Mpalou, άσε τον σκύλο να ησυχάσει.... δεν σκέφτεσαι καθόλου να τον αφήσεις να "φύγει";
Πιστεύω πως αυτή θα ήταν η πιο υπεύθυνη λύση
Προσωπικά αυτή η περιγραφή (σε 10 ετών σκύλο πάντα), θα με έκανε να σκεφτώ πολύ σοβαρά την ευθανασία. Αν υποφέρει πολύ και απλά συνεχίζεις να εθελοτυφλείς (πως θα υπάρξει βελτίωση), αυτό είναι καθαρός εγωισμός και κακοποίηση, για μένα.
Τα λέω γιατί πρέπει να σκεφτείς μήπως είναι η ώρα να αφήσεις τον σκύλο σου να φύγει
Αυτά επειδή αναφέρεις οτι δεν έκανες επίθεση και δεν πρότεινες ευθανασία.Εγώ δεν έκανα καμιά επίθεση και φυσικά δεν πρότεινα ευθανασία.
Ο τρόπος αντίδρασης της κοπέλας είναι αυτό που ανησυχεί ακόμη περισσότερο τώρα.
Η αντίδρασή της είναι αρκετά παράλογη (και με παραπέμπει στο να σκεφτώ τα χειρότερα).
Συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι οτι δεν μου κάνεις επίθεση? Η αντίδρασή μου είναι υπερβολική επειδή ανέλυσα τους λόγους για τους οποίους δε θέλω να κάνω ευθανασία στο σκύλο μου? Και συνεχίζεις να μιλάς για κακοποίηση του ζώου?Ξέρω όμως, πως αν είναι από αυτούς που κακοποιούν το ζώο τους,
Δεν είπα ποτέ οτι θα αφήσω τον σκύλο μου να υποφέρει, να σέρνεται και να τον τρώνε τα σκουλήκια όπως λες. Είπα πως αυτή θα είναι η έσχατη λύση για μένα. Ο σκύλος μου ΔΕΝ είπα οτι είναι παράλυτος, είπα οτι έχει πρόβλημα με τα πίσω του πόδια και δυσκολεύεται να ανέβει τα σκαλιά, κάτι που μετά από ενέσεις αυτών των ημερών έχει βελτιωθεί, έχει όρεξη για φαγητό,χάδια,βόλτες, παιχνίδια. Δεν μπήκες καν στη διαδικασία να ρωτήσεις σε τί κατάσταση είναι ο σκύλος. Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να βρω λύσεις να τον κάνω να νιώσει πιο ασφαλής και να τον βοηθήσω να κινείται καλύτερα. Και ακόμα αδυνατώ να πιστέψω από πού ξεκίνησε αυτή η κουβέντα και με τί χαρακτηρισμούς συνεχίζεται.
Νομίζω οτι πολύ λογικά απάντησα και πραγματικά αν δεις τα post σου θα καταλάβεις ποιός αντέδρασε υπερβολικά.
Και όλα αυτά τα λέω με πολύ φιλική διάθεση παρόλο που εσύ φαίνεσαι να έχεις ακριβώς την αντίθετη.