Αηδιαστικότατη υπόθεση

Status
Κλειδωμένο θέμα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ας καταργήσουμε λοιπόν φυλακές φρενοκομεία άσυλα γηροκομεία ορφανοτροφεία κτλ. και να επαναφέρουμε την λογική του Ταυγέτου κ του λιθοβολισμού ....
Φαινομαι απο τα λεγομενα μου να λεω οτι ειμαι ο Χιτλερ?? Τι σχεση εχουν τα ορφανοτροφεια, τα γηροκομεια, τα ασυλα κλπ? Ειπα καπου οτι ο διαφορετικο πρεπει να πεθανει? Ποιος λιθοβολισμος και ποιος Ταυγετος?? Μιλαω για συγκεκριμενα θεματα και οταν λεω για θανατικη ποινη δεν μιλαω καν για την "κυρια" του θεματος που ηρθε σε επαφη με τον σκυλο. Μην φτανουμε απο το ενα ακρο στο αλλο, για ονομα!
Και δεν αναφερομαι σε ολους οταν μιλαω για θανατικη ποινη. Αυτος που εκλεψε επειδη πεινουσε ειναι αλλο. Αυτος που σκοτωσε γιατι κινδυνευε επισης.
Λοιπον ειναι κριμα να κλειφωσουν το θεμα εξ αιτιας μας, επειδη εχουμε ξεφυγει τελειως. Αν καποιος θελει να μιλησουμε για κατι ας στειλει πμ.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ούτε εγώ είμαι κατα της θανατικής ποινής.
Ο μεγάλος κίνδυνος όμως που υπάρχει είναι να δίνεται κατά καιρούς με ευκολία. (ηδη το είδαμε σε αυτό εδώ το θέμα!)
Η ποινή δε αυτή, είναι μη αναστρέψιμη σε περίπτωση κακοδικίας η άλλων συνθηκών επιβολής της.

Νομίζω όμως ότι είμαστε off topic

Last edited:

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ρε παιδια ποσες περιπτωσεις υπαρχουν που ακομα και για στυγερα εγκληματα μπορει καποιος αθωος να βρεθει στην φυλακη?

Αν εχει καταδικαστει σε θανατο τι λες? Συγγνωμη λαθος?

Να τιμωρουνται ναι οσοι φταινε και οπως τους αρμοζει. Γιατι να θανατωνονται? Ας μενουν κλεισμενοι για το υπολοιπο της ζωης τους.

Αρνουμαι να βαψω τα χερια μου ακομα και με το αιμα του πιο ενοχου.

Εξαλλου πως σοφρωνιζεις καποιον σκοτωνοντας τον?

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ετσι για να γινεται κουβεντα, εγω δεν ειμαι φιλανθρωπος ειμαι υπερ της θανατικης ποινης και πιστευω οτι πολυ κακως εχει καταργηθει. Θα ειχε ενδιαφερον οσοι δηλωνουν κατα της θανατικης ποινης να βλεπαμε ποια θα ηταν η γνωμη τους αν πχ (χτυπα ξυλο) καποιος τους σκοτωνε καποιο πολυ αγαπημενο προσωπο. Τι σοφρονισμος και πρασινα αλογα. Δεν λεω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση αρμοζει θανατικη ποινη αλλα γιατι να ταϊζεις και να ποτιζεις καποιον δολοφονο για το υπολοιπο της ζωης του εις βαρος των τιμιων και νομοταγων φορολογουμενων; Στο ονομα της φιλανθρωπιας; Αν αυτο ειναι φιλανθρωπια τοτε............ Ειναι γεγονος οτι εχει τυχει να εκτελεστουν και αθωοι αλλα παντα υπαρχει καποιο ποσσοστο λαθους, δηλαδη επειδη καποιοι πεθαινουν κατα την διαρκεια της εγχειρησης πανω στo χειρουργικο τραπεζι, θα πρεπει να καταργηθουν τα χειρουργεια;
Μα ειλικρινά, θα σκεφτόσουν το ίδιο αν ένας δικός σου άνθρωπος βρισκοταν στη θέση να κατηγορείται για ένα τέτοιο έγκλημα και άδικα; Πήγαινε γυρεύοντας; με τέτοια ευκολία λέμε ότι έχει τύχει να εκτελεστούν και αθώοι; Τα ξερά με τα χλώρα;

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Γιατι να θανατωνονται? Ας μενουν κλεισμενοι για το υπολοιπο της ζωης τους.

Εξαλλου πως σοφρωνιζεις καποιον σκοτωνοντας τον?
Και να τους συντηρω και να τους ταιζω εγω με τους φορους μου?
Δεν τον σοφρωνιζεις, το κανεις προς παραδειγματισμο των υπολοιπων.. Ειδαμε και τωρα που τους κλεινουμε μεσα ποσο εχουν σοφρωνιστει. Η εγκληματικοτητα αυξανεται και οχι το αντιθετο. Αυτο και τελος, το παραξεφτιλισα το θεμα!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Μα ειλικρινά, θα σκεφτόσουν το ίδιο αν ένας δικός σου άνθρωπος βρισκοταν στη θέση να κατηγορείται για ένα τέτοιο έγκλημα και άδικα; Πήγαινε γυρεύοντας; με τέτοια ευκολία λέμε ότι έχει τύχει να εκτελεστούν και αθώοι; Τα ξερά με τα χλώρα;
Σε ποια χωρα μενεις πες μου. Εχω την εντυπωση οτι δεν ζουμε στην ιδια

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εσυ θα σκεφτοσουν το ιδιο αν δικαζοταν καποιος που ειχε σκοτωσει ενα δικο σου ανθρωπο και αθοωνοταν η απλα "ετρωγε" 17 χρονια;

Status
Κλειδωμένο θέμα