Αγορά Labrador

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
hi paidia eimai neosilektos sto forum k tha ithela na me enimerosete sxetika me ta skilia labrador,vrika ena ellina ektrofea k tora eixe genna k tha mou to dwsei sto proto 10imero tou septemvri.ade paidia dipsaw gia mathisi.
an thelete stilte mou sxetikes plirofories me ta skilia labrador sto mail mou [email protected].
thanks!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Τα Greeklish δεν επιτρέπονται. Θα σε παρακαλέσω οι επόμενες δημοσιεύσεις σου να είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Εάν θέλεις να ρωτήσεις πληροφορίες σχετικά με τη φυλή που σε ενδιαφέρει μπορείς να το κανείς στη δημόσια συζήτηση.

Πληροφορίες σε email δεν στέλνουμε, παρά μόνο συστημένες στο ταχυδρομείο με αντικαταβολή! :lol: :cool:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
xaxaxa τι λες αγαπητε!?
και εμεις (και αλλοι τοσοι) γιατι εχουμε στραβωθει στην αναζητηση στα θεματα του φορουμ+μας εχει γινει το ματι ροδακινο στο google???!!!:cool:

Και πηγες και αναποδα...πρωτα ενημερωνομαστε για μια φυλη και μετα ''καπαρωνουμε'' κουταβι.

αααα
καλως ηρθες!!!!:D

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Παιδια συγνωμη αλλα ειμαι νεος που θα παει θα τα μαθω τα μυστικα σας.Λοιπον παιδια θελω ως ατομα με πειρα στο θεμα να μου πειτε,βρηκα ενα μαυρο λαμπραντορ αρσενικο και κανει 900 ευρω απο εκτροφεα ετσι οχι απο petshop.Μου ειπε οτι εχει ολα τα χαρτια του και θα παω την τεταρτη να το δω ειναι πολυ μωρο ειναι μολις 20 ημερων κ θα το παρω το πρωτο 10ημερο του σεπτεμβρη.Μετραω τις μερες σαν φανταρος ποτε θα περασουν.

liajoe

Well-Known Member
:p:pωραία, να κοιτάξεις γονείς & πρόγονους για θέματα υγείας.
Επίσης, οτι η εκπαιδευση συμπεριφοράς του μωρού ξεκινάει
από την πρώτη μέρα που έρχεται στο καινούργιο σπίτι του.

1. Να του μάθετε που είναι το κρεβατάκι του
2. να κάθετε, να περιμένει για το φαγάκι του
3. να πηγαίνει να τρωεί μετά απο λίγα δευτερόλεπτα και
4. που να πηγαίνει τουαλέτα

Έτσι σε 4-6 εβδομάδες θα έχει καταλάβει σημαντικές εντολές όπως,
κρεβάτι, κάτσε, μείνε, έλα και τουαλέτα:)

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
Αγαπητη φιλη liajoe σε ευχαριστω πααααααααααρα πολυ για τις συμβουλες σου.Ειδα που γραφεις στο προφιλ σου οτι εισαι εκπεδευτρια σκυλων,κ ηθελα να σου πω αν μπορω να εκπεδευσω οσο γινετε τον φιλο μου τον λαμπραντορ να μην τρωει απο αλλους,φοβαμε τις φολες κ ο κοσμος δεν ειναι καλος σημερα κ αυτη η ρατσα ειναι σαν τα ακακα αρνια.Επισης αν μπορω να το κανω πες μου εσυ που ξερεις τι αλλο να του μαθω.Σε ευχαριστω παρα πολυ

liajoe

Well-Known Member
Φόλα, αυτό ακριβώς κοιτάμε και εμείς να δούμε πώς
όταν δεν είμαστε παρόν.
Για αυτό ζήτησα και τη βοήθεια συναδέλφων στο φόρουμ.
Επειδή στην εκπαίδευση εμείς δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε
e-collar και τα Labrador είναι σαν ηλεκτρικές σκούπες:D

Μπορείς να του μάθεις πάρα πολλά, ειδικά να κουβαλάει που
είναι στην φύση τους. π.χ. την δική του βαλιτσούλα στο αυτοκίνητο
όταν διανυκτερεύετε κάπου, την σακούλα σκουπιδίων (μικρή:D),
τα άπλυτα στον κάδο, να φέρνει τα παπούτσια ή να κάνει τον αγγελιοφόρο.
Χρειάζετε μόνο φαντασία και υπομονή :p

Για εκπαίδευση κοίτα στο μέρος "εκπαίδευση" και θα
προσθέσουν και οι υπόλοιποι τις εμπειρίες και γνώσεις τους:)

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
παιδια εκπεμπω SOS.Θελω να παρω ενα λαμπραντορ,βρηκα 3 εκτροφεις κ οι 3 παιζουν στα 900 με 1000 ευρω.Ρωτησα κανα 2 καλους κτηνιατρους κ μου ειπαν οτι τα λεφτα ειναι τραγικα πολλα κ μου ειπαν να μου φερουν εκεινοι απο την Ρουμανια με 500- 600ευρω κ θα εχει διαβατηριο,chip,τα πρωτα εμβολια,εξεταση δικη του,καποιες αλλες βεβαιωσεις.Κ ρωταω εγω τωρα τι να κανω?εχω ακουσει πολλοθς να λενε μονο απο εκτροφεα,κ αν μου τυχει το σκαρτο στον εκτροφεα?μολις παει δηλ.4 μηνων θα του το γυρισω πισω,και αφου εχω δεθει μαζι του.ακουω γνωμες ειμαι ολος αυτια.

