Αγαπησιάρικες φώτο!! <3

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Πάρα πολύ όμορφες όλες αλλά του takos τα σπάει!!!
Έχει ξεφύγει από το αγαπησιάρικο, μιλάμε για την απόλυτη χαλάρωση, αφεντικού και σκύλου!

Κι αναρωτιέμαι, γιατί δε μπήκαν όοοοοοολες αυτές στο διαγωνισμό "Για πάντα μαζί" ???????
σωστο....

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
41
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Πάρα πολύ όμορφες όλες αλλά του takos τα σπάει!!!
Έχει ξεφύγει από το αγαπησιάρικο, μιλάμε για την απόλυτη χαλάρωση, αφεντικού και σκύλου!

Κι αναρωτιέμαι, γιατί δε μπήκαν όοοοοοολες αυτές στο διαγωνισμό "Για πάντα μαζί" ???????
Thaaanks!! Προσωπικά, είναι τόσες πολλές οι φωτογραφίες, άλλες στο κινητό άλλες στη φωτογραφική, αλλές χαμένες στον έναν σκληρό, αλλές στον εξωτερικό, που γίνεται χαμός και βαριέμαι να τις βρω. Όταν πέφτω σε καμία καλή την ποστάρω..

Χρειάζομαι λίγο οργάνωση νομίζω..!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Κ στο χωριό, ύπνος μπροστά από το τζάκι με τον μπαμπά της :p

K γω στον απέναντι καναπέ, που ΔΕΝ βλέπει τζάκι. Καταλάβατε διακρίσεις???:mad:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Κ στο χωριό, ύπνος μπροστά από το τζάκι με τον μπαμπά της :p

View attachment 31773

K γω στον απέναντι καναπέ, που ΔΕΝ βλέπει τζάκι. Καταλάβατε διακρίσεις???:mad:
δεν βλεπω τη φωτο και με εχεις φτιαξει αγρια με τη περιγραφη....χωριο, υπνος, τζακι!!!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia

εδώ κάνουμε αγαπούλες στον συγκάτοικο ανεβαίνουμε στην πλάτη του για να μας πάει βόλτα!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
εμενα μου βγαζει κατι σαν....του΄κατσε στο σβερκο! :p
χαχααχααχα κάπως έτσι!! αλλά δεν του το λέμε τον αφήνουμε να νομίζει οτι εκεινον αγαπάει πιο πολύ!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
δεν βλεπω τη φωτο και με εχεις φτιαξει αγρια με τη περιγραφη....χωριο, υπνος, τζακι!!!!
To είδα κ πήγα να το διορθώσω όταν μπορούσα αλλά στην επεξεργασία έβγαινε κανονικά!

Ενας μοντ ρε παιδιάαααααααα???????

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
χαχααχααχα κάπως έτσι!! αλλά δεν του το λέμε τον αφήνουμε να νομίζει οτι εκεινον αγαπάει πιο πολύ!
σωστηηηη!!! κι εγω ετσι το παιζω το σεναριο...μεχρι που ανακαλυψα οτι μαλλον του εχει μεγαλυτερη αδυναμια κι ετσι καμαρωνω και μελλωνω και με τους δυο! <3

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
και άλλη μία αγαπημενη μου φώτο με τον Φρέντυ στην αγαπημένη του κούνια στο πάρκο! Ο φρέντυ είναι 7 χρονών πεκινουά και ο καλύτερος φίλος της Κέλλης!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.949
20.368
Και είσαι σίγουρη ότι το διασκεδάζει εκεί πάνω ο Φρέντυ; Εκτός αν δεν κουνηθήκατε, αλλά μόνο στηθήκατε για την φωτό :rolleyes:

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Και είσαι σίγουρη ότι το διασκεδάζει εκεί πάνω ο Φρέντυ; Εκτός αν δεν κουνηθήκατε, αλλά μόνο στηθήκατε για την φωτό :rolleyes:
δεν τον κάνουμε κούνια τον σκύλο!!! Πόσο τρελές μας έχεις!?>! Απλά του αρέσει να ανεβαίνει και να κάθεται στην κούνια! Δεν βασανίζουμε αθώα πεκινουά :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Παρ' όλα αυτά, όταν ήταν κουτάβι το παιδί και πριν αρχίσει να με νοιάζει η απαγόρευση των σκύλων στην παιδική χαρά (ήμουν κι εγώ κουτάβι, κυριολεκτικά) κάναμε τρελό agility σε κούνιες, τσουλήθρες και τραμπάλες. Ήταν απλά η ΚΑΛΥΤΕΡΗ του. Κάπου έχω και φωτογραφίες, αλλά θέλουν σκανάρισμα.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Και οι δικές μας αγάπες..:D

Οι πρώτες μέρες στο σπίτι..
IMG_1642..jpg

Και μερικές ακόμα με έμενα και τον καλό μου:)
IMG_2089..jpg
IMG_2118..jpgIMG_1818..jpg