Ήρα (έρωτας & λατρεία)!!!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:DΟλοκληρη μια καμπυλη είναι....:D
φαντασου οταν παιρνει το "σοβαρο" της (σπανιως) κανει ζαρες μεχρι κ στο μετωπο!:LOL:
Της λεω - Μη ζαρωνεις την μουτσουνα μωρη, γίνεσαι άσχημη! :X3:

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Χαχαχαχαχαχα :ROFLMAO:
Ναι, αλλα ετσι που ζαρώνει, δε θέλεις να τη ζουληξεις μέχρι να τη σκάσεις; :p
Εγώ με τόσο τράβηγμα και τσίμπημα που ρίχνω στη δική μου είμαι στα όρια να κατηγορηθώ για κακοποίηση.:LOL:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μωρ την ζυμώνω την τραβαω την τσιμπαω την θωπευω την φιλαω, οτι θες της κανω...:love:
Είναι κ αφρατη κ βελούδινη που δεν μπορεις ρε παιδι μου να συγκρατηθεις!
Νομίζει αυτη οτι της κανω μασαζ (γιατι ναι τοχουμε κ αυτο μεστο προγραμμα, τουλαχιστον μια φορα την μερα μαζι με stretching ακρων -για οταν γινει γριουλα-) κ γυρναει να της τριψω κ την μπακα :ROFLMAO:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το μονο παραπανω που μπορεί να εχει η Ηρα ειναι οτι δεν τρωει αρκετα...:ROFLMAO:
Πως άλλωστε νομιζεις διατηρει αυτη την αγαλματενια σιλουέτα? :X3::rolleyes::LOL:

• Like
Reactions: Lavernne

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αυτά τα όμορφα μέρη που είναι Μαρία;
Εύβοια;
Μολις ειδα την ερωτηση σου Μιχαλη!
Βρισκόμαστε στην Β.Ευβοια, μας χαρακτηριζουν δυσβατη περιοχη, χαχαχα, εχει τα καλα του (σχεδον ανεπαφο περιβαλλον απτην ανθρωπινη παρουσια, ησυχια, πρασινο) εχει κ τα κακα του (δεν μπορεις να βαλεις σταθερο ίντερνετ, σε χρεωνουν παραπανω μεταφορικά, αμα θες κτηνιατρο πρεπει ναναι η Δευτέρα ή Τετάρτη κλπ κλπ)

• Like
Reactions: Yorkaddict

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
να τη χαίρεσαι! φαίνεται χαλαρή τύπισσα:X3:
αυτα τα ζωνάρια με τα καρφιά γιατί τους τα φοράτε?? είναι πολύ τρομακτικά:sick: πιο πιθανό μου φαίνεται να μου επιτεθεί το στηθόλουρο παρά το σκυλί :oops::barefoot:

έχεις κάνει τατου στα φρυδια σου??:rolleyes:

• Like
Reactions: l.Kyveli and Serge

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:LOL::ROFLMAO::LOL:

@Yorkaddict εμενα ντροπη?
Αυτης ντροπη...
που την χανεις που την βρισκεις...
με τα σκελια ανοιχτα :ROFLMAO:

@Marion_Russel περαν της αισθητικης του θέματος, δεν βρισκω αλλο στηθολουρο ναναι ετσι φαρδυ στο στήθος, παρα κατι ναυλον λουριδες οι οποιες κ θα κοβαν το τριχωμα της αλλα κ φοβαμαι μη την τραυματιζαν σε πιθανο της απότομο τραβηγμα!
Τα κολλαρα επιτηδες τα παίρνω με καρφια, σε ενδεχομενο επιθεσης (φτου φτου μακρια) να μην μπορουν να την αρπαξουν απτον λαιμο!:cool:

Μολυβι μαυρο με σκια :D...το φρυδι ταλλαζω καθε τρεις κ λιγο δε θα με συνεφερε
χωρια οτι το τατου φρυδιών μετα απο λιγο εξαιτιας της λιπαρότητας του δερματος κλπ απο μαυρο γινεται μπλε/πρασινο -φαντάζεσαι? - κ για να το αποφυγεις αυτο θελει να το χτυπας καθε τρεις κ λιγο :)

• Like
Reactions: Marion_Russel

Mandy.D.A.S

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
88
86
58
Τωρα διαβασα το θεμα σου Μαρια, να τη χαιρεσαι την Ηρα σου και να σε χαιρεται κι αυτη.
Μ'αρεσει πολυ το μερος που ζειτε, ησυχια -πρασσινο-απλα, ιδανικο για σκυλια (και για ανθρωπους).
Να περνατε παντα καλα..:)
Οι τελευταιες φωτο της Ηρας η πληρης απομυθοποιηση του ''αγριου'' ροτβαιλερ!:LOL:

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Σε ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου κ εγω κ η Ηρα :) νασαι καλα :)
Το μερος που ζουμε πραγματι ειναι ευλογημενο απτον Θεο τον ιδιο...μακάρι να μπορούσε ο κοσμος ολος να ζουσε σε ενα τετοιο περιβάλλον!

Δεν υπαρχει "αγριο" ροτβαιλερ ετσι κ αλλιως (σσσςςς μη το πεις παραεξω...πρεπει να διατηρούμε κ τα προσχηματα) ..μονο λαλακες ιδιοκτητες!

• Like
Reactions: Mandy.D.A.S

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ωραίες φώτο.. ωραίες ξάπλες και φύση κτλ.. έχω μία απορία.. εκεί στο καλοριφέρ ποιά Μονή είναι ? α και το σουβλερό είναι από τον βράχο στη θάλασσα που είναι σουβλερός ε ?

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Της χρυσοσκαλιτισσας...μη με ρωτησεις ουτε ποια ειναι ουτε που είναι, δεν ασχολουμαι εγω με τετοια :rolleyes: κοβει το ματι σου παντως εε? :LOL:

Μεσα επεσες, εξαιτιας του βράχου που φαίνεται στην φωτο ονομαζεται Σουβλερο(y)

• Like
Reactions: ntoulis

Mandy.D.A.S

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
88
86
58
Τι ωραια περιοχη για περπατημα και για ηρεμια..
Παντα καλα να περνατε Μαρια και Ηρα!:)

Υ.Γ Η παρατηρητικοτητα του ntoulis δεν υπαρχει!!(y)

• Like
Reactions: ntoulis