Αηδιαστικότατη υπόθεση

Status
Κλειδωμένο θέμα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, οι Καλαμποκιστάνοι έχουνε πάθει τρομερό σοκ (εγώ κοντεύω να κάνω εμετό), διότι πιάσανε μια βλαμένη στο διπλανό μας Macon. Δεν μπορώ καν να το γράψω τι έκανε, σας βάζω μόνο τα λινκς και συγγνώμη διότι όντως με έχει πιάσει ναυτία. Η τηλεόραση το είχε πρώτο νέο στις ειδήσεις και μόλις είπε ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και έχει εμπλακεί μέχρι και ο άντρας της, βγήκε δε μόλις ο διοικητής της αστυνομίας και είπε ότι και κείνος πάει να κάνει εμετό! Πάει για σειρά κακουργημάτων η υπόθεση διότι η απόφαση ελήφθη όχι πλέον από το Γενικό Εισαγγελέα της Κομητείας, αλλά από Grand Jury και στην υπόθεση ανακατεύτηκε μέχρι και το FBI:

Woman accused of having sex with a dog : News : HeartlandConnection.com

FBI INVOLVED IN CHRISTINA SPAID INVESTIGATION - Moberly Portal

THE WEEKLY VICE: Christina Spaid - Charged With Having Sex With Underage Girl And Dog At Husband's Request

Συγγνώμη αν σας αηδίασα, εγώ πάω τώρα να κάνω εμετό. Αν θέλετε, σβήστε το το τόπικ.

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Eδώ απ' ό,τι βλέπω δεν είχε πρόβλημα να σοδομίσει παιδάκι. Στο σκύλο θα κολλούσε??? Τι επικρατεί στο μυαλό αυτών των ανθρώπων Θεέ μου, τι???

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Νομίζω ότι είναι ντροπιαστικό να μιλάμε για θανατική ποινή και ειδικά σε ιστότοπο που ασχολείται με την ζωοφιλία.....

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
χωρίς να έχω δει ακόμα τα link δεν νομίζω ότι αναφέρονται σε θανατική ποινή για κάποιο ζώο... όσο για κάποιους "ανθρώπους" που πρέπει να έχουν κάνει τα χειρότερα σε κάποιο παιδάκι κ σκυλάκι...

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Νομίζω ότι είναι ντροπιαστικό να μιλάμε για θανατική ποινή και ειδικά σε ιστότοπο που ασχολείται με την ζωοφιλία.....
Εσενα δλδ σου φαινεται πως αυτο το διποδο δεν ειναι ντροπη για το ανθρωπινο ειδος; Ειχε σεξουαλικη επαφη με σκυλο και ειναι ντροπη η θανατικη ποινη; Στην πυρα να την βαλουνε να γινει καρβουνο το σιχαμα!!!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Δείχνει άρρωστο άνθρωπο τον οποίο θα έπρεπε να απομονώσουν για να μην πειράξει άλλους και να τον βοηθήσουν. Ό, τι είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος, το ξεπαστρεύουμε;;

Μάλλον με τη ζωοφιλία δε νοείται αυτόματα και η φιλανθρωπία.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Δείχνει άρρωστο άνθρωπο τον οποίο θα έπρεπε να απομονώσουν για να μην πειράξει άλλους και να τον βοηθήσουν. Ό, τι είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος, το ξεπαστρεύουμε;;

Μάλλον με τη ζωοφιλία δε νοείται αυτόματα και η φιλανθρωπία.
Φιλανθρωπια σε καποια που εχει κανει σεξ με το σκυλο του αντρα της, συγνωμη, αλλα δεν εχω καμια προθεση να δειξω.
Εσυ απο την αλλη μπορεις να εισαι οσο φιλευσπλαχνη θελεις. Κανενα προβλημα...Εχεις μια αποψη, εχω αλλη μια ...οκ το σεβομαι.
Απο κει και περα δεν μπορεις να κρινεις απο αυτο εμενα σαν ανθρωπο και να λες αυτοματα οτι δεν ειμαι φιλανθρωπος. Δεν με ξερεις.
Καλημερα.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Sadah χωρις να γνωριζεις σχεδον τιποτα για το θεμα, εβγαλες την αποφαση: Eις θανατον. Τσακ μπαμ. Πατ κιουτ.
Σιγουρα δεν θα εκανες για δικαστης.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τα γραφομενα κρινονται και οχι οι ανθρωποι. Εξαλλου και με τους φιλους μας πολλες φορες διαφωνουμε αυτο δεν σημαινει οτι τους θεωρουμε κακους ανθρωπους!

Στο θεμα μας τωρα και εγω το βρισκω πολυ κακογουστο να μιλαμε για θανατικες ποινες. Η θανατικη ποινη ειναι πραξη μη αναστρεψιμη. Σαν ανθρωπος δεν θεωρω οτι εχω τετοια δυναμη πανω στα αλλα οντα. Ας μην ξεχναμε δε οτι στην χωρα μας η θανατικη ποινη απαγορευεται...

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Sadah χωρις να γνωριζεις σχεδον τιποτα για το θεμα, εβγαλες την αποφαση: Eις θανατον. Τσακ μπαμ. Πατ κιουτ.
Σιγουρα δεν θα εκανες για δικαστης.
Εσυ λοιπον που κανεις για δικαστης, ψαξε λεπτομερειες..Πως εγινε, τι ωρα εγινε πως ενιωθε οταν το εκανε κτλ κτλ
Εγω που δεν κανω, οπως πολυ σωστα αναφερεις και το γνωριζω και ο ιδιος και χαιρομαι γι'αυτο, δεν μπορω να κρινω σωστα, αφου δεν χρειαζεται να ακουσω κατι παραπανω απο την πραξη, σαν πραξη γτ μου ρχεται να ξερασω και μονο στην ιδεα. Να χαιρεσαι το στομαχι σου (το δικο μου ειναι προφανως πιο αδυναμο) και βουρ για λεπτομερειες.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Να πω κάτι...;

Άλλο θανατική ποινή, άλλο φιλοζωία και άλλο φιλανθρωπία.
Άλλο άνθρωπος, άλλο άρρωστος, άλλο ανώμαλος και άλλο κτήνος!

Πιστεύω ότι ασχολούμαστε με πράγματα που δεν αφορούν καθόλου αυτό το θέμα, ούτε το φόρουμ κ στο τέλος θα αρχίσουμε να "τσακωνόμαστε" για προσωπικές απόψεις που οκ... αναγκαστικά είναι 2 άκρα. Υπέρ ή Κατά μιας διαδικασίας!

Δεν έχει να μας δώσει τίποτα αυτό, πέρα από αψιμαχίες και είναι κρίμα να "χαλιόμαστε"! ;)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Φιλανθρωπια σε καποια που εχει κανει σεξ με το σκυλο του αντρα της, συγνωμη, αλλα δεν εχω καμια προθεση να δειξω.
Εσυ απο την αλλη μπορεις να εισαι οσο φιλευσπλαχνη θελεις. Κανενα προβλημα...Εχεις μια αποψη, εχω αλλη μια ...οκ το σεβομαι.
Απο κει και περα δεν μπορεις να κρινεις απο αυτο εμενα σαν ανθρωπο και να λες αυτοματα οτι δεν ειμαι φιλανθρωπος. Δεν με ξερεις.
Καλημερα.
Προφανώς και δεν κρίνω εσένα, δεν θα μπορούσα άλλωστε. Κρίνω μόνο αυτό που γράφεις. Και στόχος μου δεν είναι να σε προσβάλλω απλώς αντιδρώ σε αυτό που λες. Η φιλανθρωπία, κατά τη γνώμη μου, έχει νοήμα όταν απευθύνεται σε αυτούς που την έχουν ανάγκη. Η γυναίκα είναι προφανώς άρρωστη.

