Αηδιαστικότατη υπόθεση

Status
Κλειδωμένο θέμα

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ή θα μου βάλετε το λινκ στα γαλλικά, ή θα μ' αφήσετε με την εντύπωση που σχημάτισα με τα εκπληκτικά αγγλικά μου η οποία μπορεί να είναι τελείως άσχετη.

Λοιπόν, έχουμε μια γυναίκα που το πρόσωπο της παρουσιάζει σημάδια χρόνιας ψυχοπαθολογίας (Σάρα μπορείς να ρωτήσεις τη φίλη σου την ψυχίατρο για τα σημεία επί προσώπου σε περιπτώσεις ορισμένης μορφής ψυχασθένειας) η οποία αφού έκανε λεσβιακό με ένα κοριτσάκι 15 χρονών, το παρέδωσε στη συνέχεια στις ορέξεις του άντρα της και σε αντάλλαγμα πήρε το σκύλο του άντρα της με τον οποίο έκανε σεξ;

Αν έχω καταλάβει σωστά, θα με συγχωρήσετε που δε θ' ασχοληθώ με το σκύλο, αλλά (όπως επίσης θα σου πει η φίλη σου Σάρα, κάποιες περιπτώσεις ψυχοπαθολογίας, όπως οι κοινωνιοπαθείς είναι μη αναστρέψιμες, πχ τα αγόρια που σκότωσαν τους συμμαθητές τους) μόνο με το παιδί και τη συμπεριφορά προς το σκύλο ως μπαλαντέρ εντεινόμενης κατάστασης και χωρίς να μου δίνει κανένας το δικαίωμα να το κάνω, θα το παίξω δικαστής και εύχομαι να την κλείσουν σε άσυλο μέχρι να πεθάνει (αν ανήκει στις κατηγορίες ψυχοπάθειας που προανέφερα) και ν' ασχοληθούν πολύ πιο σοβαρά με αυτό το ύπουλο πλάσμα, τον άντρα της.

Και αμέτοχος να είναι για το βιασμό του παιδιού, δε θεωρώ καθόλου αμέτοχο έναν άνθρωπο που έχει μια γυναίκα με εξωραϊσμένη προσωπικότητα και δεν έχει ήδη κάνει κάτι να τη βοηθήσει, διότι βολεύεται και έχει την ησυχία του.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Όποιος παλεύει με τέρατα, πρέπει να προσέξει να μη γίνει τέρας. Κι όταν κοιτάς πολλή ώρα μέσα σε μια άβυσσο, κοιτάει και η άβυσσος μέσα σε σένα.

Περαστικά μου.......
Ξερω κ ενα ακομα με τον Τσακ Νορις

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ το ποιος ειναι υπερ και ποιος κατα της θανατικης ποινης, οποτε μην τσακωνομαστε αδικα.
Αυτο που θα ηθελα να πω εγω ειναι οτι θα αγωνιστω για τα παιδακια που πεινανε, θα δωσω ενα πιατο φαι και μια κουβερτα στον αστεγο. ΑΛΛΑ θα ευχηθω το χειροτερο και δεν θα στεναχωρηθω με τον θανατο του παιδεραστη, του δολοφονου κλπ. Δεν ειμαι φιλανθρωπος λοιπον? Δεν πειραζει...

Last edited:

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ το ποιος ειναι υπερ και ποιος κατα της θανατικης ποινης, οποτε μην τσακωνομαστε αδικα.
Αυτο που θα ηθελα να πω εγω ειναι οτι ειμαι θα αγωνιστω για τα παιδακια που πεινανε, θα δωσω ενα πιατο φαι και μια κουβερτα στον αστεγο. ΑΛΛΑ θα ευχηθω το χειροτερο και δεν θα στεναχωρηθω με τον θανατο του παιδεραστη, του δολοφονου κλπ. Δεν ειμαι φιλανθρωπος λοιπον? Δεν πειραζει...
Ακριβως αυτο! Μαζι σου!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Το θεμα ξεφευγει απο τη θεματολογια του φορουμ (γαβ, γαβ) και κινδυνευει να γινει βαση σοβαρης συζητησης.

Να παρεμβει ο admin και -με μια εξυπνη ατακα, ως συνηθως- να κλειδώσει το θεμα πάραυτα..

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Το θεμα ξεφευγει απο τη θεματολογια του φορουμ (γαβ, γαβ) και κινδυνευει να γινει βαση σοβαρης συζητησης.

Να παρεμβει ο admin και -με μια εξυπνη ατακα, ως συνηθως- να κλειδώσει το θεμα πάραυτα..
Σωστα, οποιος θελει να διαφωνισει με καποιον υπαρχουν και τα πμ, μην συγχιζομαστε αδικα! :D

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αυτο που θα ηθελα να πω εγω ειναι οτι θα αγωνιστω για τα παιδακια που πεινανε, θα δωσω ενα πιατο φαι και μια κουβερτα στον αστεγο. ΑΛΛΑ θα ευχηθω το χειροτερο και δεν θα στεναχωρηθω με τον θανατο του παιδεραστη, του δολοφονου κλπ. Δεν ειμαι φιλανθρωπος λοιπον? Δεν πειραζει...
Ομοίως, για να είμαι και ον φόρουμ, αν ένα σκυλί είχε επιθετική συμπεριφορά θα έλεγες, 'ας ψοφήσει το βρωμόσκυλο';

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ομοίως, για να είμαι και ον φόρουμ, αν ένα σκυλί είχε επιθετική συμπεριφορά θα έλεγες, 'ας ψοφήσει το βρωμόσκυλο';
Οχι βεβαια! Για την επιθετικη συμπεριφορα των σκυλων σε ολες τις περιπτωσεις φταιει ο ανθρωπος. Τα σκυλια δεν σε δαγκωνουν, δεν σου επιτιθονται απο κακια η απο διαστροφη. Το κανουν απο φοβο τις περισσοτερες φορες. Ας μην συγκρινουμε δυο διαφορετικα πραγματα δεν οδηγει πουθενα. Εχω την αποψη μου, εχετε τη δικη σας. Αν παντως μου βιαζε καποιος το παιδι μου, σκοτωνε καποιον δικο μου το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ενδιαφερομουν για τα ανθρωπινα δικαιωματα του και δεν θα με ενοιαζε να του συμβει το χειροτερο. Τωρα αν εσεις σε ιδια περιπτωση σκεφτοσασταν "Α τον καημενο, ποιος ξερει τι παιδικα χρονια ειχε για να γινει ετσι και να μου βιασει το παιδι" τοτε παω πασο...

nikospap

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
62
0
Οχι βεβαια! Για την επιθετικη συμπεριφορα των σκυλων σε ολες τις περιπτωσεις φταιει ο ανθρωπος. Τα σκυλια δεν σε δαγκωνουν, δεν σου επιτιθονται απο κακια η απο διαστροφη. Το κανουν απο φοβο τις περισσοτερες φορες. Ας μην συγκρινουμε δυο διαφορετικα πραγματα δεν οδηγει πουθενα. Εχω την αποψη μου, εχετε τη δικη σας. Αν παντως μου βιαζε καποιος το παιδι μου, σκοτωνε καποιον δικο μου το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ενδιαφερομουν για τα ανθρωπινα δικαιωματα του και δεν θα με ενοιαζε να του συμβει το χειροτερο. Τωρα αν εσεις σε ιδια περιπτωση σκεφτοσασταν "Α τον καημενο, ποιος ξερει τι παιδικα χρονια ειχε για να γινει ετσι και να μου βιασει το παιδι" τοτε παω πασο...
Το ίδιο μίσος τον ίδιο πόνο την ίδια αγανάκτηση ίσως να τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια όπως θα σκότωνα και έναν σκύλο αν πήγαινε να φάει το παιδί μου..... ΆΛΛΑ όλα αυτά πάνω στην ένταση της στιγμής .... και ελπίζω ότι δεν έχω τα ένστικτα να το κάνω!

Ας καταργήσουμε λοιπόν φυλακές φρενοκομεία άσυλα γηροκομεία ορφανοτροφεία κτλ. και να επαναφέρουμε την λογική του Ταυγέτου κ του λιθοβολισμού ....

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εγώ δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης του θεματος...
Εκτος κι αν είναι για να αναλύσουμε το πώς γίνεται η κτηνοβασία μεταξύ γυναίκας και σκύλου και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην ψυχολογία του σκύλου, να κάνουμε και δημοσκόπηση για της προτεινόμενες ποινές κλπ κλπ

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Συζήτηση κάνουμε. Νομίζω πως στις περισσότερες περιπτώσεις, για την αντικοινωνική συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων φταίει κάποιος άλλος άνθρωπος ή έλλειψη αυτού. (πολύ απλά το λέω γιατί το θέμα είναι αλλού) Σπάνια υπάρχει απλή κακία ή απλή διαστροφή. Η διαφορά μας είναι ότι έχω τη διάθεση να αναζητήσω τα ελαφρυντικά που δίνεις στην σκυλίσια συμπεριφορα και στην ανθρώπινη.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ετσι για να γινεται κουβεντα, εγω δεν ειμαι φιλανθρωπος ειμαι υπερ της θανατικης ποινης και πιστευω οτι πολυ κακως εχει καταργηθει. Θα ειχε ενδιαφερον οσοι δηλωνουν κατα της θανατικης ποινης να βλεπαμε ποια θα ηταν η γνωμη τους αν πχ (χτυπα ξυλο) καποιος τους σκοτωνε καποιο πολυ αγαπημενο προσωπο. Τι σοφρονισμος και πρασινα αλογα. Δεν λεω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση αρμοζει θανατικη ποινη αλλα γιατι να ταϊζεις και να ποτιζεις καποιον δολοφονο για το υπολοιπο της ζωης του εις βαρος των τιμιων και νομοταγων φορολογουμενων; Στο ονομα της φιλανθρωπιας; Αν αυτο ειναι φιλανθρωπια τοτε............ Ειναι γεγονος οτι εχει τυχει να εκτελεστουν και αθωοι αλλα παντα υπαρχει καποιο ποσσοστο λαθους, δηλαδη επειδη καποιοι πεθαινουν κατα την διαρκεια της εγχειρησης πανω στo χειρουργικο τραπεζι, θα πρεπει να καταργηθουν τα χειρουργεια;

Status
Κλειδωμένο θέμα