καθησα και εγραψα ολοκληρο χρονολογικο. τα ονοματα των γιατρων εννοειται δεν θα αναφερθουν γιατι σκοπος μου δεν ειναι να κραξω κανεναν, αλλα πραγματικα θελω καπου να πω τον πονο μου. με εκαναν να νιωσω σκουπιδι.
Με την ____ ειχαμε επικοινωνια που αναφερθηκε πως επιθυμει αραιωση της κυκλοσπορινης αρχες απριλιου. Της ειπα πως ανησυχω σε περιπτωση που υπαρχει υποτροπη στην στοματικη κοιλοτητα, οποτε θεωρω καλυτερα να γινει η ενεργεια αυτη ΜΕΤΑ τον καθαρισμο. Μου εδωσε το ΟΚ σε αυτο. Με ρωτησε ποτε σκοπευω να κανω τον καθαρισμο, και της ειπα η μεσα στον Απριλιο, η αρχες/μεσα Μαιου. Ειπε ενταξει.
20 Απριλιου, αντιμετωπισα μεγαλο προβλημα με την υγεια μου και πηγα νοσοκομειο. Για λιγες μερες πηγαν ολα πισω γιατι επρεπε να κοιταξω τον εαυτο μου ΜΙΑ φορα μεσα σε αυτον τον εναμιση χρονο που ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΛΛΙΠΏΣ τρεχω για τον Ντελον.
29 Απριλιου, πηγα στο κτηνιατρειο της ____ (διαφορετικη κτηνιατρος, οχι η κύρια που εχουμε), οπου και εκανα εξετασεις για dirofilaria immitis, UPC και Zinc sulfate fecal. 2 Μαΐου ξαναπηγα στην ____ , οπου εκανα γενικη αιματος και βιοχημικο ελεγχο.
8 Μαΐου, πηγα στο ιατρειο του ____, και καναμε υπερηχο καρδιας και ανω κοιλιας, καθως και κυστοκεντηση για καλλιεργεια, αναλυση και UPC. Η αναλυση και η UPC μου σταλθηκαν την επομενη ημερα. Η καλλιεργεια μου σταλθηκε 12 μαΐου, και οι υπέρηχοι, μετα απο δικο μου τηλεφωνημα και αιτημα, στις 13 μαΐου. Απο τις 8.
13 Μαΐου λοιπον, ειχα ΟΛΕΣ τις προαναισθητικες εξετασεις ετοιμες, και τις εστειλα σε μειλ ΚΑΙ στην κυρια ____, ΚΑΙ στην κυρια _____. Την ____ την καλουσα στο ιατρειο της απο τις 2 Μαΐου για να αναφερω το λιγο υψηλο UPC, και φυσικα για να προγραμματισω τον καθαρισμο, αλλα μου απαντησαν οι συνεργατες της, και αν δεν κανω λαθος ειπαν οτι ελειπε εξωτερικο. Ξανακαλεσα 13 Μαΐου να πω οτι εχω στειλει τα παντα σε μειλ, να τα κοιταξει και εκεινη. Ειπαμε μολις τα εβλεπε οτι θα έπαιρνε τηλέφωνο την ιδια μερα, να κλείσουμε το ραντεβου. Φτασαμε τις 16 και δεν ειχε παρει. Πηρε ομως, και αρχικα μου προτεινε μια υπερβολικα μακρινη για την αρέσκεια μου ημερομηνια, 28 μαΐου αν δεν κανω λαθος. Ειπα εμφατικα οχι, και ετσι με εβαλε νωριτερα στις 22. Εγω ειχα σκοπο ο καθαρισμος να γινει αρχες Μαιου, και μεχρι τις 13 τα ειχα ΟΛΑ ετοιμα και απεσταλμένα και στην ___ και στην ____. Και αν δεν ειχαν καθυστερησει και τα αποτελεσματα του υπερηχου, θα τα ειχα και απο τις 10 Μαΐου ολα ετοιμα.
Κατηγορηθηκα πως φταιω που δεν εστειλα στην ____ αμεσως την γενικη αιματος που εγινε στις 22 Μαΐου στο ιατρειο της ____ εκεινη την μερα, και την έστειλα 5 Ιουνιου. Η ιδια η ____, μου ειχε πει να επικοινωνησω μαζι της καπου στις 10 μερες μετα τον καθαρισμο, κατι το οποιο εκανα. Η ___ εφοσων εχει στενη συνεργασια με την ____, επρεπε κατα τη γνωμη μου, εφοσων υπηρχαν ηδη φθινουσες τιμες στην γενικη, να την είχε στείλει η ιδια στην ____, και να την ενημερωσει. Ο ντελον ειναι ασθενης και των δυο, και οφειλουν σα γιατροι του να του παρεχουν την αμεριστη και βελτιστη φροντιδα. Το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν, ειναι να στειλουν η μια στην αλλη μια εξεταση.
Δεν δεχομαι ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ να αμφισβητει το ποσο προσπαθω και το ποσο νοιαζομαι για την υγεια του κατοικιδιου μου. Αν ημουν ενας ανευθυνος κηδεμονας, ο Ντελον αυτη τη στιγμη παιζει να μην ειχε το ενα του νεφρο που θα ειχε χαθει απο την υδρονεφρωση που ΕΓΩ επεμενα οτι κατι δεν παει καλα ενω η ____ ελεγε πως οι ακρατειες του ηταν θεμα ηλικιας (σε 6 χρονων μικροσωμο σκυλο…) η ακομα και νεκρος απο πεμφιγα και καλαζαρ. Γιατι δεν εχει σημασια μονο να πεσεις σε αξιολογους επιστημονες, που και οι δυο τους ΕΙΝΑΙ, αλλα αν δεν εχεις λεφτα και χρονο και ψυχολογια να δωσεις, δεν θα γυρισει κανεις να κοιταξει ουτε το ζωο σου ουτε εσενα. Οτι εχω κανει για τον Ντελον το εχω κανει με αντιτημο και χρηματικο ΚΑΙ ψυχολογικο. κανεις δεν δουλευει για την ψυχη της μανας του και δεν χρωσταω κατι σε κανεναν. ειμαι ΕΥΓΝΩΜΩΝ για ολα οσα εχουν κανει οι γιατροι του Ντελον για εκεινον, αλλα δεν δεχομαι κατηγοριες οταν εχω ξεσκιστει ψυχολογικα και οικονομικα.