ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ


Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
rottie ριχνεις το επιπεδο εγω δεν σε ειρωνευτηκα..αν δεν εχεις τι να απαντησεις μπορεις απλα να μην απαντησεις απο το να ειρωνευεσαι δεν θα παθεις κατι..μπορει να θελεις να εχεις τον τελευταιο λογο αλλα οταν δεν εχεις κατι σοβαρο να πεις απλα κατεβαζεις την συζητηση.
Mathousalix, φροντίζω να απαντώ σοβαρά στις σοβαρές ερωτήσεις.
Στις ασοβαρες (πχ αν θα ...αυτοκτονήσω ή όχι :???:) απαντώ ανάλογα.
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Rottie νομίζω ότι μιλάς με την εσφαλμένη σιγουριά του ότι εσύ κι εγώ κι όλοι όσοι γράφουμε εδω μέσα δεν είμαστε σε εκείνα τα μέρη, οπότε δεν κινδυνεύουμε νακαταντήσουμε έτσι!Αλλά δεν ξέρεις, δυστυχώς, πότε τι μπορεί να συμβεί!Ειδικά σε αυτές τι δύσκολες μέρες που ζούμε!
Όσον αφορά στις ανθρωπιστικές οργάνώσεις, κατ' εμέ πάντα, το διευκρινίζω, έιμαστε τουλάχιστον υποχρεωμένοι να τις στηρίξουμε και να τις ενισχύσουμε!Θα δικαιολογήσω και την θέση μου!Αυτόι οι άθλιοι, πεινασμένοι, άξεστοι αφρικανοασιατονοτιοαμερικάνοι δεν βρίσκονται σε αυτή την θέση από δική τους επιλογή αλλά επειδή εμεις οι πολιτισμένοι ευρωπάιοι από τις απαρχές του πολιτισμού μας τους εκμεταλευτήκαμε όσο περισσότερο γινεται!!!!Ο Ευρωπαικός πολιτισμός αναπτύχθηκε εις βάρος των υπόλοιπων!Τους αφήσαμε άρρωστους κι αμόρφωτους έτσι ώστε το χρυσάφι τα πετράδια, τα πετρέλαια και η ζωή τους η ίδια να χρησιμοποιείται πρός ώφελως ημών των ανώτερων λευκών....
Τους οφείλουμε να τους βοηθήσουμε, να τους στηρίξουμε, μήπως και κάποια στιγμή ξεπλύνουμε από πανω μας αυτή την ντροπή όλων των προηγούμενων αιώνων.....

Κανένας μας δεν έχει περισσότερα δικαιώματα από άλλον, πόσο μάλλον δικάιωμα στη ζωή, σιγουρα κάποιοι από εμάς έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις!:)
 


foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
18
Οσο για τους Τούτσι και τους Χούτου, μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι πήραν την τύχη στα χέρια τους...Κάποιοι άλλοι αποδείχθηκε ότι ήταν από πίσω...κι απέβλεπαν σε κάτι ωράια ορυχεία που υπάρχουν στην περιοχή!!!Είναι πολύ έυκολο να παρασύρεις τους αδαείς και αμόρφωτους στοο να αλληλοσκοτωθούν...;)
 


mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αλλα οχι rottie φυσικα ε???εσυ εισαι αρμοδια να κρινεις ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει??
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θα μπορούσα να γράψω πολλά επ' αυτών που συζητάτε αλλά δεν το θέλω. Κι εγώ mathousalix θεωρώ ότι καλό θα ήταν να πέθαιναν όχι μερικά εκατομμύρια άνθρωποι, αλλά ΟΛΟΙ οι άνθρωποι για το καλό όλων των υπόλοιπων ειδών. Δεν με συμφέρει φυσικά να το θέλω κιόλας.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Rottie νομίζω ότι μιλάς με την εσφαλμένη σιγουριά του ότι εσύ κι εγώ κι όλοι όσοι γράφουμε εδω μέσα δεν είμαστε σε εκείνα τα μέρη, οπότε δεν κινδυνεύουμε νακαταντήσουμε έτσι!
Μόνο για σιγουριά δεν έκανα λογο!
Ίσα ισα, τόνισα πως όλοι απομυζούμε τον πλανήτη και όλοι θα πληρώσουμε την αλαζονεία μας όπου και αν βρισκόμαστε, ότι και να πιστεύουμε, ότι χρώμα και αν έχουμε διότι το μέλλον της ανθρωπότητας προβλέπεται ζοφερό (όντως Αντώνη το «κόλαση» είναι πολύ γλαφυρό για τα γούστα μου! :rolleyes:).

