Αλεν Ντελον ο Κρητικος.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
Δες λίγο και αυτό το προϊόν,βέβαια δεν ξέρω αν κάνει για πατούσες,αλλά οι κριτικές είναι εξαιρετικες,
Chris Christensen Peace & Kindness Colloidal Silver Spray
αυτο το ειχα αναφερει στις κτηνιατρους και ειχα παρει ενα παθιασμενο ΟΧΙ! ως απαντηση.....

• Like
Reactions: Mava

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
Δοκίμασες σπαθολαδο κ κεραλοιφή; Δοκίμασε αυτά πρώτα κ αν δεν, βλέπεις.

Θαύματα σε επούλωση πληγών έχω δει να κάνει η l-mesitran. Με βάση το μέλι. Χειρουργικές τομές επούλωσαν από τη μία μέρα στην άλλη.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
Δοκίμασες σπαθολαδο κ κεραλοιφή; Δοκίμασε αυτά πρώτα κ αν δεν, βλέπεις.

Θαύματα σε επούλωση πληγών έχω δει να κάνει η l-mesitran. Με βάση το μέλι. Χειρουργικές τομές επούλωσαν από τη μία μέρα στην άλλη.
εχω δοκιμασει κεραλοιφη βιολογικη που ειχε και χαμομηλι, βοηθησε πολυ στην ενυδατωση, αλλα οχι στην επουλωση... σπαθολαδο δεν εχω δοκιμασει.
το αλλο πρωτη φορα το ακουω αλλα βλεπω ειναι και medical grade μελι... θα ρωτησω την δερματολογο και θα το δοκιμασω. μπορει να κανω εναν συνδιασμο πρωι κεραλοιφη βραδυ το αλλο

Last edited:

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
Ολα πηγαν καλα με τον καθαρισμο, τα δοντια του αστραφτουν και παλι! Αρχισαμε και το βουρτσισμα την επομενη του καθαρισμου, με ειδικη οδοντοβουρτσα δαχτυλου με μικροινες, και ειδικη οδοντοπαστα σε μορφη γελης. δεν χρειαστηκε καμια εξαγωγη και χαιρομαι τοσο πολυ για αυτο. πηρε αντιβιωση για πεντε μερες πριν τον καθαρισμο, και συνεχισαμε 5 μερες μετα, σημερα ειναι η τελευταια μερα. δεν εχω δει καποιο πισωγυρισμα της πεμφιγας. τα ουλα του δεν ματωνουν κατα το βουρτσισμα. η αναπνοη του δεν μυριζει καθολου.

με ρωτησαν τι προιοντα χρησιμοποιω για την στοματικη του υγινη, και ειπα καθημερινα την σκονη plaqueoff, αλλα αυτο που τα ειχε κρατησει τοσο καθαρα επι 3.5 χρονια χωρις επαγγελματικο καθαρισμο, ηταν το καθημερινο βουρτσισμα και τα κερατα ελαφιου. και ακουσα οτι..... ο λογος που τα δοντια του εγιναν τοσο χαλια, ηταν γιατι μασαγε κερατα ελαφιου. οχι γιατι εναμιση χρονο δεν μου επιτρεποταν να τα βουρτσιζω και για μεγαλο χρονικο διαστημα ετρωγε κονσερβες...... και στην απαντηση μου πως, μα τοσα χρονια που τον βλεπατε λεγατε τα καλυτερα για τα δοντια του, ηταν κατασπρα, ελαβα την απαντηση "ε τωρα... κατασπρα....".
οι ειρωνιες δεν ελειψαν, αλλα τουλαχιστον, δουλεια εγινε.
μακαρι να μην ξαναχρειαστουμε ποτε καθαρισμο.

Screenshot_2025-05-23-08-18-16-948_com.instagram.android.jpg

Screenshot_2025-05-23-08-18-23-153_com.instagram.android.jpg

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
ετσι για συγκριση, βαζω και καποιες φωτος απο τις αρχες αρχες του 2024 και της πεμφιγας, πριν τα δοντια προλαβουν να γινουν χαλια λογω των κονσερβων και του μη βουρτσισματος. δε ξερω για εσας αλλα εμενα μου φαινονται ΤΕΛΕΙΑ για σχεδον 4 χρονια χωρις επαγγελματικο καθαρισμο σε μικροσωμο σκυλο με προγναθισμο.

