Έχω αγχωθεί πολύ με την στείρωση....




Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τελείωσε κι' αυτό....
Η Ζουζού στειρώθηκε και είναι μια χαρά. Πήγαν όλα καλά, στις 11.30 είχε ξυπνήσει και από τη νάρκωση, και μπήκα και την είδα. Έτρεμε σαν το ψαράκι, με κοίταξε λίγο σαν χαμένη, την σκέπασα, την φίλησα και ..... με διώξανε!!
Θα την κρατήσουν για παρακολούθηση μέχρι το απόγευμα γιατί έχει χαμηλή πίεση. Ο γιατρός μου είπε ότι στο χειρουργείο έπεσε η πίεση της 5-7, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε 11-7. Μετά την επέμβαση η πίεση της επανήλθε, αλλά για να είναι σίγουρος την θέλει για κάποιες ώρες. Την άφησα να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί και κατά τις 6 θα πάω να την πάρω.

Ανακαλύψαμε και κάτι που δεν το ξέραμε. Κατά την διάρκεια της διασωλήνωσης ο γιατρός πρόσεξε ότι ο λάρυγγας της είναι εκ φύσεως λίγο πιο στενός από το φυσιολογικό. Γι' αυτό λαχανιάζει εύκολα και πιθανόν αυτή είναι και η αιτία που ροχαλίζει.
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό, το μόνο που πρέπει να προσέξω είναι να μην πάρει ποτέ παραπανίσιο βάρος γιατί αν μαζευτεί λίπος και στο λαιμό θα δυσκολεύεται να αναπνεύσει.
Κατά τα άλλα όλα καλά, αν εξαιρέσεις ότι ο γιατρός μου συνέστησε να γυρίσω σπίτι, γιατί ήμουν άσπρη όπως είπε... Πράγμα που μπορεί να οφείλεται και στην ολονύχτια αϋπνία μου, γιατί δεν έκλεισα μάτι. Μου φαίνεται ότι πιο πολύ υπέφερα εγώ παρά η Ζουζού. :)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.633
19.859
Μου φαίνεται ότι πιο πολύ υπέφερα εγώ παρά η Ζουζού. :)
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο :)
Μου φαίνεται ότι ο γιατρός έπρεπε να στείλει σπίτι την Ζουζού και να κρατήσει εσένα για παρακολούθηση :rolleyes::p
Περαστικά σας :)
 






fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μπραβο στο κοριτσακι σου...καλη αναρωση αν και δε θα αργησει:p
Και εμενα ετσι μου λενε τωρα ολοι οι γνωστοι οτι εγω υπεφερα πιο πολυ απο την Μοιρα!!:D
 


swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Φάνια είδες που αγχωνόσουν;Όλα καλά πήγαν!!! :D Φιλάκια και στα 2 σου τα μουσούδια ,αλλά πιο πολλά στην μικρή επαναστάτρια :lol: :D
 


Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Φάνια είδες που αγχωνόσουν;Όλα καλά πήγαν!!! :D Φιλάκια και στα 2 σου τα μουσούδια ,αλλά πιο πολλά στην μικρή επαναστάτρια :lol: :D
Νάσαι καλά Κωστή μου σ' ευχαριστώ!!!
Ναι, η μικρή επαναστάτρια σε δυο τρεις μέρες θα είναι έτοιμη πάλι να αλωνίζει σ' όλο το σπίτι με την ταχύτητα της μύγας.... :D
 


swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Νάσαι καλά Κωστή μου σ' ευχαριστώ!!!
Ναι, η μικρή επαναστάτρια σε δυο τρεις μέρες θα είναι έτοιμη πάλι να αλωνίζει σ' όλο το σπίτι με την ταχύτητα της μύγας.... :D
χαχαχαχαχαχαχα :lol: θα ναι περδίκι η κοριτσάρα!!! :D
 
















cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Κολάπσους της τραχείας δεν είναι αυτό?σαν κι αυτό που έχει ο Σαν???

Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι Φάνια!!!τέλος καλό όλα καλά!!!
Όταν την πάρεις σπίτι και έχεις χρόνο γράψε μας κι άλλα για την μικρή!
φιλιά πολλά!!
 






Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας!
Την μικρή την έφερα στο σπίτι εχθές το απόγευμα. Δεν ήταν ιδιαίτερα ζωηρή, ήταν ζαβλακωμένη, αλλά και ανήσυχη. Και ήθελε να κοιμηθεί, αλλά και σηκωνόταν κάθε δύο λεπτά και άλλαζε θέση. Κατά τις 9.30 κοιμήθηκε βαθειά μέχρι τις 12.00. Μετά άντε πάλι όρθια....
Όλη τη νύχτα δεν κοιμηθήκαμε και πολύ γιατί είχα την έννοια της μην πηδήξει στο κρεβάτι. Δεν ήθελα να την δέσω γιατί φοβόμουν μην με πάρει ο ύπνος και μπλεχτεί με το λουρί, κι' έτσι την έπαιρνα αγκαλίτσα να κοιμηθούμε μαζί. Σε λίγο ήθελε να κατέβει, οπότε την έπαιρνα αγκαλιά και την κατέβαζα (για να μην πηδήξει) και μετά από λίγο άντε πάλι τα ίδια.
Κατά τις 4 ηρέμησε και πάνω που είπα ότι θα κοιμηθούμε, είχε πλέον συνέλθει εντελώς, ήταν και ξεκούραστη και ήθελε παιχνίδια !!! άρχισε να με γλύφει και να μου τραβάει το χέρι να παίξουμε. Καλό σημάδι δεν λέω, αλλά δεν κοιμηθήκαμε....:)

Σήμερα το πρωϊ ο γιατρός μου είπε να της δώσω φαγητό, αλλά μαλακή τροφή για να μην ζοριστεί πρώτη μέρα με τα κακά της. Έφαγε ένα μπωλάκι βραστό κοτόπουλο και πολύ το ευχαριστήθηκε.... :D
Ήπιε και μπόλικο νεράκι γιατί εχθές το βράδυ επιτρεπόταν ελάχιστο, και τώρα κοιμάται και δείχνει να είναι μια χαρά!

Κατερίνα δεν είναι κολάπσους της τραχείας αυτό. Ρώτησα τον γιατρό και μου το απέκλεισε. Απλά είναι πιο στενός ο λάρυγγας της.
Για να είμαι ειλικρινής το μυαλό μου πήγε στην προηγούμενη ιδιοκτήτρια και στις βλακείες που έκανε. Όταν την πήρε δύο μηνών της φόρεσε ένα σκάλιμπορ, το έσφιξε καλά-καλά και μέχρι που πήγε το σκυλί έξι μηνών και την πέταξε στον δρόμο, δεν της το είχε βγάλει.
Όταν την βρήκε η κοπέλλα που μου την έδωσε, το σκυλί μισοστραγγαλιζόταν από το σφιχτό σκάλιμπορ, χρειάστηκε ψαλίδι για να βγει και είχε αφήσει και σημάδι στον λαιμό.
Πολύ φοβάμαι ότι μεγαλώνοντας η Ζουζού τα οστά του λαιμού της δεν αναπτύχθηκαν σωστά από το πολύ σφίξιμο. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μικρή η πιθανότητα να φταίει αυτό, αλλά χωρίς να αποκλείεται κιόλας.
Δεν έχει προβλήματα με τον λάρυγγα, αρκεί να μην παχύνει. Ένα μικρό ροχαλητό το έχει όταν κοιμάται βαθειά και ο γιατρός μου είπε πως όταν χαλαρώνει από τον ύπνο, ο λάρυγγας της κλείνει λίγο ακόμα και γι' αυτό ροχαλίζει.
Όλα καλά πάνε, δόξα τω Θεώ, και πιστεύω πως το κατσικάκι μου μέχρι την Δευτέρα το πρωϊ θα είναι περδίκι. Ο γιατρός μας έχει κάνει και εξαιρετική δουλειά με την τομή.

Να σας πω μόνο ότι ο Σπούκυ, από την ώρα που την έφερα στο σπίτι, δεν ξεκολλάει από δίπλα της. Αρχικά την μύρισε στην κοιλιά, μετά άρχισε να της δίνει φιλάκια στη μύτη, και εν συνεχεία όπου κάθεται η Ζουζού, κάθεται κι' εκείνος δίπλα της ήρεμα και την κοιτάει και την προσέχει.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3