Αδηλωτη γενα

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
36
Οκ παιδια πιστευω οτι καλυφθηκα με το θεμα απο εκτροφεα ενα οπωε πρεπει σωστο και μεχρι εκει...

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Θελει να παρει ενα κουταβι με χαρτια ωστε στο μελλον να μπορει να το ζευγαρωσει και να μην του πει ο αλλος ιδιοκτητης....που πας ρε Καραμητρο.
Αυτο που μπορει να παρει τωρα απο ιδιωτη δεν εχει χαρτια...
Αρα σκεφτεται να παρει κουταβι απο εκτροφειο με τα σεα του και τα μεα του.
Σωστα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.421
Νίκο, το κουκλί που έχεις στο avatar σου, τι είναι; Δικό σου;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.421
Ναι δικο μου ειναι...
Δεν μας λες και καμμιά κουβέντα γι'αυτό;
Πχ...πως σου ξημέρωσε κι ενώ έχεις το απόλυτο σχέδιο στα χέρια σου, λιγουρεύεσαι μαλινουά; Τζήζους δηλαδή :D

• Like
Reactions: vaggelo and TARA

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
36
Σωστος ισως επρεπε να ειχα αρχισει απο εκει αυτο το ειχα παρει απο ενα γνωστο το οποιο μοθ το ειχε δωσει για καθαροαιμο καο ηθελα να τον κανω φυλακα με τις εκπαιδευσεις και τα ολα του ομορφα πραγματα.αλλα...οταν ηθελα να το ζευγαρωσω γιατι ειχε κατι ορμες.... μου λενε δεν ηταν καθαροαιμο.και δεν μπηκα στην διαδικασια να κανω ολα αυτα και βγηκε αυτη η ευκαιρια με το μαλινουα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.985
20.421
Μάλιστα...θέμα ευκαιρίας βασικά είναι δηλαδή!
Εσύ τώρα, για ποιό λόγο, θέλεις ντε και καλά, να ζευγαρώνεις σκυλιά;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Σωστος ισως επρεπε να ειχα αρχισει απο εκει αυτο το ειχα παρει απο ενα γνωστο το οποιο μοθ το ειχε δωσει για καθαροαιμο καο ηθελα να τον κανω φυλακα με τις εκπαιδευσεις και τα ολα του ομορφα πραγματα.αλλα...οταν ηθελα να το ζευγαρωσω γιατι ειχε κατι ορμες.... μου λενε δεν ηταν καθαροαιμο.και δεν μπηκα στην διαδικασια να κανω ολα αυτα και βγηκε αυτη η ευκαιρια με το μαλινουα..
Aν το πρόβλημα έιναι οι ορμές, που δεν ξέρω πώς το καταλαβαίνεις, η απάντηση είναι στείρωση. Αντε και το ζευγάρωσες μια φορά. Τι άλλαξε στο σκύλο, δεν θα έχει πια ορμές;
Όταν λες δεν μπήκες στη διαδικασία για όλα αυτά, τι εννοείς; Εκπαίδευση; Την άφησες επειδή δεν είναι καθαρόαιμο;

Παρεπιπτόντως, αν έχεις άνω του ενός αστείρωτα σκυλιά, αντιλαμβάνεσει ότι ορμές ακόμη θα έχουν. Απλά θα μπορούν και να τις ικανοποιούν. Δεν ξέρω αν το θες αυτό ή όχι.

Nikos45call

Member
31 Μαϊου 2016
15
0
36
Οχι παιδια δεν ειπα οτι και καλα θελω να το ζευγαρωσω αλλα αφου θα γινει να μου μεινουν ακομα 2 καθως πρεπει κουταβια

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Οχι παιδια δεν ειπα οτι και καλα θελω να το ζευγαρωσω αλλα αφου θα γινει να μου μεινουν ακομα 2 καθως πρεπει κουταβια
Τι θα πει "αφού θα γίνει"; Πώς να γίνει αν δε θες; ελεύθερο είναι το σκυλί;

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
sorry κιολας για τις 100 ερωτήσεις, είμαι γενικά λίγο αργόστροφη σήμερα, θέλω κι αλλο καφέ :)

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
δεν μπορω να εστιασω στο πραγματικο θεμα μας.γιατι μια καταλαβαινω ότι θες να κανεις γεννα με άλλο με χαρτια και να κρατησεις τα 2 και μετα λες ότι αφου θα γινει το ζευγαρωμα ας βγουν καθαρόαιμα..

