Αλεν Ντελον ο Κρητικος.


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.111
1.159
29
Δες λίγο και αυτό το προϊόν,βέβαια δεν ξέρω αν κάνει για πατούσες,αλλά οι κριτικές είναι εξαιρετικες,
Chris Christensen Peace & Kindness Colloidal Silver Spray
αυτο το ειχα αναφερει στις κτηνιατρους και ειχα παρει ενα παθιασμενο ΟΧΙ! ως απαντηση.....
 
  • Like
Reactions: Mava


Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.914
7.487
Δοκίμασες σπαθολαδο κ κεραλοιφή; Δοκίμασε αυτά πρώτα κ αν δεν, βλέπεις.

Θαύματα σε επούλωση πληγών έχω δει να κάνει η l-mesitran. Με βάση το μέλι. Χειρουργικές τομές επούλωσαν από τη μία μέρα στην άλλη.
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.111
1.159
29
Δοκίμασες σπαθολαδο κ κεραλοιφή; Δοκίμασε αυτά πρώτα κ αν δεν, βλέπεις.

Θαύματα σε επούλωση πληγών έχω δει να κάνει η l-mesitran. Με βάση το μέλι. Χειρουργικές τομές επούλωσαν από τη μία μέρα στην άλλη.
εχω δοκιμασει κεραλοιφη βιολογικη που ειχε και χαμομηλι, βοηθησε πολυ στην ενυδατωση, αλλα οχι στην επουλωση... σπαθολαδο δεν εχω δοκιμασει.
το αλλο πρωτη φορα το ακουω αλλα βλεπω ειναι και medical grade μελι... θα ρωτησω την δερματολογο και θα το δοκιμασω. μπορει να κανω εναν συνδιασμο πρωι κεραλοιφη βραδυ το αλλο
 
Last edited:


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.111
1.159
29
Ολα πηγαν καλα με τον καθαρισμο, τα δοντια του αστραφτουν και παλι! Αρχισαμε και το βουρτσισμα την επομενη του καθαρισμου, με ειδικη οδοντοβουρτσα δαχτυλου με μικροινες, και ειδικη οδοντοπαστα σε μορφη γελης. δεν χρειαστηκε καμια εξαγωγη και χαιρομαι τοσο πολυ για αυτο. πηρε αντιβιωση για πεντε μερες πριν τον καθαρισμο, και συνεχισαμε 5 μερες μετα, σημερα ειναι η τελευταια μερα. δεν εχω δει καποιο πισωγυρισμα της πεμφιγας. τα ουλα του δεν ματωνουν κατα το βουρτσισμα. η αναπνοη του δεν μυριζει καθολου.

με ρωτησαν τι προιοντα χρησιμοποιω για την στοματικη του υγινη, και ειπα καθημερινα την σκονη plaqueoff, αλλα αυτο που τα ειχε κρατησει τοσο καθαρα επι 3.5 χρονια χωρις επαγγελματικο καθαρισμο, ηταν το καθημερινο βουρτσισμα και τα κερατα ελαφιου. και ακουσα οτι..... ο λογος που τα δοντια του εγιναν τοσο χαλια, ηταν γιατι μασαγε κερατα ελαφιου. οχι γιατι εναμιση χρονο δεν μου επιτρεποταν να τα βουρτσιζω και για μεγαλο χρονικο διαστημα ετρωγε κονσερβες...... και στην απαντηση μου πως, μα τοσα χρονια που τον βλεπατε λεγατε τα καλυτερα για τα δοντια του, ηταν κατασπρα, ελαβα την απαντηση "ε τωρα... κατασπρα....".
οι ειρωνιες δεν ελειψαν, αλλα τουλαχιστον, δουλεια εγινε.
μακαρι να μην ξαναχρειαστουμε ποτε καθαρισμο.

Screenshot_2025-05-23-08-18-16-948_com.instagram.android.jpg



Screenshot_2025-05-23-08-18-23-153_com.instagram.android.jpg
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.111
1.159
29
ετσι για συγκριση, βαζω και καποιες φωτος απο τις αρχες αρχες του 2024 και της πεμφιγας, πριν τα δοντια προλαβουν να γινουν χαλια λογω των κονσερβων και του μη βουρτσισματος. δε ξερω για εσας αλλα εμενα μου φαινονται ΤΕΛΕΙΑ για σχεδον 4 χρονια χωρις επαγγελματικο καθαρισμο σε μικροσωμο σκυλο με προγναθισμο.

IMG_20240130_221323.jpgIMG_20240202_215523.jpgIMG_20240212_111343.jpg
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.319
Μηνύματα
899.729
Μέλη
20.080
Νεότερο μέλος
Μαρκελα