Καλά, οι Καλαμποκιστάνοι έχουνε πάθει τρομερό σοκ (εγώ κοντεύω να κάνω εμετό), διότι πιάσανε μια βλαμένη στο διπλανό μας Macon. Δεν μπορώ καν να το γράψω τι έκανε, σας βάζω μόνο τα λινκς και συγγνώμη διότι όντως με έχει πιάσει ναυτία. Η τηλεόραση το είχε πρώτο νέο στις ειδήσεις και μόλις είπε ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και έχει εμπλακεί μέχρι και ο άντρας της, βγήκε δε μόλις ο διοικητής της αστυνομίας και είπε ότι και κείνος πάει να κάνει εμετό! Πάει για σειρά κακουργημάτων η υπόθεση διότι η απόφαση ελήφθη όχι πλέον από το Γενικό Εισαγγελέα της Κομητείας, αλλά από Grand Jury και στην υπόθεση ανακατεύτηκε μέχρι και το FBI:
Woman accused of having sex with a dog : News : HeartlandConnection.com
FBI INVOLVED IN CHRISTINA SPAID INVESTIGATION - Moberly Portal
THE WEEKLY VICE: Christina Spaid - Charged With Having Sex With Underage Girl And Dog At Husband's Request
Συγγνώμη αν σας αηδίασα, εγώ πάω τώρα να κάνω εμετό. Αν θέλετε, σβήστε το το τόπικ.
Woman accused of having sex with a dog : News : HeartlandConnection.com
FBI INVOLVED IN CHRISTINA SPAID INVESTIGATION - Moberly Portal
THE WEEKLY VICE: Christina Spaid - Charged With Having Sex With Underage Girl And Dog At Husband's Request
Συγγνώμη αν σας αηδίασα, εγώ πάω τώρα να κάνω εμετό. Αν θέλετε, σβήστε το το τόπικ.