Συγγνώμη για το δασκαλίστικο ύφος, τα κακά του επαγγέλματος.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Εσυ λοιπον που κανεις για δικαστης, ψαξε λεπτομερειες..Πως εγινε, τι ωρα εγινε πως ενιωθε οταν το εκανε κτλ κτλ
Εγω που δεν κανω, οπως πολυ σωστα αναφερεις και το γνωριζω και ο ιδιος και χαιρομαι γι'αυτο, δεν μπορω να κρινω σωστα, αφου δεν χρειαζεται να ακουσω κατι παραπανω απο την πραξη, σαν πραξη γτ μου ρχεται να ξερασω και μονο στην ιδεα. Να χαιρεσαι το στομαχι σου (το δικο μου ειναι προφανως πιο αδυναμο) και βουρ για λεπτομερειες.
ωχ μωρε, καλα ενταξει... Ειμαι σιγουρος οτι αν οντως ησουν δικαστης και δικαζες αυτην τη γυναικα δεν θα την καταδικαζες τοσο ευκολα οσο γραφεις εδω. Γιατι θα ησουν υποχρωμενος να ζυγιασεις υπερ και κατα. Ισως ας πουμε μαθαινες οτι μικρη την βιαζαν και εκεινη ή ισως ειχε τρομερα ψυχολογικα προβληματα. Τελος παντως μην κουραζω.. Καταλαβαινεις τι θελω να πω.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
ωχ μωρε, καλα ενταξει... Ειμαι σιγουρος οτι αν οντως ησουν δικαστης και δικαζες αυτην τη γυναικα δεν θα την καταδικαζες τοσο ευκολα οσο γραφεις εδω. Γιατι θα ησουν υποχρωμενος να ζυγιασεις υπερ και κατα. Ισως ας πουμε μαθαινες οτι μικρη την βιαζαν και εκεινη ή ισως ειχε τρομερα ψυχολογικα προβληματα. Τελος παντως μην κουραζω.. Καταλαβαινεις τι θελω να πω.
Κοιτα, αν δεχομουν οτι εχει τοσο σοβαρα ψυχολογικα προβληματα που καταληγει να κανει αυτο που εκανε, τοτε με κανα 2-3-4-5 ηλεκτροσοκ θα ειμασταν ενταξει! :D χεχε

