Ok...thanks...δεν βρήκα στα γρήγορα θέμα για την παρουσίασή του.Ειναι ημιαιμο ΓΠ 4μιση μηνων
Από αγγελία; Αδεσποτάκι;
Ok...thanks...δεν βρήκα στα γρήγορα θέμα για την παρουσίασή του.Ειναι ημιαιμο ΓΠ 4μιση μηνων
Πόσα αδεσποτα πια να χωρέσουν αυτά τα καταφύγεια; εκτός απο το χρήμα ένα θέμα είναι και ο χώρος.
Τα περισσότερα καταφύγεια είναι κάτι παραπάνω από τιγκα στα σκυλιά, καθώς δε μαζεύουν μόνο αδέσποτα από το δρόμο, αλλά παραλαμβάνουν κι αρκετά κουτάβια, από διάφορους ανεύθυνους που έκαναν γέννα και πιστεύουν ότι είναι πιό ανθρωπιστικό από το να τα πετάξουν στον κάδο. Στο έγραψε και παραπάνω το μέλος vas
Ειλικρινά...πως δεν το 'χαμε σκεφτεί ποτέ; :-kΠοσα μελη ειμαστε εδω μεσα ? Λεω εγω χιλια ? Κανε 1000 * 5 Ευρω.
Δωσε αυτα τα λεφτα σε ενα καταφυγιο . Τον αλλο μηνα αλλα 5 ευρω σε αλλο καταφυγιο.
Θα χωρεσει ή οχι παραπανω αδεσποτα και με καλυτερες συνθηκες?
Ωραία και μπράβο σου !Απο εκει τον αποκτησα
Μα η χρηματοδότηση δεν αφορά μόνο σε χώρο. Υπάρχουν οι φαρμακευτικές τους ανάγκες, η τροφή κλπ στοιχίζουν όλα αυτά ξέρεις.Ποσα μελη ειμαστε εδω μεσα ? Λεω εγω χιλια ? Κανε 1000 * 5 Ευρω.
Δωσε αυτα τα λεφτα σε ενα καταφυγιο . Τον αλλο μηνα αλλα 5 ευρω σε αλλο καταφυγιο.
Θα χωρεσει ή οχι παραπανω αδεσποτα και με καλυτερες συνθηκες?
Δεν μιλησα ποτε ειρωνικα σε καποιον. Γιατι το κανεις σε εμενα?Ειλικρινά...πως δεν το 'χαμε σκεφτεί ποτέ;
Δεν ξεκινησα εγω τα offtopic . Απλα απαντησα σε ερωτησεις αλλων.Ολα αυτά τώρα που συζητάμε, έχουν καμμία σχέση με τον λόγο που ανοίχτηκε το θέμα;
Δεν βρισκω πως μια φωτογραφια και το ονομα του καταφυγιου που τον απεκτησα θα βοηθησουν τα προβληματα μου. Αν με την ανωνυμια παραβαινω καποιους κανονες του φορουμ , πες το μου και θα διαγραφω.Aν είναι σχετικά, τότε πες μας από ποιό καταφύγειο τον πήρες, βάλε μας καμμιά φωτό [γιατί ούτε και φωτό βρήκα πουθενά] και...κουβέντα στην κουβέντα...θα δούμε αν/τι και πόσο σχέση έχουν, κάποια πράγματα
Αυτό με την ανωνυμία δεν το κατάλαβα...ποιανού; του καταφυγείου; του σκύλου σου;
Δεν είναι θέμα παράβασης κανόνων. Είναι όμως τουλάχιστον παράξενο, να συζητάμε με κάποιον, που σε τόσο λίγο διάστημα, έχει ανοίξει τόσα θέματα και όμως δεν έχει παρουσιάσει τον σκύλο του. Ας πούμε ότι είναι κάπως θέμα savoir vivre του φόρουμ. Και όταν μάλιστα, λέει ότι δεν θέλει και να τον παρουσιάσει...ε...όσο να 'ναι απλώνεται το μυστήριο και η ένταση. Το καλύτερό μου...
Δεν εχει σημασια τι κανω μονο εγω και οσοι μου απαντανε. Αν δεν κανω λαθος ολα αυτα μπορει να τα δει οποιοσδηποτε. Και ας μην ειναι μελος. Υπερασπιζομαι την αποψη μου γιατι πιστευω οτι ειναι σωστη και προσπαθω να πεισω χιλιαδες αλλου που απλα θα διαβασουν αυτα τα πραγματα. Σκοπος μου δεν ειναι να αλλαξω την αποψη των 5-10 ατομων που μιλανε αυτην την στιγμη μαζι μου.Ειρωνεία δεν ξέρω αν είναι η σωστή λέξη...αλλά εσύ πως θα τα ονόμαζες όλα αυτά που μας λες τόση ώρα, περί καταφυγείων, λέγοντας κιόλας ότι έχεις και προσωπική άποψη; Και τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις, ότι με όσους μιλάς τόση ώρα, δεν ξεφραγκιάζονται κάθε τρεις και λίγο, προσπαθώντας να βοηθήσουν κάποιο; Και τι κάθεσαι και μας ανακοινώνεις αυτή σου την...πρωτότυπη ιδέα και δεν προσπαθείς να την κάνεις πράξη;
Εσυ εισαι moderator και αν θες εσυ θα κοψεις θα ραψεις θα κλειδωσεις και θα αλλαξεις το θεμα.Και άλλα πολλά ακόμη, off topic ερωτήματα, μπορώ να σου κάνω. Εκτός αν μετονομάσουμε το θέμα σου, σε κάτι άλλο και τα κάνουμε on topic. Πρότεινέ μου τίτλο, να το αλλάξουμε αν είναι...
Ξεκαθάρισέ μου ποια ακριβώς είναι η άποψή σου γιατί ειπώθηκαν πολλά και χάθηκα?Υπερασπιζομαι την αποψη μου γιατι πιστευω οτι ειναι σωστη και προσπαθω να πεισω χιλιαδες αλλου που απλα θα διαβασουν αυτα τα πραγματα.
Προσωπικά σου στοιχεία θεωρείς την παρουσίαση του σκύλου σου;
Σε σκυλοφόρουμ;;;;;;;;;;;;;;;;; Την θεωρώ πολύ προσβλητική απάντηση.
Ξεκαθάρισέ μου ποια ακριβώς είναι η άποψή σου γιατί ειπώθηκαν πολλά και χάθηκα?
Να δώσουμε από 5 ευρώ σε κάποια φιλοζωική της προτίμησής μας και καθαρίσαμε?
Κι επειδή φαίνεται ειρωνικό το σχόλιό μου, να ξεκαθαρίσω πως δεν ειρωνεύομαι (ακόμα), αλλά προσπαθώ (για την ώρα) να μη παρεξηγήσω τα λεγόμενά σου.
Δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω. Πως ακριβως το κανω αυτο? Απλα θελω να διατηρησω ανωνυμια δικη μου και του σκυλου μου. Τοσο κακο ειναι?
Αν θελω να γεμισω φωτο κτλπ θα παω στο facebook. Εδω για αλλο λογο εκανα εγγραφη.
Αν βρήκες ένα αδέσποτο φοβικό που φοβάται τα πάντα και το ταΐζεις/φροντίζεις με λάθος τρόπο θα χτίσεις έναν γαβα-γούβα σε 3-4 μήνες έτσι και τον κρατήσεις στην γειτονιά σου. Άπαξ και έρθουν και 2-3 ακόμη, την αγέλη δεν την γλιτώνεις, πιθανόν κακότροπη κιόλας.Αν διαβάσεις πιό προσεκτικά θα δεις ότι υπάρχει τρόπος και να ταϊζεις και να μην δημιουργείται πρόβλημα. Ο st3li0s δε γράφει τον τρόπο γιατί εξαρτάται από τον χαρακτήρα του εκάστοτε αδέσποτου. Δεν αγνοούμε τα προβλήματα, προσπαθούμε να τα λύσουμε, με το μικρότερο δυνατό, ηθικό κόστος. ΚΑι ναι, όσοι αγαπάνε πραγματικά τα σκυλιά δεν θέλουν κανένα να δεχτεί επίθεση, είτε είναι αδέσποτο, είτε δεσποζόμενο...
Κανένα πρόβλημα. Τότε κι εγώ υποθέτω, πως ο σκύλος σου είναι από byb, τον οποίο πλήρωσες κιόλας και άρα, επειδή με τον δικό σου τρόπο συνέβαλλες σ'αυτή την κατάσταση, δεν έχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι τώρα. Και αν δεν μπορείς να βρεις τρόπο να διαχειριστείς το πρόβλημά σου, τότε θα πρέπει να αλλάξεις την διαδρομή σου, για να μην τα ενοχλείς όταν περνάς από την περιοχή τους. Απλά πράγματα.