται τοσος χρονος κ βλεπω οτι σκεφτεστε να το δωσετε ή την ευθανασια...

ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΥΛΟ

Δωστε το σκυλακι σε μια οικογενεια που θα το αγαπα πραγματικα ή καντε το χειρουργειο σ ενα ΚΑΛΟ γιατρο. ΑΝ ενδιαφερεστε εστω στο ελαχιστο
Και που θα βρεθει οικογενεια που θα περιμενει με ανοιχτες αγκαλες ενα κουταβι με προβλημα που χρειαζεται αμεσα ενα ισως και οχι πολυ οικονομικο χειρουργειο????? Εδω δεν μπορει κανεις να δωσει κα υγιες ημιαιμα κουταβια.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Υπάρχουν και πάνες για την ακράτεια, που φοριούνται σαν βρακάκι, πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται.
Αν τον κρατήσετε όπως είναι,εννοώ με τα όποια προβλήματα προκύψουν, θα κάνετε μεγάλο καλό σε σας πρώτα. Μια πράξη αγάπης που θα την εισπράξετε στο πολλαπλασιο.

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, η κοπέλα δεν είπε ούτε ότι σκοπεύει να το παρατήσει ούτε μίλησε για ευθανασία, εμείς απλά της είπαμε ότι εμείς δεν θα τα κάναμε αυτά...

Μην πέσουμε να τη φάμε, αλλά αλήθεια, από εμάς τι συμβουλή, ακριβώς περιμένει?

Ελπίζω να το πάει και σε άλλον κτηνίατρο και να βρεθεί μια λύσει για να ζήσουν, όλοι μαζί, χαρούμενοι και υγειείς...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Υπάρχουν και πάνες για την ακράτεια, που φοριούνται σαν βρακάκι, πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται.
Αν τον κρατήσετε όπως είναι,εννοώ με τα όποια προβλήματα προκύψουν, θα κάνετε μεγάλο καλό σε σας πρώτα. Μια πράξη αγάπης που θα την εισπράξετε στο πολλαπλασιο.
Δεν γίνεται στη περίπτωσή της. Αν δεν εγχειριστεί θα πεθάνει από τα νεφρά.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν γίνεται στη περίπτωσή της. Αν δεν εγχειριστεί θα πεθάνει από τα νεφρά.
Τι δε γίνεται; Δεν είπα να μην χειρουργηθεί. Αν προκύψουν κι άλλα προβλήματα, όπως η ακράτεια που ανέφερε εννοώ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλά, η κοπέλα δεν είπε ούτε ότι σκοπεύει να το παρατήσει ούτε μίλησε για ευθανασία, εμείς απλά της είπαμε ότι εμείς δεν θα τα κάναμε αυτά...
Πάντως δυστυχώς δε μπορούμε να το κρατήσουμε και να έχει ακράτεια
Εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι εννοεί. Αυτό λέει τουλάχιστον.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όλοι το ίδιο καταλάβαμε.:(
Νόμιζα ότι της έλεγες να μην την εγχειρίσει και να της βάζει πάνες για την ακράτεια.
Όχι, με τίποτα. Επιβάλλεται να κάνει επέμβαση.
Να πω για τις πάνες αυτές ότι ειναι φτηνές και εύκολες στη χρήση και κυρίως οικολογικές, αφού πλένονται. Τις βάζαμε και στον γεράκο μου τα βράδια. Υπάρχουν και με τιράντες.:p

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Μίσο λεπτό γιατί νομίζω οτι δεν έχω γίνει κατανοητή και διαβάζω πράγματα που με λυπούν και δεν τα είπα ποτέ...Το σκυλάκι ΣΑΦΩΣ και θέλουμε να γίνει καλά..όταν μίλησα για ακράτεια, είπα οτι δεν μπορώ να το κρατήσω για τον εξής λόγο...Θα ταλαιπωρείται όλη του τη ζωή ή μέχρις ότου να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα νεφρά του..Το σκυλί δεν το πήρα για να το ταλαιπωρήσω και να το αφήσω στην τύχη του,ούτε να του κάνω ευθανασία..Θα ψάξω να βρω γιατρό για χειρουργείο που είναι κ η έσχατη λύση,αλλά αν δεν πετύχει κι αυτό δεν ξέρω τι θα γίνει...Το χειρουργείο μας είπαν οτι μπορεί να έχει επιπλοκές και να χάσει το νεφρό του,αλλά είναι ρίσκο όπως και να το κάνουμε...Σας παρακαλώ να μην λέγονται πράγματα που δεν έχω πει γιατί είναι κρίμα...Και όπως είπε και κάποιος,φυσικά ένα σκυλάκι με πρόβλημα δεν θα το πάρει κανείς ακόμα κι αν ήθελα να το δώσω..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μίσο λεπτό γιατί νομίζω οτι δεν έχω γίνει κατανοητή και διαβάζω πράγματα που με λυπούν και δεν τα είπα ποτέ.....
..όταν μίλησα για ακράτεια, είπα οτι δεν μπορώ να το κρατήσω για τον εξής λόγο.....
..Θα ψάξω να βρω γιατρό για χειρουργείο που είναι κ η έσχατη λύση,αλλά αν δεν πετύχει κι αυτό δεν ξέρω τι θα γίνει...Το χειρουργείο μας είπαν οτι μπορεί να έχει επιπλοκές και να χάσει το νεφρό του,αλλά είναι ρίσκο όπως και να το κάνουμε....
.....Σας παρακαλώ να μην λέγονται πράγματα που δεν έχω πει γιατί είναι κρίμα.....
Ευτυχώς που ξεκαθαρίζεις ότι δεν τα έχεις πει ποτέ...:rolleyes:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Θα ψάξω να βρω γιατρό για χειρουργείο που είναι κ η έσχατη λύση
Η μόνη λύση, όχι η έσχατη...

Και όπως είπε και κάποιος,φυσικά ένα σκυλάκι με πρόβλημα δεν θα το πάρει κανείς ακόμα κι αν ήθελα να το δώσω..
Όχι απαραίτητα, αλλά ναι, είναι δύσκολο να υπάρχει τρελή ζήτηση.

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Ευτυχώς που ξεκαθαρίζεις ότι δεν τα έχεις πει ποτέ...:rolleyes:
Έχετε καταλάβει τι συμβαίνει;...Το σκυλάκι αν δεν γίνει καλά και με την εγχείρηση,θα έχει άλλο πρόβλημα..Απο κει και πέρα θα πρέπει να μας πουν οι ειδικοί,αλλά για ευθανασία δεν μίλησα ποτέ..Είναι ένα πρόβλημα ομολογουμένως και θα πρέπει να βρεθεί λύση, η οποία δεν είναι ούτε να το παρατήσω,ούτε να το δώσω για ευθανασία......

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μα κι εσύ γιατί δεν την κάνεις τη ριμαδοεπέμβαση επιτέλους;Όσο καθυστερείς, το πρόβλημα μεγαλώνει! Ένα σωρό καλούς και έμπιστους κτηνίατρους έχουμε αναφέρει κατά καιρούς.
Μένεις στην Αθήνα;

annie_a

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
57
0
Μόλις χθες έκανε την ενδοσκόπηση που ήταν ανεπιτυχής!Πότε να προλάβω να την κάνω την εγχείρηση;;Δεν έχω αφήσει το σκυλί στην τύχη του..

mpampis0sougias

New Member
6 Ιανουαρίου 2012
1
0
Πολλα ατομα εδω περα εχουν καποια προβλήματα μου φαίνεται! Σας εξηγούν πως υπαρχουν καποια προβλήματα και εσεις σονι και καλα θέλετε να την κατηγορήσετε και να την βγάλετε ανίκανοι. Αγοράζοντας το σκυλί ΔΕΝ γνώριζε πως υπήρχε αυτό το πρόβλημα, ενα πρόβλημα που ειναι πολυ σπάνιο. Ξέρετε σε τι εποχες ζουμε. Και ξερετε τι οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχει. Αν όλοι προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν για μια μικρή εγχείρηση να της πάρουν 800+ ευρω δεν ευθυνετ εκείνη. ΌΛΟΙ μας είμαστε φιλόζωοι αλλα βλεπω ο,τι υπαρχουν καποια ατομα εδω βαρεμενα. Ας βλεπουμε τα πραγματα αντικειμενικα και ρεαλιστικα.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πολλα ατομα εδω περα εχουν καποια προβλήματα μου φαίνεται! Σας εξηγούν πως υπαρχουν καποια προβλήματα και εσεις σονι και καλα θέλετε να την κατηγορήσετε και να την βγάλετε ανίκανοι. Αγοράζοντας το σκυλί ΔΕΝ γνώριζε πως υπήρχε αυτό το πρόβλημα, ενα πρόβλημα που ειναι πολυ σπάνιο. Ξέρετε σε τι εποχες ζουμε. Και ξερετε τι οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχει. Αν όλοι προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν για μια μικρή εγχείρηση να της πάρουν 800+ ευρω δεν ευθυνετ εκείνη. ΌΛΟΙ μας είμαστε φιλόζωοι αλλα βλεπω ο,τι υπαρχουν καποια ατομα εδω βαρεμενα. Ας βλεπουμε τα πραγματα αντικειμενικα και ρεαλιστικα.
Από το να πεθάνει ένα σκυλάκι εν γνώσει μου ενώ κάνω την πάπια, καλύτερα να μιλάω κι ας είμαι βαρεμένη.
Η εγχείρηση δεν είναι μικρή... Μιλάμε για θάνατο, όχι κουσούρι...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Σήμερα δεν είναι των Θεοφανίων??? Άντε μια μέρα υπομονή....

Κύριε Μπάμπη Σουγιά.... πριν χαρακτηρίσεις ως βαρεμένα κάποια άτομα που από γραφόμενα κρίνουν και όχι από το κεφάλι τους δεν μας συστήνεσαι και να παρακολουθήσεις λίγο κάποια θεματάκια πριν????