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Φαντάζομαι ότι σε μία λάθος συμπεριφορά του σκύλου σου δεν τον σπάς στον ξύλο σωστά?
Φαντάζομαι ότι αν ο σκύλος σου είχε μια επιθετική συμπεριφορά ακόμα και να ήταν επιθετικός προς εσένα ή προς τους άλλους συνανθρώπου σου δεν θα τον πήγαινες για ευθανασία, σωστά?
Αλλά έχεις την ευαισθησία να στείλεις έναν ανώμαλο-διαταραγμένο άνθρωπο στην πυρά..... άσχετα αν αυτός έχει δεχτεί περισσότερες κακοποιήσεις από τον επιθετικό ή φοβικό σκύλο... έχει νοιαστεί κάποιος λιγότερο για το αν το φαί του έχει αρκετή πρωτείνη κτλ.
πραγματικά ντρέπομαι για την δημοκρατία που έχουμε και μπορούν να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις!!!!!!!!!
όσο σοφρονισμό χρειάζεται ένας τέτοιος άνθρωπος άλλο τόσο χρειάζεται κ κάποιος που μπορεί εν δυνάμει να σκοτώσει έναν άλλο άνθρωπο!!!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Φαντάζομαι ότι σε μία λάθος συμπεριφορά του σκύλου σου δεν τον σπάς στον ξύλο σωστά?
Φαντάζομαι ότι αν ο σκύλος σου είχε μια επιθετική συμπεριφορά ακόμα και να ήταν επιθετικός προς εσένα ή προς τους άλλους συνανθρώπου σου δεν θα τον πήγαινες για ευθανασία, σωστά?
Αλλά έχεις την ευαισθησία να στείλεις έναν ανώμαλο-διαταραγμένο άνθρωπο στην πυρά..... άσχετα αν αυτός έχει δεχτεί περισσότερες κακοποιήσεις από τον επιθετικό ή φοβικό σκύλο... έχει νοιαστεί κάποιος λιγότερο για το αν το φαί του έχει αρκετή πρωτείνη κτλ.
πραγματικά ντρέπομαι για την δημοκρατία που έχουμε και μπορούν να διατυπώνονται τέτοιες απόψεις!!!!!!!!!
όσο σοφρονισμό χρειάζεται ένας τέτοιος άνθρωπος άλλο τόσο χρειάζεται κ κάποιος που μπορεί εν δυνάμει να σκοτώσει έναν άλλο άνθρωπο!!!
Πολυ σωστα το φανταζεσαι. Δεν εχω ΠΟΤΕ στη ζωη μου χτυπησει σκυλο η οποιοδηποτε αλλο πλασμα (εκτος απο ανθρωπο)
Επιθετικη συμπεριφορα δεν ειχε ποτε κανενα σκυλι μου, αλλα ακομα κι αν ειχε υπαρχουν αρκετοι τροποι να διορθωθει αυτο.
Τουλαχιστον αν οχι εντελως, εν μερη. Σιγουρα δεν θα εκανα ευθανασια σε σκυλο σε καμια περιπτωση, εκτος και ΜΟΝΟ αν τυραννιοταν απο καποια ασθενεια, η οποια δεν θεραπευεται οποτε θα ηταν το καλυτερο για το ζωακι.
Απο κει και περα συγνωμη αν η ''δημοκρατια'' που εχουμε δεν σε βολευει και υπαρχουν κατι ατομα σαν και του λογου μου να εκφραζουν αποψεις οι οποιες δεν σου αρεσουν και μαλιστα ντρεπεσαι γι'αυτες.
Τελος, θα ηθελα να σου πω οτι ποσος με ενδιαφερει αν ντρεπεσαι εσυ για οτι λεω εγω, ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ και ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ θα μεινει.-
Περαστικα.

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Πολυ σωστα το φανταζεσαι. Δεν εχω ΠΟΤΕ στη ζωη μου χτυπησει σκυλο η οποιοδηποτε αλλο πλασμα (εκτος απο ανθρωπο)
Επιθετικη συμπεριφορα δεν ειχε ποτε κανενα σκυλι μου, αλλα ακομα κι αν ειχε υπαρχουν αρκετοι τροποι να διορθωθει αυτο.
Τουλαχιστον αν οχι εντελως, εν μερη. Σιγουρα δεν θα εκανα ευθανασια σε σκυλο σε καμια περιπτωση, εκτος και ΜΟΝΟ αν τυραννιοταν απο καποια ασθενεια, η οποια δεν θεραπευεται οποτε θα ηταν το καλυτερο για το ζωακι.
Απο κει και περα συγνωμη αν η ''δημοκρατια'' που εχουμε δεν σε βολευει και υπαρχουν κατι ατομα σαν και του λογου μου να εκφραζουν αποψεις οι οποιες δεν σου αρεσουν και μαλιστα ντρεπεσαι γι'αυτες.
Τελος, θα ηθελα να σου πω οτι ποσος με ενδιαφερει αν ντρεπεσαι εσυ για οτι λεω εγω, ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ και ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ θα μεινει.-
Περαστικα.
Όποιος παλεύει με τέρατα, πρέπει να προσέξει να μη γίνει τέρας. Κι όταν κοιτάς πολλή ώρα μέσα σε μια άβυσσο, κοιτάει και η άβυσσος μέσα σε σένα.

Περαστικά μου.......

Status
Κλειδωμένο θέμα