Kαλησπερα!! εχω μια μποξερινα, 3 χρονων σχεδον κ ζω μονιμα σε νησι. Την Κυριακη του Πασχα τα ξημερωματα καποιοι "φιλοι" θεωρησαν αστειο να ριξουν ενα δυναμιτακι εξω απο την πορτα του δωματιου που κοιμομουν εγω, ο φιλος μου κ το σκυλι. Με το "μπαμ" το σκυλι πεταχτηκε κ ανεβηκε στο κρεβατι και μολις ανοιξε την πορτα ο φιλος μου να δει τι γινεται, η κακομοιρα εξαφανιστηκε. Την βρηκαμε μετα απο 5 ωρες περιπου σε αλλο σπιτι. Απο τοτε δεν δειχνει φοβισμενη, βεβαια δεν μπαινει με τιποτα πια στο δωματιο, ομως δειχνει να μην ακουει.. Ανταποκρινεται κ σηκωνει αυτια μονο οταν προσποιουμαι οτι φωναζω καποιο γατι (ψιτ ψιτ), η΄οταν σφυριζω.. Δεν αντιδρα ουτε στο "παμε βολτα" ουτε στο "παμε να φαμε" , ουτε οταν της μιλαμε..Παρ'ολα αυτα περα απο τη φοβια με το δωματιο, ειναι χαρουμενη, ορεξατη οπως παντα, πχ σημερα ετρεχε κ επαιζε περιπου 5 ωρες στην παραλια..
Γνωριζετε αν υπαρχει περιπτωση να προκληθηκε προβλημα ακοης απο το δυναμιτακι?? ηταν ακριβως εξω απο την πορτα κ αυτη κοιμοταν μεσα, διπλα στην πορτα..Ειναι ικανη αυτη η ενταση να προκαλεσει βλαβη?? Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι παροδικο κ αν ναι, ποσο διαρκει αυτο συνηθως κ εγω τι πρεπει να κανω????
ευχαριστω!
Γνωριζετε αν υπαρχει περιπτωση να προκληθηκε προβλημα ακοης απο το δυναμιτακι?? ηταν ακριβως εξω απο την πορτα κ αυτη κοιμοταν μεσα, διπλα στην πορτα..Ειναι ικανη αυτη η ενταση να προκαλεσει βλαβη?? Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι παροδικο κ αν ναι, ποσο διαρκει αυτο συνηθως κ εγω τι πρεπει να κανω????
ευχαριστω!