Έτσι...έτσι....

dimitrismp

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2011
170
0
Φίλος, φωτογράφος χομπίστας, καταγράφει τη ζωή στην επαρχία, μόλις είδα τη φωτό παρακάτω αναφώνησα, αυτά είναι σκυλιά...τα έχει βάλει τα πρόβατα και κάνουν παρέλαση...!!!

Security | Flickr - Photo Sharing!

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Ωραία φωτό...αλλά προφανώς μιλάς για τον βοσκό ...γιατί ο σκύλος κάθεται και φωτογραφίζεται...

Τον έχει στρώσει στην δουλειά ο ποιμενικός τον ποιμένα...:D

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Έτσι πρέπει. Το job discription αυτού του ποιμενικού είναι "συνοδία και φύλαξη κοπαδιού". Οπότε για herding ή ομάδα1, ή ο ποιμένας μονος του :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Α, καλά...όλες οι πληροφορίες υπήρχαν στην οθόνη κι εγώ προσπαθούσα από την φωτό να καταλάβω που είναι....

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Α, καλά...όλες οι πληροφορίες υπήρχαν στην οθόνη κι εγώ προσπαθούσα από την φωτό να καταλάβω που είναι....
Και το βρήκες....:)

Έχει μεγάλη διαφορά όμως... εμείς είχαμε σκονάκι:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Μη σκας, με εχει πιασει σήμερα η κακια μου (πηγα από τη Δημοτικη Αστυνομία να μου ακυρώσουν κλήση) και την χαλάω στους αλλους! :p

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αν δεν μου το λέγατε, θα περνούσα ώρες κοιτώντας την φωτό ψάχνοντας το που είναι...
Οπότε...καλό μου κάνατε!

Ghelly, τουλάχιστον στην έσβησαν την κλήση;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αν δεν μου το λέγατε, θα περνούσα ώρες κοιτώντας την φωτό ψάχνοντας το που είναι...
Οπότε...καλό μου κάνατε!

Ghelly, τουλάχιστον στην έσβησαν την κλήση;
Ας εκαναν και αλλιως...
πήρα και τις πινακιδούλες μου πίσω... αλλά την εκθεση την εχασα με τις ηλιθιοτητες τους.