αρα σε αυτό που νομιζω ότι καταλαβα

θελεις καθαροαιμο σκυλο ώστε να μπορέσεις το ζευγαρωσεις με καποιο άλλο με χαρτια με σκοπο να κρατησεις εσυ 2 και ο άλλος τα υπολοιπα??
αν ναι τοτε ναι θελεις χαρτια ... τωρα αν ο εκτροφεας που θα κανεις το ζευγαρωμα δεχτει αυτή τη συμφωνια δε το ξερω.

παντως αν απλα θες σκυλια για να γνεται χαμος στην αυλη καλυτερα δωσε το τηλ στον μαλλιαρο μαυρο με το κουιξ κουιξ να σου μοιρασει καμια δεκαρια ουρες και να σωθουν και αυτές και να μην βγουν καινουρια οτιναναι αλλα με εμφανιση μαλινουα .

kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
545
516
59
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Παρατηρώ μια ...εμμονή με το ζευγάρωμα!:oops::oops:

Εσύ θες ένα "καθώς πρέπει" σκύλο που να τον βάλεις με μια "καθώς πρέπει" σκύλα να ζευγαρώσει , να βγουν "καθώς πρέπει" σκυλάκια από τα οποία εσύ θα πάρεις 2!
Σωστά? Σωστά!

Για δεν πας να πάρεις 2 "καθώς πρέπει" κουτάβια απευθείας?:whistle::whistle:

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλησπερα παιδια ερωτηση αν η γενα δεν εχει δηλωθει απο τον ιδιοκτητη το σκυλι δεν μπορει να βγαλει χαρτια-pedigre.επειγων ευχαριστω
Οταν δεν δηλώσεις την γεννά στον κοε δεν μπορεις να εχεις pedigree (χαρτι που καθορίζει οτι το σκυλάκι ειναι καθαρόαιμο)οποτε οτιδήποτε άλλο ειναι πλαστό..

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Το σκυλι που θα μου δωσουν ειναι απο ιδιωτη.η ερωτηση μιυ ειναι μετα θα μπορεσω να το ζευγαρωσω χωρις χαρτια?μπορω με καποιο αλλο τροπο να πιστοποιησω τη ρατσα του.
Να το ζευγάρωσεις αν και ειναι παράνομο μπορεις.να πιστοποιήσεις την ράτσα του οχι.....

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Οχι παιδια δεν ειμαι τετοιος τυπος εχω και αλλο σκυλι.απλα αν θελω να το ζευγαρωσω με ενα αλλο μαλινουα για κουταβια για εμενα οχι να ανοιξω εκτροφειο πως θα μου δωσει ο αλλος το σκυλι για ζευγαρωμα εαν δεν ξερει αν ειναι καθαρο μαλινουα.σορυ αν τα λεω καπος απλα δεν γνωριζω τοσο εμπεριστατομενα πραγματα
Εχεις μαλινουα;;;;;χωρίς χαρτιά και ψάχνεις να το ζευγάρωσεις;;;;;;;και δεν ξερεις με τη επιχειρήματα να το αποδείξεις στον ιδιοκτήτη απο το άλλο μαλινουα!!
Αν ναι τότε δεν μπορεις να βγάλεις pedigree για το δικό σου σκύλο.Εκτος αν ειναι pedigrees που τρωει πολλές μπανάνες :cry::cry::cry::cry::cry:

Last edited:

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
απλα πραγματα
επειδή ο σκυλος δεν ζει στη φυση μονος του και αναγκαστικα το χαλι που υπαρχει το εχουμε δημιουργησει εμεις καλο είναι αν γινεται καποια γεννα να γινεται ορθα.
ορθα εννοω με εκτροφεα (ασχετα αν διαφωνω με το θεμα εκτροφεις για άλλο λογο όμως)
ή
αν πχ εχω ένα κτημα και εχω και αρσενικο και θηλυκο και θελω να κανω μια (μονο μια) γεννα για μενα μονο και μετα σταματησει αυτό. δηλαδη και 30 κουταβια να βγουν τα κρατησω , θα τα στειρωσω όλα και αν θελω και αλλα μετα ε δε πειραζει μαζευω από το δρομο ....ας μην είναι όλα το ιδιο κιολας...

τωρα λογω ορμων να ζευγαρωσεις ένα σκυλι ή να γινει επειδή ε απλα θα γινει δεν νομιζω ότι το εχεις σκεφτει πολύ καλα...ή δεν μας το εξηγεις όπως το σκέφτεσαι και καταλαβαίνουμε αλλα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia