Ώρα φαγητού...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Αν, λέει, βάζεις ένα σκύλο να περιμένει πριν τον αφήσεις να φάει...είσαι ο "αρχηγός".

Αν το κάνεις αυτό με 120 σκυλιά...Τι είσαι δηλαδή;...:)

[video=youtube;AC4cACp-E2w]http://www.youtube.com/watch?v=AC4cACp-E2w&feature=share[/video]

* Συγχωράτε με αν έχει ξαναμπεί...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εμένα απλά δε μου άρεσε η εικόνα του μαστίγιου στο χέρι του και το γεγονός οτι έτρωγαν από κάτω τόσα σκυλιά. Είδα και 3-4 διεκδικήσεις τροφής... :rolleyes:

Βιντεάκι για εντυπωσιασμό σαφώς αλλά περισσότερο θα είχα εντυπωσιαστεί αν τα έβλεπα να τρώνε ήρεμα, το καθένα από το πιάτο του.

Βέβαια και 120 σκυλιά :confused:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
τραγικό απλά όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται απο πίσω και που έχουν μπλέξει

Last edited:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
O τυπος τι τα θελει τοοοοοσα σκυλια, αυτο δεν ειχα ποτε καταλαβει με αυτο το βιντεο
Δεν φαντάζομαι να υπέθεσες ότι βρίσκονται σε αυλή σπίτιού; :confused:

τραγικό απλά όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται απο πίσω και που έχουν μπλέξει
Δηλαδή; Πού έχουν μπλέξει;

μήπως μπορεί να το ξανακάνει με 120 ροτβάιλερ ???
Με φαγητό ή χωρίς; :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ο επομενος στοχος του, θα πρεπει να ειναι να κανουν και "ησυχια" πριν το φαγητο! :Ρ

Sent from my Galaxy SII using Tapatalk 2

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Ήμουν σίγουρος ότι έχει ξαναμπεί...:D

Πρόκειται μάλλον για "ατραξιόν" ή κάτι τέτοιο...Σίγουρα κάποιος μένει πεινασμένος και δε νομίζω να είναι αυτή η καθημερινή ρουτίνα φαγητού.

Με Rottweiler ήταν η επόμενη προσπάθεια, αλλά υπήρξε θέμα με το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο, τις φιλοζωικές οργανώσεις και το συνδικάτο σιτιστών σκύλων που διαμαρτυρήθηκε για το θάνατο του συναδέλφου.

Ένα εντυπωσιακό, ελάχιστης σημασίας video...:)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το τάισμα αυτό γίνεται τα απογεύματα, σαν "show" για τους τουρίστες. Τα σκυλιά δείχνουν καλοταϊσμένα και με δεδομένο ότι εργάζονται κιόλας, το βρίσκω μάλλον απίθανο να είναι η μοναδική στιγμή που τρώνε μέσα στην ημέρα.

Δεν είμαι εκεί για να ξέρω κάθε πότε πάνε στο γιατρό, κάθε πότε γεννάνε ή αν κυκλοφορεί κάποια βάσιμη φήμη, αλλά αν το συμπέρασμα ότι κακοποιούνται και τα τρώνε (!), βγαίνει μόνο από το αρχικό βίντεο, το βρίσκω τελείως άτοπο.

[video=metacafe;1986337/bring_out_the_hounds_cheverny_france/]http://www.metacafe.com/watch/1986337/bring_out_the_hounds_cheverny_france/[/video]

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αμφιβάλω αν κακοπερνάνε...κυνηγόσκυλα είναι ΚΑΙ ζούνε στη Γαλλία...Ευτυχώς στη Γαλλία οι κυνηγοί δεν είναι σαν τους Έλληνες...και τα προσεχουν τα σκυλιά τους και τα αγαπανε...

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Τοσα κυνηγοσκυλα για ποιο λογο ομως εκτος αμα τα αμολανε για αλεπουδες και τρεχουνε απο πισω με τα αλογα ντυμενοι ολοι σαν τον γιαννακη τον περιπατητη ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Στη Γαλλία έχουν ιδιωτικές εκτάσεις ταιράστιες,τις οποίες νοικιάζουν,η πληρώνουν εισιτήριο εισόδου καλλύτερα,για κυνήγι η ψάρεμα.

Μπορεί να νοικιάζουν κ το κυνηγόσκυλο,δεν το αποκλείω.Το μαστίγιο απ'όσο καταλαβαίνω το χρησιμοποιεί για καθορισμό ορίων στην αρχή πριν φάνε.
Σαν θέαμα είναι ψιλοαποτυχία,τσαλαπατάνε το ένα το άλλο,γλυστράνε,ένα πόδι εδώ ένα κεφάλι πιο κεί...μόνο οι ουρές είναι υψωμένες!