Last edited by a moderator:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
την επόμενη φορά που θα πας στον κτηνίατρο σου για εμβόλιο και σου ζητήσει 20 ευρώ πεσ του οτι κάποιος εκτροφές σου ειπε ότι τα λεφτα είναι τραγικά πολλά και ότι προσφέρθηκε να στο κάνει αυτός με 10

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κλασσική περίπτωση κτηνίατρων-σκυλεμπορων.

Ρίξε μια μάτια εδώ: Βοηθεια να βρω ενα cavalier

Όπου “pet shop” βάλε “κτηνίατρος” και όπου “Cavalier King Charles”, “Labrador. Τα υπόλοιπα μέσες-άκρες είναι τα ίδια…

liajoe

Well-Known Member
την επόμενη φορά που θα πας στον κτηνίατρο σου για εμβόλιο και σου ζητήσει 20 ευρώ πεσ του οτι κάποιος εκτροφές σου ειπε ότι τα λεφτα είναι τραγικά πολλά και ότι προσφέρθηκε να στο κάνει αυτός με 10
Πολύ ωραία:D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες αλλα και κάτι άλλο ..
και να πάρεις από εκτροφέα ,ποτε μην πάρεις κουτάβι χωρίς να πας να δεις από κοντά ..και τον εκτροφέα και τον χωρo του ..και το κουτάβι ..με γονεις ,παπουδες ,..μπλα μπλα μπλα ..!!!

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
ωραια παιδια ειμαι ασχετος κ ζητω βοηθεια.θελω λαμπραντορ αρσενικο δεν με νοιαζει χρωμα αρκει να ειναι καλα στην υγεια του.

αποριες:ποιος μου λεει εμενα πως το σκυλι που θα παρω απο τον εκτροφεα εξω θα ειναι καλα στην υγεια του κ τον εκτροφεα εδω θα ειναι μια χαρα?

ας μου πει καποιος ενα καλο εκτροφεα να παω να παρω ενα σκυλι ελεος.Βρηκα ενα κ του ειπα να παω να το δω κ μου ειπε αμα ερθεις θα το παρεις ομως.ελα ρε μαγκα για κουλαρε λιγο κ μου εστειλε φωτο κ ειχε την μανα με τα μικρα σε γουρουνοκουμασο με λασπες κ με τετοιες συνθικες μου λες αμα ερθεισ θα το παρεις.Να το εχεις σε χωρο σωστο να πω ναι να το παρω.
αν μπορει καποιος ασ με βοηθησει να βρω επιτελους τον εκτροφεα.
κ το χειροτερο ειναι οτι ολοι με στελνουν εκει κ μου λενε πως ειναι καλος κ σωστος,ε να βρω κανενα κακο κ λαθος τοτε παιζει να εχω κ τυχη κ να βρω το καλο εκει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Κατ'αρχήν κούλαρε ... μην βιάζεσαι. :D

Την περίπτωση κτηνιάτρου ξέχνα την. Σου βρίσκω εγώ με 300, ντροπή. :mad:

Υπάρχουν 2-3 καλά εκτροφεία.

Πάρε στον ΚΟΕ 210-8145165 και ζήτα ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ (όλους) labrador.

Αρχισε τα τηλέφωνα, και ό,τι απορίες έχεις εδώ είμαστε.

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
φιλε denis πηρα σημερα το πρωι τον κοε κ μου ειπαν πως εχουν αλλα ειναι 6 μηνων γιατι οταν πανε 6 μηνων βγαινει το pedigree.Δεν ειναι λιγο μεγαλο 6 μηνων?
εγω ηθελα να παρω ενα μικρο κ να το πλασω εγω οπως θελω να το μαθω καποια πραγματα.οσο για τον κοε μου ειπε οτι αυτος ο εκτροφεας ειναι καλος κ βγαζει καλα σκυλια.αντε βγαλε ακρη εσυ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής βρε steve: Ο πρώτος εκτροφέας δεν σου έκανε. Τους άλλους δυο γιατί τους απέρριψες? Εάν δεν κάνω λάθος, είπες πως βρήκες τρεις εκτροφείς που αυτό το καιρό έχουν διαθέσιμα κουτάβια...

Πάντως εάν δεν βιάζεσαι, τον Οκτώβρη θα γίνει η διεθνής έκθεση του ΚΟΕ στο Μαρκόπουλο. Εκεί μπορείς να δεις όλους τους εκτροφείς με τα σκυλιά τους και να συζητήσεις μαζί τους πριν καταλήξεις κάπου.

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
rottie μου θελω αρσενικο,οι αλλοι εχουν μονο κοριτσακια.τωρα δεν ξερω το σκεφτικα να περιμενω αλλα αντε βρες εκτροφεα τοτε κ ποτε θα τα βαλει?παει κανα 5 μηνο η δουλεια.εσυ δεν ξερεις κανενα καλο ε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr