Λογικά μπορει και να υπάρχει... Ο κτηνιατρος που κοβει αυτια και ουρες, γιατι να μην σουλουπώσει και ενα Γ.Π. ????Βασιλη, στην αρχη σε ενα αλλο θεμα, νομιζα οτι εκανες πλακα με τον ΓΠ με τετραγωνα αυτια. Πες μου οτι υπαρχει τετοιο πραγμα τωρα να πηδηχθω απο το παραθυρο, οπως είθιστε να λεμε.
Το άκουσα κι αυτό, δηλαδή μόνο τα πίσω δάχτυλα τραυματίζονται, τα μπροστινά όχι;Berna το κόψιμο του 5ου δαχτύλου δεν είναι αισθητική επέμβαση αλλά γίνεται να προστατευτεί το σκυλί απο τραυματισμούς οι οποίοι μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ επώδυνοι.
Kι εμένα!!! Απ'ολες τις απόψεις κατά!προσωπικά μου αρέσουν πάραπολύ τα doberman,τα rott και τα dogo με ολόκληρα τα αυτιά τους και με άκοπη ουρά.
ι.
Είναι πολύ επίπονη η ανάρρωση....είχα κάνει το χειρουργείο στον προηγούμενο σκύλο μου σε ηλικία 3 ετών γιατί η κατάσταση με τους τραυματισμούς είχε φτάσει στο απροχώρητο.Το άκουσα κι αυτό, δηλαδή μόνο τα πίσω δάχτυλα τραυματίζονται, τα μπροστινά όχι;
Οπως και να 'χει δεν παύει να είναι επίπονο χειρουργείο και disqualification fault σε εκθέσεις. Το έχω δει πάντως σε πολλά ημίαιμα και δεν έχουν πρόβλημα...