IMG_20240130_221323.jpgIMG_20240202_215523.jpgIMG_20240212_111343.jpg

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
ρε παιδια, τι γινεται με τους ψυλλους φετος; ακομα δεν αρχισε το καλοκαιρι, και σημερα βρηκα 3 ψυλλους πανω στον ντελον. εναν μετα απο καθε βολτα. φοραει το σερεστο μολις 3 μηνες και 20 μερες. εννοειται θα παρω καινουργιο συντομα. βαζω σιτρονελλα καθε μεσημερι και βραδυ. το καλο ειναι οτι το κολλαρο κανει τη δουλεια του. ο ενας ψυλλος παθαινε κρισεις και νευρολογικα τρεμουλα, ο αλλος ηταν σχεδον νεκρος, και μονο ο τριτος ηταν ζωντανος αλλα τον επιασα και τον.... ξεζωντανεψα εγω. αλλα τι στο καλο;
εχουμε παρα πολλα αδεσποτα γατια στην περιοχη. αστειρωτα ολα.... γεννανε συνεχεια με αποτελεσμα το φορτιο των ψυλλων να μεγαλωνει συνεχως. ο δημος αρνειται την καθε ευθυνη, οι εθελοντες που τα ταιζουν νομιζουν οτι μονο αυτο φτανει, δεν σκεφτονται οτι το φαγακι και το νερακι δεν ειναι αρκετα. τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις; ενας γειτονας ειδικα καθε μερα 3 φορες μαζευει 20+ γατια και τα ταιζει, και ολα αυτα μετα ερχονται και καθονται και χεζουνε στα παρτερια της πολυκατοικιας μου. εννοειται ολα αρρωστα και γεματα ψυλλους. τραβαω τα μαλλια μου....

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
ερχομαστε με οχι και τοσο καλα νεα. καναμε επαναληπτικη γενικη αιματος σημερα, και βγηκε ακομα χειροτερη απο αυτη της 22ης μαιου.
chekthis.PNG

εννοειται εστειλα κατευθειαν αιμα για φουλ πανελ λοιμωδων απο τσιμπουρια, αναπλασμα ερλιχεια μπαμπεσια, αλλα το πιο πιθανο ειναι να φταινε τα ανοσοκατασταλτικα που παιρνει τοσο καιρο. εχω τρομαξει παρα πολυ με οσα ακουσα απο την δερματολογο. εφτασε να πει "φοβαμαι μην πεθανει". και μεσα σε ολα με κατηγορισε οτι εγω φταιω που εκανα τον καθαρισμο τοσο αργα. γιατι ειχε πει οτι ηθελε να μειωσουμε την κυκλοσπορινη απο πιο νωρις, αλλα την ειχα παρακαλεσει να μην το κανουμε πριν τον καθαρισμο, σε περιπτωση που χειροτερεψει το στομα. και ειχε συμφωνησει. να πω καπου εδω οτι ειχαμε ξανα προσπαθησει μειωσει και ΟΝΤΩΣ υπηρχε επιδινωση στο στομα. για την καθυστερηση δεν φταιω εγω. εγω ειχα σκοπο μεχρι 15 μαιου ΤΟ ΠΟΛΥ να ειχε γινει. εγινε ομως 22 γιατι η κτηνιατρος μου ηταν εξωτερικο, μετα καθυστερησε να με καλεσει ενω το ειχα ζητησει, οι μερες να περνανε, και τελικα μου λεει στην αρχη κατι για 28 μαιου και της λεω εμφατικα οχι, πιο νωρις. επρεπε ηδη να εχει γινει. εγω ΟΛΕΣ τις εξετασεις τις ειχα τελειωσει μεχρι τις 8 μαιου. ειμασταν ετοιμοι. και με κατηγορησε επισης οτι δεν της εστειλα την γενικα απο τις 22 μαιου (που και εκει υπηρχε φθεινουσα πορια) εκεινη την μερα. και της λεω συγγνωμη, συνεργαζεστε με την κτηνιατρο και μιλατε συχνα, δεν σας την εστειλε και δεν σας ενημερωσε? εγω περναω θεματα με την υγεια μου τους τελευταιους δυο μηνες. ναι, παρεληψα να στειλω την εξεταση. η κτηνιατρος δεν οφειλε να το εκανε εφοσων εβλεπε χαμηλες τιμες ηδη; η τρομολαγνεια σε αλλο επιπεδο. να μου λεει τωρα οπως ειναι τα πραγματα θα κανουμε οτι μπορεσουμε αλλα ανυσηχω για τα χειροτερα κλπ. ειμαι ΧΩΜΑ ψυχολογικα. δεν αντεχω να κανω ΤΑ ΠΑΝΤΑ, να τρεχω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να με κατηγορουνε κιολας. κανω πραγματικα ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΩ για αυτο το σκυλι. ειναι η ζωη μου.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
καθησα και εγραψα ολοκληρο χρονολογικο. τα ονοματα των γιατρων εννοειται δεν θα αναφερθουν γιατι σκοπος μου δεν ειναι να κραξω κανεναν, αλλα πραγματικα θελω καπου να πω τον πονο μου. με εκαναν να νιωσω σκουπιδι.

Με την ____ ειχαμε επικοινωνια που αναφερθηκε πως επιθυμει αραιωση της κυκλοσπορινης αρχες απριλιου. Της ειπα πως ανησυχω σε περιπτωση που υπαρχει υποτροπη στην στοματικη κοιλοτητα, οποτε θεωρω καλυτερα να γινει η ενεργεια αυτη ΜΕΤΑ τον καθαρισμο. Μου εδωσε το ΟΚ σε αυτο. Με ρωτησε ποτε σκοπευω να κανω τον καθαρισμο, και της ειπα η μεσα στον Απριλιο, η αρχες/μεσα Μαιου. Ειπε ενταξει.

20 Απριλιου, αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα με την υγεια μου και πηγα νοσοκομειο. Για λιγες μερες πηγαν ολα πισω γιατι επρεπε να κοιταξω τον εαυτο μου ΜΙΑ φορα μεσα σε αυτον τον εναμιση χρονο που ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΛΛΙΠΏΣ τρεχω για τον Ντελον.

29 Απριλιου, πηγα στο κτηνιατρειο της ____ (διαφορετικη κτηνιατρος, οχι η κύρια που εχουμε), οπου και εκανα εξετασεις για dirofilaria immitis, UPC και Zinc sulfate fecal. 2 Μαΐου ξαναπηγα στην ____ , οπου εκανα γενικη αιματος και βιοχημικο ελεγχο.

8 Μαΐου, πηγα στο ιατρειο του ____, και καναμε υπερηχο καρδιας και ανω κοιλιας, καθως και κυστοκεντηση για καλλιεργεια, αναλυση και UPC. Η αναλυση και η UPC μου σταλθηκαν την επομενη ημερα. Η καλλιεργεια μου σταλθηκε 12 μαΐου, και οι υπέρηχοι, μετα απο δικο μου τηλεφωνημα και αιτημα, στις 13 μαΐου. Απο τις 8.

13 Μαΐου λοιπον, ειχα ΟΛΕΣ τις προαναισθητικες εξετασεις ετοιμες, και τις εστειλα σε μειλ ΚΑΙ στην κυρια ____, ΚΑΙ στην κυρια _____. Την ____ την καλουσα στο ιατρειο της απο τις 2 Μαΐου για να αναφερω το λιγο υψηλο UPC, και φυσικα για να προγραμματισω τον καθαρισμο, αλλα μου απαντησαν οι συνεργατες της, και αν δεν κανω λαθος ειπαν οτι ελειπε εξωτερικο. Ξανακαλεσα 13 Μαΐου να πω οτι εχω στειλει τα παντα σε μειλ, να τα κοιταξει και εκεινη. Ειπαμε μολις τα εβλεπε οτι θα έπαιρνε τηλέφωνο την ιδια μερα, να κλείσουμε το ραντεβου. Φτασαμε τις 16 και δεν ειχε παρει. Πηρε ομως, και αρχικα μου προτεινε μια υπερβολικα μακρινη για την αρέσκεια μου ημερομηνια, 28 μαΐου αν δεν κανω λαθος. Ειπα εμφατικα οχι, και ετσι με εβαλε νωριτερα στις 22. Εγω ειχα σκοπο ο καθαρισμος να γινει αρχες Μαιου, και μεχρι τις 13 τα ειχα ΟΛΑ ετοιμα και απεσταλμένα και στην ___ και στην ____. Και αν δεν ειχαν καθυστερησει και τα αποτελεσματα του υπερηχου, θα τα ειχα και απο τις 10 Μαΐου ολα ετοιμα.

Κατηγορηθηκα πως φταιω που δεν εστειλα στην ____ αμεσως την γενικη αιματος που εγινε στις 22 Μαΐου στο ιατρειο της ____ εκεινη την μερα, και την έστειλα 5 Ιουνιου. Η ιδια η ____, μου ειχε πει να επικοινωνησω μαζι της καπου στις 10 μερες μετα τον καθαρισμο, κατι το οποιο εκανα. Η ___ εφοσων εχει στενη συνεργασια με την ____, επρεπε κατα τη γνωμη μου, εφοσων υπηρχαν ηδη φθινουσες τιμες στην γενικη, να την είχε στείλει η ιδια στην ____, και να την ενημερωσει. Ο ντελον ειναι ασθενης και των δυο, και οφειλουν σα γιατροι του να του παρεχουν την αμεριστη και βελτιστη φροντιδα. Το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν, ειναι να στειλουν η μια στην αλλη μια εξεταση.

Δεν δεχομαι ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ να αμφισβητει το ποσο προσπαθω και το ποσο νοιαζομαι για την υγεια του κατοικιδιου μου. Αν ημουν ενας ανευθυνος κηδεμονας, ο Ντελον αυτη τη στιγμη παιζει να μην ειχε το ενα του νεφρο που θα ειχε χαθει απο την υδρονεφρωση που ΕΓΩ επεμενα οτι κατι δεν παει καλα ενω η ____ ελεγε πως οι ακρατειες του ηταν θεμα ηλικιας (σε 6 χρονων μικροσωμο σκυλο…) η ακομα και νεκρος απο πεμφιγα και καλαζαρ. Γιατι δεν εχει σημασια μονο να πεσεις σε αξιολογους επιστημονες, που και οι δυο τους ΕΙΝΑΙ, αλλα αν δεν εχεις λεφτα και χρονο και ψυχολογια να δωσεις, δεν θα γυρισει κανεις να κοιταξει ουτε το ζωο σου ουτε εσενα. Οτι εχω κανει για τον Ντελον το εχω κανει με αντιτημο και χρηματικο ΚΑΙ ψυχολογικο. κανεις δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του και δεν χρωσταω κατι σε κανεναν. ειμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ για ολα οσα εχουν κανει οι γιατροι του Ντελον για εκεινον, αλλα δεν δεχομαι κατηγοριες οταν εχω ξεσκιστει ψυχολογικα και οικονομικα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
1) Η κλινική εικόνα του Ντελόν πώς είναι; Δεν είναι αδύναμος;

2) Ωραία, άσχετα με το τι έγινε *μέχρι τώρα*, για το τι πρέπει να γίνει *τώρα* είπατε κάτι;

Γιατί πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, είναι κακές οι αιματολογικές του. Είναι πάντα κάτω από τα όρια όλες οι αιματ. σειρές (αιμοπετ., ερυθρά, λευκά) με τα ανοσοκατασταλτικά; - ποια είναι τέλος πάντων τα ranges που κυμαίνεται συνήθως ώντας ανοσοκατεσταλμένος; Δεν παρακολούθησα τπτ το Μάιο, έχεις βάλει κάπου κ άλλες αιματολογικές;

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο λοιμώδες που κάνει πανκυττοπενία, δεν ξέρω στα σίγουρα όμως (επειδή έστειλες τα τεστ το λέω), νομίζω επηρεάζουν κάποιες σειρές το καθένα, όχι όλες, οπότε λογικό να είναι τα ανοσοκατασταλτικά.

Τεσπά το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Δεν πρέπει να πέσουν άλλο.

