εγώ τον βουρτσίζω κάθε μέρα ( τα αφτία , πόδια και στήθος που έιναι πυκνό το τρίχωμα με βούρτα μεταλλική , το υπόλοιπο σώμα με μια λαστιχένια απο καουτσουκ για να κολάνε οι νεκρές τρίχες ) 3 λεπτά περίπου και 1 φορά την εβδομάδα 1 ώρα με ειδικό σπρέι ( μήπως τον χτενίζω υπερβολικά??? ) στριπάρισμα δεν έχουμε κάνει ούτε γκρούμινγ αν και πρέπει να τον πάω νομίζω γιατί το τρίχωμα στα αφτιά έχει γίνει λίγο περίεργο.. τον κουρεύω μόνη μου στα πατούσια και στο κεφάλι
τροφή ακάνα ( του δίνω 2 κωδικούς ενναλάξ για ποικιλία ) λίγο ελαιόλαδο βάζω 2 - 3 φορες την εβδομάδα ( παλιά του έδινα την προπλάν με σωλομό αλλα η ακάνα του έκατσε πολύ καλύτερα γιατί το τρίχωμα του απέκτησε και μια ωραία λαμψη περισσότερη απο την προπλάν )
και μπανάκι συνήθως μια φορά το μηνα ... μερικές φορές μπορέι και πιο συχνά ( τι σαμπουάν χρησιμοποιείς? εγω του βάζω ένα crazy dog με άρωμα baby powder έιναι για κουτάβια όμως ) δεν είχαμε κάποιο δερματικό ώς τώρα...
με τα αφτιά όλα οκ ! μια φορα την εβδομάδα καθάρισμα με επιότικ και όταν πηγαίναμε στη θάλασσα επιότικ μετά το μπάνιο
αν κ έπαθε ωτίτιδα πριν λίγες μέρες μάλλον απο το μπάνιο που τον έκανε η μαμά μου η μπήκε νερό στο αφτί του ή δεν στέγνωσε καλά..και πέρνει αγωγή νομίζω 2 σταγόνες στο αφτί του ( είναι στους γονείς μου τώρα και δεν ξέρω το φάρμακο )
γενικά τα αφτιά με δυσκολευουν στην περιποιηση γιατι σέρνονται συνέχεια κάτω και λερώνονται

αλλά τι να κάνουμε... κόκερ είναι αυτα !! αν ξεκολλήσουν λιγο την μουτσούνα τους απο το έδαφος θα γίνει θαύμα