Έχει το labradorάκι μου πρόβλημα;

corleone

Member
15 Ιανουαρίου 2010
9
0
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους εσάς για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρετε και ειδικά στους αρχάριους ιδιοκτήτες,όπως είμαστε εμείς.
Για να μην μακρυγορώ,πριν από 9 μέρες μας έφεραν δώρο από pet shop,ένα χρυσό labradorακι 8 βδομάδων και κάτι ημερών,τη Πέρη,την οποία λατρέψαμε κατευθείαν!!
Τότε λοιπόν ξεκίνησαν και τα προβλήματα.
Τα οποία παραθέτω αναφορικά για να μην κουράζω:
α)Διάρροια-Το ξεπεράσαμε.(κτηνίατρος)
β)Πυρετός -Το ξεπεράσαμε.(Πρωτες υποψίες για μόρβα που ακόμα υπάρχουν αλλά έχουν ελλατωθεί...)
γ)Επίμονος βήχας-Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα(η φαρμακευτική αγωγή συνεχίζεται).
δ)Κοιμάται συνέχεια,είναι ενεργειακό μόνο όταν πεινάει, μόλις φάει κατευθείαν για ύπνο..( Το ταιζουμε συχνά)
Πέρα από τα αρνητικά έχουμε και θετικά,όπως:
α)Αστείρευτη όρεξη(παίρνει βάρος)
β)Όρεξη για παιχνίδια(μόνο όταν πεινάει).
Και το πιο παράξενο από όλα είναι ότι κοιμάται μονο στα κρύα(μάρμαρο,τσιμέντο)ενώ όλο το σπίτι έχει χαλιά και δεν είναι ιδιαίτερα ζεστό(καλοριφέρ κ.τ.λ.),όπου και να τη βάλεις πάει κατευθείαν(κατευθείαν όμως)στο κρύο..Μήπως επηρεάζει το βήχα της έχει και λίγο συνάχι...
Εν τω μεταξύ μου λένε κατι βλακείες(μη πω κάτι χειρότερο) για εγγυήσεις και αντικαταστάσεις τα οποία μου φαίνονται αδιανόητα!!!!
Πέστε μου κινδύνευω να τη χάσω από μορβα;( τα ματάκια της είναι πεντακάθαρα απο εκκρίσεις κ.τ.λ.).
Μόνο να το σκεφτώ τρέχουν τα μάτια μου...
Ευχαριστώ όλους σας που θα αφιερώσετε χρόνο να ασχοληθείτε με το μωρό μας!

Last edited:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
πρώτα απο όλα γρήγορα στον κτηνίατρο και όχι σε αυτόν που λέει το πετ σοπ

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δυστυχώς ένα σκυλάκι από petshop έχει πάντα τον κίνδυνο να αρρωστήσει σοβαρά....:(

Αν η κατάσταση του κουταβιού είναι κρίσιμη ή αν έχει αρχίσει να βελτιώνεται μπορεί να σας το πει ο κτηνίατρος που το παρακολουθεί!

Κάντε εσείς ότι μπορείτε με την βοήθειά του κτηνιάτρου σας και πολεμήστε το όσο μπορείται!

Περιμένουμε θετικές εξελίξεις!:)

Άλλη μια ιστορία για το Εμπειρίες από Petshop/ΒΥΒ...:(

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ο κτηνίατρος που τον παρακολουθεί είναι ο κτηνίατρος που συστείνει το πετ σοπ?

corleone

Member
15 Ιανουαρίου 2010
9
0
Ρε παιδιά κατευθείαν απαντήσατε;ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!
Όχι ο γιατρός είναι δικός μας,ο οποιός ήταν αρκετά συγκρατημένος τις πρώτες μέρες.Τις 2 τελευταιες μέρες μας έχει δώσει κάποιες ελπίδες αλλά εγώ να χαρώ δεν μπορώ γιατί αφήνει πάντα ενα ¨παραθυρο¨ ανοιχτό σε σχεση με τη μόρβα.....

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
corleone δεν εμφανίζεται η foto...:p
Παρόλα αυτά μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτο που μας λες...Μήπως να ρωτούσες κάποιον άλλο κτηνίατρο??????

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Βρε DaLiDa, τι άλλο να έχει; Λίγα έχει το φουκαριάρικο;;; Πριν προλάβει να ζήσει καλά-καλά, με τα μούτρα στα βάσανα. Είναι όμως μια κούκλα πράγματι και τα ματάκια της, λένε: περιμένετε να πάρω τα πάνω μου και θα σας δείξω εγώ... :) Corleone σας εύχομαι να τα ξεπεράσετε όλα και σύντομα να συζητάμε για την εκπαίδευσή της :)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτα διαβάζω και θέλω να βάλω μπουρλότο σε όποιο pet shop βρω μπροστά μου...:mad::mad:
Είναι κουκλι...και ελπίζω να πάνε όλα καλά...!!
Αντε για να φτιάξουμε και το Ριτριβερ Subforum επιτέλους!!!!!:D:D:D:D

DaLiDa

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2010
60
0
Andros
Βρε DaLiDa, τι άλλο να έχει; Λίγα έχει το φουκαριάρικο;;; Πριν προλάβει να ζήσει καλά-καλά, με τα μούτρα στα βάσανα. Είναι όμως μια κούκλα πράγματι και τα ματάκια της, λένε: περιμένετε να πάρω τα πάνω μου και θα σας δείξω εγώ... :)
Δεν έχεις και άδικο δεν έχει λίγα!!!! Αλλα τα βάσανα που έχει αντικατροπτίζονται στα ματακια της!!!!!Μακαρί να πάνε καλά!!!!Ειναι μια γλυκα!!!!!

corleone

Member
15 Ιανουαρίου 2010
9
0
Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι η Πέρη πάει καλύτερα, είναι πιο ζωηρή και παίζει συνέχεια!!Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.:):):)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.