Τα υπόλοιπα περί ξεπλύματος της ντροπής των προηγούμενων αιώνων μου θυμίζουν κάτι από προπατορικό αμάρτημα και επειδή αφ’ ενός είμαι άθεη και αφ’ ετέρου ένα εγωπαθές σοβινιστικό τέρας, δεν με αντιπροσωπεύουν.
:)
 


mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
chloe αυτο που λες ειναι πολυ διαφορετικο..καμια σχεση..
εσυ εννοεις οτι ο ανθρωπος κανει τοσο κακο στον πλανητη που αν εξαφανιστει θα ειναι καλυτερα για ολα τα ειδη (και για την φυση θα συμπληρωσω εγω)
η rottie μιλαει επιλεκτικα να πεθανουν καποιοι ανθρωποι εξαιροντας φυσικα τον εαυτο της γιατι αυτη ζει σε μια χωρα που μπορει να βρει μια δουλεια και να δουλεψει και να ζει αξιοπρεπως..στους ανθρωπους τους οποιους αναφερεται δεν δοθηκε ποτε μια ευκαιρια να μπορεσουν να φτασουν σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο ζωης και τους λογους συνοπτικα τους ανεφερε ο foibos.
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μην στεναχωριέσαι, δεν πεθαίνουν αρκετοί!

Ο πληθυσμός της Γης κοντεύει τα 7 δις και συνεχώς αυξάνεται. Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες και κάνουν λογο για 9 δισεκατομμύρια μέχρι το 2050! Όπως αντιλαμβάνεσαι σε λίγα χρόνια με τους ρυθμούς που πάμε, δεν θα χει μείνει κολυμπηθροξυλο σε αυτό τον πλανήτη, οπότε λίγη σημασία θα έχει ποιος εκμεταλλεύτηκε ποιον, ποιανού είναι η ντροπή, ποιος θα την ξεπλύνει, ποιος αναπτύχθηκε εις βάρος των υπολοίπων, σε ποιον δόθηκαν ευκαιρίες κτλ, κτλ, κτλ, κτλ.....

Η ίδια η φύση, η οποία είναι έτσι κι αλλιώς αδυσώπητη, μας εκδικείται ΟΛΟΥΣ και μας ξερνάει σαν ξένο σώμα. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο το καλύτερο.
 


mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
ωραια rottie..εσυ δεν ειπες ομως ας πεθανουμε μερικα εκατομμυρια.ειπες ας πεθανουν..
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εννοείς γιατί εξαίρεσα τον εαυτό μου?
Διότι η αυτοθυσία είναι προϊόν ευνουχισμένης ευφυΐας.
 


mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
αν σε ενοχλει τοσο που θα αυξηθει τοσο ο πληθυσμος ναι φυσικα να συμπεριλαβεις τον εαυτο σου!!
οχι θα λεμε οτι ο πληθυσμος μεγαλωνει ανεξελεγκτα γιατι δεν πεθαινει κανεις να ξαλαφρωσει ο πλανητης??
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μα σου εξήγησα ότι είμαι ένα εγωπαθές σοβινιστικό τέρας (τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι).
Τι δεν κατάλαβες?

Εσύ που είσαι καλός άνθρωπος μπορείς να ξεπουλήσεις ότι έχεις και δεν έχεις για να βοηθήσεις και να στηρίξεις τους εκατομμύρια αναξιοπαθούντες ή ακόμα και να θυσιαστείς για την ευημερία των υπολοίπων. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα για το ποιος θα θυσιαστεί για να περάσω καλά (εσύ, ο ιθαγενής στην Αλάσκα, κάποιος Αμερικανός που έσκασε από το λίπος ή κάποιος που τον τρώνε οι μύγες στην Ρουάντα).

Τελικά βέβαια δεν θα κάνεις τίποτα από όλα αυτά, όπως και οι υπόλοιποι που παιρνουμε μέρος στην κουβέντα (αλήθεια το καλοριφέρ το ανάψατε απόψε? Τον θερμοσίφωνα για να κάνετε το ζεστό σας μπάνιο?) και η συζήτηση καταλήγει για ακόμα μια φορά στο να ‘χαμε να λέγαμε…
 




Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ο άνθρωπος είναι τερμίτης, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο οικοσύστημα. Δεν αποτελεί καν θήραμα! Και σε εντελώς φιλοσοφικό επίπεδο όσοι υποστήριξαν ότι Σατανάς/διάβολος = το ανθρώπινο μυαλό δεν είχαν καθόλου άδικο...
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Θεός δεν γνωρίζω αν υπάρχει αλλά επεiδή administrator υπάρχει σίγουρα , το θέμα κλειδώνεται γιατί ξέφυγε αρκετά.

Ευχαριστώ!
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981