• Like
Reactions: TheBestBoi

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.617
11.008
Athens
Επειδή σε βλέπω να αγαναχτείς και να αγχώνεσαι θεώρησε δεδομένα τα εξής:
- Κανείς δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το σκυλί σου σαν να ήταν δικό του.
- Eίσαι απλά ένας πελάτης ανάμεσα σε πολλούς.
- Οι κτηνίατροι κάνουν και λάθη.
- Οι κτηνίατροι δεν κάνουν αυτό που κάνεις εσύ και η @Estranged που κάθεστε και ψάχνετε αυτό που "δεν σας κολλάει" και το ξεψαχνίζετε. Λίγοι είναι οι "Dr. House" που το κάνουν αυτό. Γιατί απλά "δεν καίγονται"¨όπως εσύ.
- Οι κτηνίατροι (αναλόγως και περιοχής) έχουν συνηθίσει σε πελάτες κάγκουρες που πάνε μια φορά το χρόνο για εμβόλια και όταν ο σκύλος είναι ετοιμοθάνατος. Δεν έχουν συνηθίσει σε πελάτες "ψάχτουλες".

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση, την έχεις στα υπόψη σου και πορεύεσαι με αυτά τα δεδομένα.

Πρόσφατο: Oρφέας τοξόπλασμα 1/100. Πάλι.
- Κτηνίατρος: Dalacin 10 μέρες
- Εγώ (αφού έχω ψάξει και στο νοτγκφόρουμ ότι στο τοξόπλασμα δίνουμε 1 μήνα αντιβίωση): Είναι η 3η φορά σε 2 χρόνια. Μήπως η αντιβίωση 10 μέρες μόνο δεν το σκοτώνει? Κάπου θυμάμαι παλιά είχα δώσει ένα μήνα Dalacin ή Antirobe 1 μήνα. Μήπως για αυτό το εμφανίζει συνέχεια?
-
Κτηνίατρος: Καλά δώσε για 18 μέρες συν προβιοτικά και έλα να δούμε πως πάει.

Πήρα την 18ήμερα αντιβίωση και προς το τελείωμα θα πάω να ξαναπάρω ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΤΟ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΕΔΩΣΑΝ 1 ΓΑΜΟΜΗΝΑ ΓΑΜΟΝΤΑΛΑΣΙΝ.

Κατάλαβες τώρα τι πρέπει - δυστυχώς για εμάς - να κάνουμε;

• Like
Reactions: Ans and TheBestBoi

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
1) Η κλινική εικόνα του Ντελόν πώς είναι; Δεν είναι αδύναμος;

2) Ωραία, άσχετα με το τι έγινε *μέχρι τώρα*, για το τι πρέπει να γίνει *τώρα* είπατε κάτι;

Γιατί πρέπει να γίνει κάτι άμεσα, είναι κακές οι αιματολογικές του. Είναι πάντα κάτω από τα όρια όλες οι αιματ. σειρές (αιμοπετ., ερυθρά, λευκά) με τα ανοσοκατασταλτικά; - ποια είναι τέλος πάντων τα ranges που κυμαίνεται συνήθως ώντας ανοσοκατεσταλμένος; Δεν παρακολούθησα τπτ το Μάιο, έχεις βάλει κάπου κ άλλες αιματολογικές;

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο λοιμώδες που κάνει πανκυττοπενία, δεν ξέρω στα σίγουρα όμως (επειδή έστειλες τα τεστ το λέω), νομίζω επηρεάζουν κάποιες σειρές το καθένα, όχι όλες, οπότε λογικό να είναι τα ανοσοκατασταλτικά.

Τεσπά το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Δεν πρέπει να πέσουν άλλο.
1) η κλινικη εικονα του ειναι ΑΡΙΣΤΗ. δεν θα μπορουσε καλυτερα. δωξα τω θεω.
2) ναι ειπαμε. κυκλοσπορινη παει μερα παρα μερα, το αποκουελ που επαιρνε 2 χαπια την μερα το παμε σε ΜΟΝΟ μισο την μερα, και επαναληπτικη αιματολογικη σε 1 βδομαδα απο τη σημερινη.

παντα, απο την αρχη της ανοσοκαταστολης, ηταν πεσμενα λευκα και ουδετεροφυλλα. αλλα οχι τοσο πολυ. αιμοπεταλια και ερυθρα ηταν παντοτε οκ η αν ηταν λιγο χαμηλα μιλαμε για μια αποκλειση 1 μοναδα.
σου βαζω αιματολογικες 2 και 22 μαιου

2μαιου.PNG

22μαιου.PNG

αξιζει να σημειωσω (ισως) πως οι 2 μαιου και οι σημερινες εγιναν σε διαφορετικη κτηνιατρο αλλα οπως βλεπεις με τον ιδιο αναλυτη. οι 22 μαιου εγιναν στην κύρια κτηνιατρο του. λες να ειναι θεμα μηχανηματος ή να κανει καποιο λαθος χειρισμο η αλλη κτηνιατρος; δε ξερω.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
Επειδή σε βλέπω να αγαναχτείς και να αγχώνεσαι θεώρησε δεδομένα τα εξής:
- Κανείς δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει το σκυλί σου σαν να ήταν δικό του.
- Eίσαι απλά ένας πελάτης ανάμεσα σε πολλούς.
- Οι κτηνίατροι κάνουν και λάθη.
- Οι κτηνίατροι δεν κάνουν αυτό που κάνεις εσύ και η @Estranged που κάθεστε και ψάχνετε αυτό που "δεν σας κολλάει" και το ξεψαχνίζετε. Λίγοι είναι οι "Dr. House" που το κάνουν αυτό. Γιατί απλά "δεν καίγονται"¨όπως εσύ.
- Οι κτηνίατροι (αναλόγως και περιοχής) έχουν συνηθίσει σε πελάτες κάγκουρες που πάνε μια φορά το χρόνο για εμβόλια και όταν ο σκύλος είναι ετοιμοθάνατος. Δεν έχουν συνηθίσει σε πελάτες "ψάχτουλες".

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση, την έχεις στα υπόψη σου και πορεύεσαι με αυτά τα δεδομένα.

Πρόσφατο: Oρφέας τοξόπλασμα 1/100. Πάλι.
- Κτηνίατρος: Dalacin 10 μέρες
- Εγώ (αφού έχω ψάξει και στο νοτγκφόρουμ ότι στο τοξόπλασμα δίνουμε 1 μήνα αντιβίωση): Είναι η 3η φορά σε 2 χρόνια. Μήπως η αντιβίωση 10 μέρες μόνο δεν το σκοτώνει? Κάπου θυμάμαι παλιά είχα δώσει ένα μήνα Dalacin ή Antirobe 1 μήνα. Μήπως για αυτό το εμφανίζει συνέχεια?
-
Κτηνίατρος: Καλά δώσε για 18 μέρες συν προβιοτικά και έλα να δούμε πως πάει.

Πήρα την 18ήμερα αντιβίωση και προς το τελείωμα θα πάω να ξαναπάρω ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΝΤΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΤΟ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΕΔΩΣΑΝ 1 ΓΑΜΟΜΗΝΑ ΓΑΜΟΝΤΑΛΑΣΙΝ.

Κατάλαβες τώρα τι πρέπει - δυστυχώς για εμάς - να κάνουμε;
Δυστυχως καταλαβα, και το ηξερα ηδη μεσα μου. Απλα ειμαι σε αρνηση οτι ετσι ειναι τα πραγματα. Καταλαβαινω οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι θεος, και σεβομαι οτι λαθη γινονται. Αυτο το συγχωρω. Αλλα οχι να πεφτουν κατηγοριες ετσι αβερτα ενω ο αλλος εχει κανει το σκατο του παξημαδι τοσο καιρο και σκιζεται η ψυχη του καθε γαμημενη μερα για το ζωο του και εχουν φυγει τοσες χιλιαδες ευρω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
Τα ουδετεροφιλα καλό είναι να μην πέσουν κάτω από 2000 (2.0) αλλιώς μετά η ουδετεροπενία τον κάνει ιδιαίτερα επιρρεπή σε λοιμώξεις (σε ανθρώπους αρχίζει η ήπια από τα 1500, στα σκυλιά λέει από τα 2000 κ κάτω).

Η πτώση στα ερυθρά κ τα αιμοπετάλια μου κάνει εντύπωση που δεν του φερε αδυναμία, μια χαρά οπότε αφού είναι καλά.

Σε μόνιμη κ όχι οξεία κατάσταση αναιμίας- όπως η ανοσοκαταστολή δλδ - κοιτάς την αιμοσφαιρίνη. Αν πέσει κάτω από κάποιο όριο χρειάζεται μετάγγιση. Στους ανθρώπους κάνουν γύρω στα 8. Στα σκυλιά δεν θα χει κ τρομερή απόκλιση φαντάζομαι (ψαξτο αν θες).

Πρόσεχέ τον να μην αιμορραγησει πουθενά (κόψιμο - χτύπημα) κ δεν κάνει clot με τα λίγα αιμοπετάλια για να κλείσει η αιμορραγία.

Τι αμπούλα του έβαλες; Έψαξες αν έχει αναφορές μήπως προκαλεί περαιτέρω immunosuppression σε ήδη υπάρχον θέμα;

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
@Estranged ξεχασα να ρωτησω. προτεινεις να κανω κατι αλλο να τον βοηθησω προς το παρον; καποιο φαγητο καποιο συμπληρωμα κατι να βοηθησω το ανοσοποιητικο; η δερματολογος οταν ρωτησα ειπε οτι δεν υπαρχει κατι να κανουμε ακομη απο φαρμακα κλπ. (και επισης ευχαριστω και εγω και ολο το φορουμ που εισαι ακομα εδω και προσφερεις γνωσεις και αποψεις μεσα σε αυτο που περνας και εσυ. να ξερεις οτι μετραει πολυ και σε τιμαει αφανταστα.)

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
Τα ουδετεροφιλα καλό είναι να μην πέσουν κάτω από 2000 (2.0) αλλιώς μετά η ουδετεροπενία τον κάνει ιδιαίτερα επιρρεπή σε λοιμώξεις (σε ανθρώπους αρχίζει η ήπια από τα 1500, στα σκυλιά λέει από τα 2000 κ κάτω).

Η πτώση στα ερυθρά κ τα αιμοπετάλια μου κάνει εντύπωση που δεν του φερε αδυναμία, μια χαρά οπότε αφού είναι καλά.

Σε μόνιμη κ όχι οξεία κατάσταση αναιμίας- όπως η ανοσοκαταστολή δλδ - κοιτάς την αιμοσφαιρίνη. Αν πέσει κάτω από κάποιο όριο χρειάζεται μετάγγιση. Στους ανθρώπους κάνουν γύρω στα 8. Στα σκυλιά δεν θα χει κ τρομερή απόκλιση φαντάζομαι (ψαξτο αν θες).

Πρόσεχέ τον να μην αιμορραγησει πουθενά (κόψιμο - χτύπημα) κ δεν κάνει clot με τα λίγα αιμοπετάλια για να κλείσει η αιμορραγία.

Τι αμπούλα του έβαλες; Έψαξες αν έχει αναφορές μήπως προκαλεί περαιτέρω immunosuppression σε ήδη υπάρχον θέμα;
και εμενα μου κανει εντυπωση που δεν εχει κανενα συμπτωμα, οχι οτι παραπονιεμαι εννοειται. γι αυτο λεω μηπως φταιει κατι στο μηχανημα της αλλης κτηνιατρου; μηπως δεν κανει σωστες αναγνωσεις; αλλα ηδη υπηρχε φθινουσα πορεια των αιμοπεταλιων ακομα και στην γενικη της κυριας κτηνιατρου. δεν ξερω.... να παω να κανω μια και στην κυρια; στην αλλη παω επειδη βολευει, ειναι κυριολεκτικα διπλα μου.

τον προσεχω εννοειται μην παθει κατι και χασει αιμα. παντως να ξες και οταν του πηρε αιμα η γιατρος τωρα, αμεσως επηξε και σταματησε η ροη. αλλα νταξει σιγα, μια τρυπιτσα ειναι.

του εβαλα την φροντλαιν τρι ακτ. οχι η αληθεια ειναι δεν το εψαξα. αλλα η δερματολογος γενικα ειναι ΟΚ με αυτη, της εχω πει οτι την χρησιμοποιω και δεν εχει πει κατι. λες να παιζει ρολο; αν παιζει, λογικα θα ειναι προσορινο ολο αυτο ετσι; δε ξερω τα εχω χασει....

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
Ναι ξέρω διάφορα συμπληρώματα για όλες τις αιματ. σειρές, αλλά αυτά δουλεύουν σε "φυσική" καταστολή κ ίσως μόνο σε ότι έχει να κάνει με δυσλειτουργία/καταστολή του μυελού, δεν ξέρω αν πιάνουν σε όλα. Επίσης εσείς δεν πρέπει να μπουσταρετε κιόλας το ανοσοποιητικό, έτσι δεν είναι;

Ένα εύκολο για τα λευκά (κ γενικά) είναι τα προβιοτικα. Ισως συγκεκριμένα strains (όχι απλό εντεροκοκκο ας πούμε), δε θυμάμαι τι δίνεις τελευταία αλλά ίσως να χρειάζεσαι κάτι με πολλά strains όπως το vivomixx.

Τα άλλα δεν τα βρίσκεις Ελλάδα (ή Ευρώπη καν), θα κάνουν κάνα 2 βδομάδες να ρθουν, τα θες να στα πω; (Το ένα βσκ το έχω, μπορώ να σου στείλω να δοκιμάσεις).

Ναι, αν έπαιξε ρόλο η αμπούλα μάλλον θα είναι προσωρινό. Δύσκολο μου φαίνεται να είναι τόσο λάθος στην απλή αιματολογική το πώς πάρθηκε το αίμα ή το μηχάνημα. Δεν ξέρω από αυτά όμως.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.131
1.166
29
Ναι ξέρω διάφορα συμπληρώματα για όλες τις αιματ. σειρές, αλλά αυτά δουλεύουν σε "φυσική" καταστολή κ ίσως μόνο σε ότι έχει να κάνει με δυσλειτουργία/καταστολή του μυελού, δεν ξέρω αν πιάνουν σε όλα. Επίσης εσείς δεν πρέπει να μπουσταρετε κιόλας το ανοσοποιητικό, έτσι δεν είναι;

Ένα εύκολο για τα λευκά (κ γενικά) είναι τα προβιοτικα. Ισως συγκεκριμένα strains (όχι απλό εντεροκοκκο ας πούμε), δε θυμάμαι τι δίνεις τελευταία αλλά ίσως να χρειάζεσαι κάτι με πολλά strains όπως το vivomixx.

Τα άλλα δεν τα βρίσκεις Ελλάδα (ή Ευρώπη καν), θα κάνουν κάνα 2 βδομάδες να ρθουν, τα θες να στα πω; (Το ένα βσκ το έχω, μπορώ να σου στείλω να δοκιμάσεις).

Ναι, αν έπαιξε ρόλο η αμπούλα μάλλον θα είναι προσωρινό. Δύσκολο μου φαίνεται να είναι τόσο λάθος στην απλή αιματολογική το πώς πάρθηκε το αίμα ή το μηχάνημα. Δεν ξέρω από αυτά όμως.
ναι ειναι και αυτο, δεν θελουμε αποτομο μπουσταρισμα του ανοσοποιητικου λογω πεμφιγας.... θελουμε απλα να παει σε πιο νορμαλ επιπεδα αλλα οχι να γινει και σουπερ. και ηδη εφοσων θα κοπουν τοσο δραστικα τα φαρμακα θα υπαρξει κινδυνος για χειροτερεψη του αυτοανοσου. οποτε για τωρα ναι, αστο καλυτερα.

προβιοτικα εμεις δινουμε τα φορτιφλορα. το vivomixx το ειχα δωσει για ενα φεγγαρι πολυ παλια και οντως ειναι καλο, θυμαμαι το ειχαμε ξανα αναφερει προσφατα. θα ρωτησω και κτηνιατρους και αμα ειναι θα το παιρνω. πες μου και τα αλλα να τα εχω υπ οψην, ναι. και χιλια ευχαριστω και για την προταση να στειλεις να δοκιμασω, αν δεν μπορεσω να το βρω θα το εκτιμουσα πολυ

μιλησα μολις με την αλλη κτηνιατρο, την κοντινη μου, και την ρωτησα και για την αμπουλα, της ειπα εγω την εβαλα 2 μερες πριν, παιζει να προλαβε να ριξει τοσο δραστικα τις τιμες; λεει οχι, ΑΝ το εκανε θα ηθελε περισσοτερες μερες, και δεν νομιζει οτι θα ηταν τοοοοοοοοσο δραστικη η αλλαγη. απλα τωρα εγω σκεφτομαι, πες εστω οτι ΟΝΤΩΣ φταιει η αμπουλα και σε μια βδομαδα εχουν παει ολα πιο πανω. εγω που θα του κοψω τα φαρμακα θα τον εχω βαλει σε κινδυνο αδικα.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr