Μη μασάς, με μιά φορά δεν θα του βγεί το όνομα.ωχ!βρε παιδια τι δαχτυλο?μια σταλια ειναι το μωρο μου!και αγορακι.....αλλο το θερμομετρο και αλλο ''αυτο''!?και αν μετα απο αυτο δεν μου ''ξαναμιλησει''?πλακα κανετε....ελπιζω να ειναι το μικρο δαχτυλο!?
κριμα ρε γαμωτο!και πονταρα στον choco να με κανει περηφανη!!!!!Μη μασάς, με μιά φορά δεν θα του βγεί το όνομα.
Μπορεί βέβαια να μην τον πάρουν στα αλεξίπτωτα αν χαλαρώσει ο σφικτήρας...
μπα!ειναι 8 μηνων,μικρος για τετοια!Τι ηλικια εχει το σκυλακι?
Μηπως ειναι διογκωμενος ο προστατης και δυσκολευεται στην αφοδευση?
Ναι, μόνο ο γιατρός θα το κάνει, κι αν μάθουμε εμείς, καλό ειναι να ελέγχουμε μόνο. Σαν την αυτοεξέταση των μαστών ενα πράγμα.Χρειάζεται προσοχη όταν προσπαθουμε να αδειάσουμε τους πρωκτικους αδενες.
Καλο ειναι να μην το επιχειρει καποιος που δεν έχει ιδεα.
Υπαρχει περιπτωση απο τις πολλες μαλαξεις να τους χαλαρωσουμε και να δημιουργησουμε πρόβλημα εκει που δεν υπαρχει.
Τι περιγράφεις?Παντως σε δύσκολες περιπτώσεις όπου ο σκύλος γίνεται ασβός μπαίνει νυστέρι.
Έντονη δυσοσμία από τον πρωκτό του σκύλου - το λέει πιό ευγενικά η Βερόνικα ...Τι περιγράφεις?
Όταν μπουκώσουν οι αδένες και ο σκυλουνος αρχίζει να βρωμάει.Τι περιγράφεις?
Και ο δικός μου γλύφει συχνα αυτό το σημείο αλλά χωρίς να κλαψουρίζει η να δείχνει δυσφορια. Δεν είχα προβληματιστεί μέχρι τώρα.. Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρέπει να τον πάω και γω στον κτηνιατρο να τον κοιτάξω?
αχαχαχαχαχχαχα! Κ μενα το ίδιο. Γλύφει για λίγο εκεί ο σιχαμενος, μετα δαγκώνει την ουρά του και στο τέλος τσακώνεται με το πόδι του όπως λές..και εμενα το κανει αλλα ξεκιναει για τον πρωκτο του και καταληγει να τσακωνεται με το ποδι του που δεν τον αφηνει να φτασει στον πρωκτο του! Ημαρτον αυτο το σκυλι! αχχα!
παντως... ε, να, μου μπηκαν και μενα ιδεες αν και δε πιστευω (δε θελω δλδ)
Γιατί ; Είναι κακό για τα σκυλιά ;Αυτα με τα κυνηγητα των ποδιων και της ουρας, οταν ειστε μπροστα να τους αποσπατε την προσοχη με κατι αλλο να μην το κανουν.
Θα μπορουσε...Γιατί ; Είναι κακό για τα σκυλιά ;
sorry παιδια που δεν απαντησα αμεσως αλλα ειχα καποιο προβλημα με την συνδεση.τελικα αυτο ηταν,ειχε παρα πολυ υγρο πισω και μπορω να πω οτι ο καινουριος γιατρος εκνευριστηκε με την ανευθυνοτητα του προηγουμενου.εγω φυσικα εγινα εξω φρενων γιατι ηταν τοσο απλο και αδικα το παιδακι μου ταλαιπωρουνταν!αυτο λοιπον που θελω να πω ειναι οτι καλο ειναι να παιρνουμε και μια δευτερη γνωμη και να μην ειμαστε απολυτοι στην επιλογη κτηνιατρου.δεν ειναι θεοι και κανουν καποιες φορες λαθη!αν εχετε την οποιαδηποτε αμφιβολια στην διαγνωση του κτηνιατρου σας,επισκευτειτε και εναν δευτερο να παρετε και καμια αλλη αποψη!περα του οτι το χρυσο μου ενεργειτε πολυ πιο ευκολα και εχει μου φαινεται περισσοτερη ορεξη για παιχνιδι!σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον...choco-paido πήγατε τελικά στον κτηνίατρο? Τι σας είπε? Πως είναι ο choco?