Καλησπερα, ο αδερφος του Γιωργη ειμαι και θελω να παρουσιασω το θεμα απτη δικια μου σκοπια;o Εχουμε καποια προβληματα με τον Djibrillaro και ο Γιωργησ σκεφτεται αν πρεπει να τον δωσουμε (εγω ειμαι αρνητικος, αλλα αν θελει να τον δωσει δεν θα φερω αντιρρηση).
Καταρχην το οικονομικο δεν ειναι προβλημα. Kαι ο Γιωργης συνεισφερει λεφτα (και εγω) αλλα και κατι _εκτακτο_ να συμβει ειμαι εργαζομενος και μπορω σχετικα ανετα να συνεισφερω εξτρα λεφτα.
ΑΠο θεμα χρονου, οταν τουλαχιστον ειναι ενηλικο το κουταβι δεν θα υπαρχει προβλημα. Θα το πηγαινει ο Γιωργης μια βολτα το πρωι (και αν δεν μπορει επειδη ξενυχτησε ωσ φοιτητης δεν μου ειναι προβλημα να ξυπνησω 20' νωριτερα, ουτως η αλλως η εργασια μου αρχιζει στις 10.00) ενω το απογευμα+βραδακι λογικα θα μαλωνουμε ποιος θα το πηγαινει βολτα αφου ειναι και θεμα δικης μας ευχαριστησης και φυσικης καταστασης εκτος απο αναγκη του σκυλου. Σαβ/κα κτλπ ε 2 ατομα ειμαστε, δυσκολο να λειπουν και οι 2 (εως αδυνατο, αφου ενα αδειο σπιτι ειναι χαρα για οποιον μενει πισω

), αλλα ακομα και τοτε υπαρχουν ικανες εναλλακτικες λυσεις.
Τωρα παμε στο κυριο προβλημα που ειναι το παρον. Ο Djibril κλαιει πολυ οταν δεν τον αφηνουμε στο ιδιο δωματιο με μας (για να μην κανει τις αναγκες του οπου να ναι) , και _ΙΣΩΣ_ κλαιει οταν φευγουμε(Τα βραδυα παρολα αυτα δεν βγαζει αχνα,προβλημα που φαινεται να εχουν πολλα αλλα κουταβια). Καθημερινα θα πρεπει να μεινει μονος του απο 10 εως 3-3μισι (που γυρναει ο γιωργης), εκτος απο μερικες μερες που τα μαθηματα του του επιτρεπουν να γυρναει νωριτερα ή να μην πηγαινει καθολου στη σχολη

Το αλλο προβλημα ειναι οι φυσικες του αναγκες κτλπ, αφου δεν εχουμε κηπο (και λογω μιας περιεργης καταστασης ουτε καν μπαλκονι προσωρινα, για καμια βδομαδα δηλαδη). ΑΝ μπορουσαμε να λυσουμε το θεμα του κλαματος πιστευω θα ηταν ολα καλυτερα, καθως εκτος απτην πιεση σε μας, υπαρχουν και γειτονες και αυτο ειναι που με πειραζει κυριως...
Η αποψη μου ειναι (με οσα μπορεσα και διαβασα σε σχετικα περιορισμενο χρονο) οτι τα προβληματα ειναι προσωρινα και οτι μετα απο 1-2 βδομαδες εκπαιδευσης το θεμα των φυσικων αναγκων του σκυλου θα εχει περιοριστει σε σημαντικο βαθμο (ηδη εχει δειξει θετικα μηνυματα) , ενω το θεμα του κλαματος οταν φευγουμε θεωρω οτι εχει ηδη εκκλειψει (ή θα εκκλειψει σε 1-2 μερες). Τωρα για το θεμα του οτι κλαιει οταν δεν ειναι στο ιδιο δωματιο με μας δεν μπορεσα να βρω πολλες πληροφοριες, αλλα αν λυθει το θεμα των φυσικων αναγκων δεν θα υπαρχει σημαντικος λογος να μην ειναι στο ιδιο δωματιο με εμας. Ο Γιωργης φαινεται να διαφωνει με τις αποψεις μου και υποστηριζει οτι θα εχουμε τα προβληματα που ανεφερα μεχρι να γινει 12 μηνων τουλαχιστον...(α επισhς ο Djibril ξυπανει στις 6, και εγω υποστηριζω οτι μεσα σε 1-2 βδομαδες μπορει να ξυπναει μεν νωριτερα αλλα θε ενοχλει το αφεντικο του για "βολτα" η οτιδηποτε στις 8 που ξυπναει αυτος)
Για να συνοψισω, θεωρω οτι εχουμε τη δυνατοτητα να συντηρουμε ενα ευτυχισμενο ενηλικο σκυλι, ή τουλαχιστον ενα νεαροτερο σκυλι που ακουλουθει βασικους κανονες, κατι δυσκολο για ενα κουταβι 2 μηνων΄.Το γιατι δεν πηραμε λιγο μεγαλυτερο σε ηλικια σκυλι ειναι μια συζητηση , αλλα τωρα δεν μας αφορα καθως ζηταω την βοηθεια σας για διαφορετικο θεμα. Λεπον?