Αισθητικές επεμβάσεις σε σκύλους…

Για ποιον λόγο...

• Ομορφιά

Votes: 10 18,2%
  • «πρότυπο φυλής»

Votes: 9 16,4%
  • Αγριάδα

Votes: 3 5,5%
  • Μου προτάθηκε από ιατρό

Votes: 1 1,8%
  • Μου προτάθηκε από εκτροφέα

• Γενικά είμαι Υπέρ

Votes: 2 3,6%
  • Γενικά είμαι Κατά

Votes: 39 70,9%
  • Έτσι, χωρίς λόγο

Votes: 0 0,0%
  • Μου αρέσει

Votes: 3 5,5%
  • Κάποιος ιδιαίτερος λόγος

• Για αλλαγή

• Επηρεάζει θετικά τον χαρακτήρα...

• Αρέσει στον σκύλο

• Άλλο

• Total voters
    55

cgri1976

Well-Known Member
εντελως φιλικα θελω να πω και εγω την γνωμη μου... επειδη εχω μποξερ το προτιμω με κομενη ουρα κι αυτο γιατι μου ειπαν οτι το κανουν για δυο λογους. 1ος γιατι ειναι πολυ δυνατη η ουρα τους και πολυ ευλιγιστο σωμα με αποτελεσμα να αυτομαστιγωνονται.... και ο 2ος γιατι οπως και τα δοβε εχουν ενα σωματοτυπο που με κομμενη ουρα φιανεται ακομα πιο ομορφο. αλλα στα μποξερ οχι κομμενα αυτια....πραματικα δεν θα το εκανα ποτε....
ειναι η ταπεινη μου γνωμη...
:)

πηγη ιντερνετ 01-07-2010
Στο ΒΒC 2 στις 22:30 ώρα Αγγλίας, ο Peter Squires, πρόεδρος του CDB πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα έρευνας που χρηματοδοτήθηκε απο το το DEFRA ( http://ww2.defra.gov.uk/services/about-site/ )στο Η.Β. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι η απαγόρευση του κοψίματος της ουράς σε φυλές που αυτό αποτελούσε κοινή πρακτική, δεν βελτίωσε τη ποιότητα ζωής τους, ούτε ήταν επωφελής, αντίθετα προκάλεσε προβλήματα και επώδυνους τραυματισμούς.

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
πηγη ιντερνετ 01-07-2010
Στο ΒΒC 2 στις 22:30 ώρα Αγγλίας, ο Peter Squires, πρόεδρος του CDB πρόκειται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα έρευνας που χρηματοδοτήθηκε απο το το DEFRA ( http://ww2.defra.gov.uk/services/about-site/ )στο Η.Β. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι η απαγόρευση του κοψίματος της ουράς σε φυλές που αυτό αποτελούσε κοινή πρακτική, δεν βελτίωσε τη ποιότητα ζωής τους, ούτε ήταν επωφελής, αντίθετα προκάλεσε προβλήματα και επώδυνους τραυματισμούς.
έχει συζητηθεί κι αυτό... ασχέτως απ' το αν για κάποιους δεν υφίσταται σαν πιθανότητα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia