Αλεν Ντελον ο Κρητικος.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.164
1.202
29
Για τοξόπλασμα ξέρω να σου πω μόνο: Mόνο αν έφαγε κακά γάτας και η γάτα έχει τοξόπλασμα - οπότε όχι από αυτό δεν κολλάει κάτι.
θεωρητικα ολα ειναι λιγο απιθανα εκτος και αν καποια γατα εχεσε μεσα στο μπολ, ή αν καποιο μολυσμενο αρουρι κατουρησε μεσα στο νερο. λιγο απιθανο μου φαινεται. για γιαρδια ομως εχει μια καποια παραπανω πιθανοτητα. θα κανω καμια εξεταση κοπρανων καποια στιγμη, δε βαριεσαι... το λιγοτερο ειναι αμα ειναι αυτο. θεωρητικα παντως ενα γλυψιμο δεν ειναι αρκετο για να υπαρξει μολυνση, θα ηθελε λογικα πολλη ποσοτητα... και επισης με τετοια ζεστη που ψηνεις μπριζολα εξω, θεωρητικα παλι, τα παρασιτα αυτα πρεπει να πεθαινουν.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.945
7.516
Άμα έχει γιαρδια χωρίς να κάνει διάρροιες, παίξε Τζόκερ. Τούμπανο από βιτ. Β (y)(y) (κ το φολικό οξύ Β είναι, Β9 για την ακρίβεια)

Άντε να ανακάμψει τώρα πλήρως, να δείτε κ τη λεισμανια, για να μπορέσετε μετά να δείτε τι θα κάνετε με την πεμφυγα για να μην ταλαιπωρείται ο ερμος.

• Like
Reactions: TheBestBoi

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
1.164
1.202
29
Άμα έχει γιαρδια χωρίς να κάνει διάρροιες, παίξε Τζόκερ. Τούμπανο από βιτ. Β (y)(y) (κ το φολικό οξύ Β είναι, Β9 για την ακρίβεια)

Άντε να ανακάμψει τώρα πλήρως, να δείτε κ τη λεισμανια, για να μπορέσετε μετά να δείτε τι θα κάνετε με την πεμφυγα για να μην ταλαιπωρείται ο ερμος.
εχει ανακαμψει γενικα λιγακι και η διαθεση, εχει ανεβει μονος του στο κρεβατι 2 φορες! μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα πριν δεν μπορουσε καθολου. ειναι και λιγο πιο παιχνιδιαρης! κλεισαμε ραντεβου για παρασκευη. θα του παρει επιτελους επιχρισμα λεμφαδενα η δερματολογος και θα κανουμε και αλλη μια γενικα αιματος (στο ιδιο εργαστηριο εννοειται θα ζητησω). ακομα δεν ξερω τι υποπτευεται περα απο το καλαζαρ, αλλα εχω οπως σου ειπα και το πμ καποιες υποψιες. θα δειξει. παντως δεν φαινεται να ανυσηχει οποτε αυτο ειναι θετικο! η μανουκα εχω να πω παιδια πως βοηθαει αρκετα. ακομα και σε αυτοανοσες πληγες κανει δουλιτσα. εννοειται δεν υπαρχει ολοκληροτικο κλεισιμο γιατι ανοιγουνε συνεχεια, αλλα οτι βοηθαει βοηθαει. συγκεκριμενα βαζουμε την Manuka Lind που ειναι ειδικα φτιαγμενη για ζωα! την προτεινω.

• Like
Reactions: Estranged

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.089
Νεότερο μέλος
Kons