Ένα μεγάλο γεια από μενα και τον Φοίβο!

skrekas

Member
1 Ιουνίου 2009
11
0
athens
geia sas paidia eimai neo melos, (basika exw kairo pou grafthka sto forum alla twra arxisa na mpainw kai na diabazw ta arthra ktl). Elpizw diabazontas ta arthra sto forum na ginw poli kalos apenanti sto skili mou( ena maltezaki 8 minwn to opoio mporei kai na pethaine apo faghto mias kai i proigoumeni idioktitria ksexnouse na to taizei, na to xtenizei, na tou dinei nero, den eixe embolia, eixe problima me ta matia ktl......) Telws pantwn auto to skilaki twra einai ena apo ta omorfotera maltezakia pou exw dei kai exw dethei para poli mazi tou. Eidika twra to kalokairi pou exw poli xrono paizoume oli mera mazi kai nomizw oti pio eksipno kai drasthrio kai omorfo kai xaroumeno koutabi apo ton foivo den exw dei allo!!!

YΓ: ξεχασα να σας πω οτι το κουταβι το εχω μόνο 2/5 βδομαδες αλλα το εχω αγαπησει πραγματικα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.807
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Γεια σου, καλώς ήρθες!
Ελπίζω το μαλτεζάκι σου να ζήσει τώρα μια φυσιολογική ζωή με πολύ αγάπη και φροντίδα :)

ΥΓ. Οχι γκρικλις, απαγορεύεται ;)

skrekas

Member
1 Ιουνίου 2009
11
0
athens
alitheia???????

και τι είναι τότε? πες μου ότι κανεις πλάκα η μπορεί να κάνεις λάθος εσύ γτ στο βιβλιάριο του έγραφε οτι είναι μαλτεζ και η κυρία ηαπό την οποία το αγόρασα μου είπε ότι σίγουρα είναι μαλτέζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
skrekas είναι κάτι σαν maltez!! αλλα όχι maltez..:):)

Που να δεις σε πολύ μεγάλη αλυσίδα pet shop που (τα maltez με τα westie όταν είναι μικρά αν δεν ξέρεις τα μπερδεύεις πολύ εύκολα) ποσες φορες δείχνουν westie για maltez και το αντίστροφο, η westie 6 μηνών με μεταξένιο τρίχωμα γυριστη ουρα προς τα πάνω και όρθια αυτιά..!!!:eek::maria:

και μερικά από αυτά έχουν και "pedιgree"..:eek::eek:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
skrekas,

Ηθελες συγκεκριμένα μαλτεζάκι όταν πήρες το σκύλο, ή σου αρκούσε ένα όμορφο, γλυκό, ασπρο φουντωτό σκυλάκι?? Αν ισχύει το δεύτερο, τότε δεν πρεπει να σε απασχολεί αν είναι ή όχι ο σκύλος μαλτεζ.

Αν όμως ισχύει το πρώτο, και θέλεις συγκεκριμένα καθαρόαιμο μαλτεζάκι, τότε μπορούμε να σε κατατοπίσουμε πως να κάνεις μια σωστή επιλογή εκτροφέα. Οσο για το Φοίβο, ελπίζουμε οτι θα τον κρατήσεις τουλάχιστον μέχρι να του βρεις μια σωστή οικογένεια που θα το αγαπάει οπως του πρεπει και θα το φροντίζει γι'αυτό που είναι: ενα γλυκύτατο ημίαιμο σκυλάκι. Δεν θα είναι δύσκολο να του βρεις σπίτι δεδομένης της ηλικίας και της μορφολογίας του, και μπορούμε να σε βοηθήσουμε και σ'αυτό.

Η επιλογή είναι δική σου.

:)

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
πιστευω kopritis οτι αν ηθελε εξ αρχης ενα καθαροαιμο μαλτεζακι,οτι θα ηξερε κ να το ξεχωρισει απο ενα ημιαιμο.
θεωρω οτι καποιος που ξερει τι ψαχνει κ ειναι σωστα κατατοπισμενος ειναι δυσκολο να πιαστει κοροιδο.
απλα ειναι αλλη μια περιπτωση απ τις γνωστες....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το ότι ο ανθρωπος πηρε σκυλο διαφορετικο από αυτόν που νόμιζε ότι πηρε, και μαλιστα ημίαιμο αμφιβόλου προελευσης, δεν σημαινει ότι θελει και να τον δωσει.

Στο πρωτο του ποστ ειπε ότι το εχει λατρεψει και εχει δεθει μαζι του.
Φυσικα μετά από την αποκάλυψη εξεπλάγη, αντέδρασε και πιθανον απογοητευτηκε.

Από καποιον που εχει δεθει με το σκυλι του θα περιμενα απαντηση όπως
«δεν με νοιάζει τι είναι, είναι το σκυλι μου και το υπεραγαπώ».

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
harryf3 εχεις απολυτο δικιο!ισως ομως απογοητευτηκε διοτι,ισως χρυσοπληρωσε αυτο το σκυλακι για καθαροαιμο ενω δεν ειναι.
ειναι η κοροιδια....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδιά, κι εγώ ελπίζω οτι ο φίλος ανήκει στην πρώτη κατηγορία που ανέφερα και θέλει απλώς ασπρο φουντωτό σκυλάκι.

Επειδή η αντίδραση του όμως ήταν αρκετά εντονη, παρέθεσα και τη δεύτερη κατηγορία, ωστε να τον κατατοπίσουμε αναλόγως αν πραγματι θέλει μαλτεζάκι.

Την απάντηση θα τη δώσει ο ίδιος. Σε καθε περίπτωση δεν κατηγορούμε κανέναν και προσωπικά χαίρομαι που φροντίζει το σκυλάκι που φαίνεται οτι κακοποιούνταν πριν (δε νομίζω οτι το ακριβοπλήρωσε.... μάλλον το έσωσε από κακή κατάσταση)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Από κανίς και μαλτέζ θα μπορούσε να προκύψει αυτό το σκυλάκι. Σε κάθε περίπτωση είναι ημίαιμο (εκτός αν θες να λες ότι είναι maltipoo για να τσιμπάνε κάτι ψώνια που κυκλοφορούν στη χώρα :D )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr