Αλεξανδρούπολη/Ξάνθη;

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
Ελπιζω να παρω θετικες απαντησεις!!!!

Ειμαι απο αλξανδρουπολη σπουδαζω ξανθη οπου και μενω και θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε κι αλλους για παιχνιδι!!! ο Αλφυ ανυπομονει!!! αντε ελατε να κανονισουμε κατι!!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
854
Ξεσσαλονικη!!!
με 2-3 στασεις θα ειναι μια χαρα!αν εχεις φιλο εισπρακτορα παρτον μαζι να σε βοηθησει!αυτος ξερει καλυτερα!χεχε
σοβαρα τωρα,δεν μπαινει στο αμαξι ακομη?

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
μπαινει για λιγο, 10-15 λεπτα μαξ. μετα αρχιζει αγχωνεται (χασμουριεται, αρχιζουν τα σαλια να τρεχουν, κλαιει κλπ).Βεβαια φταιω κ εγω γιατι δεν τον εχω μαθει στο αυτοκινητο, δε χρειαστηκε κιολας μεχρι στιγμης.

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
αν πάντως κάνετε στάση Κομοτηνή...εμείς εδώ είμαστε και ψοφάμε για παιχνίδι:D:D

επίσης με το αυτοκίνητο αν είναι εξοικειωμένο το σκυλί και δεν έχει θέμα με ναυτίες, μια χαρά αντέχει...
ο έκτορας απο μηνών έκανε και κάνει σχεδόν 2 φορές το μήνα ταξίδι για Θεσσαλονίκη...συνήθως κοιμάται σε όλο το ταξίδι.ξυπνάει μόνο στις στροφές της καβάλας και με το που μπούμε περιφερειακό...
Αθήνα που πήγαμε το καλοκαίρι κάναμε μόνο μια στάση και ήταν μια χαρά....(Θεσσαλονίκη -Αθήνα )

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Κομοτηνη ειναι και ο κολλητος μου εχει κ αυτος ενα λαμπραντορακι, και θα ψηνεται σιγουρα! Μπορουμε να παμε στο δασος της Νυμφαιας, να γουσταρουνε τα ζωντανα!
Τωρα οσο για το αμαξι, πιστευω οτι ειναι κ θεμα σκυλου. Ο Μιλτος μου απο μικρος με το που ανοιγες την πορτα πηδουσε μεσα πρωτος, ουτε ζαλαδες ουτε τιποτα, την εβρισκε μια χαρα! Τωρα ο Μπρουνο, δε ξερω,ισως ειναι θεμα ρατσας, τι να πω..

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
ναι ναι στην νυμφαία....κάθε φορά που πάμε βρίσκουμε και χελώνες και ο μικρός εκστασιάζεται...καθημερινή εκτόνωση έχουμε στο πάρκο της πόλης βραδυνές ώρες και όσο το αναψυκτήριο παραμένει κλειστό...πες στο φίλο σου αν βολεύεται να τον φέρει για παιχνίδι...

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Θεσ/νικη, Αλεξ/λη, Κομοτηνη...... Ας το κάνουμε στη Ξάνθη!!! Στη μεση!!!!
Εμένα ο δικός γουστάρει πολύ το αυτοκίνητο, το έχει συνδιάσει με ευχαριστες εμπειρίες, δηλαδή όποτε πέρνουμε το αυτοκίνητο πάμε κάπου στη φύση.
Αυτός αντέχει, το αυτοκίνητάκι όμως δεν τη βγάζει μέχρι Θεσ/νικη!!!!!!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
Θεσ/νικη, Αλεξ/λη, Κομοτηνη...... Ας το κάνουμε στη Ξάνθη!!! Στη μεση!!!!
Εμένα ο δικός γουστάρει πολύ το αυτοκίνητο, το έχει συνδιάσει με ευχαριστες εμπειρίες, δηλαδή όποτε πέρνουμε το αυτοκίνητο πάμε κάπου στη φύση.
Αυτός αντέχει, το αυτοκίνητάκι όμως δεν τη βγάζει μέχρι Θεσ/νικη!!!!!!
τοξότες στα τέμπη του Νέστου....τρελό μέρος και άπλετος χώρος για τρέξιμο και εννοείται και βούτες στο ποτάμι..
φώτο απο Νέστο 03/4/2011

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ασε! τι θα τον κανω δε ξερω...δε τον προλαβαινουμε που λεει κ η γιατρος μας! κουκλι εγινε! θα ποσταρω συντομα φωτος!
Περιμένουμε να τον θαυμάσουμε τον κούκλο !!! :):):)

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
πωπω ninoula κουκλος! φτου φτου! andromeda σημερα θα πηγαιναμε βολτα αλλα απ το πρωι βρεχει...και ο κυριοσ ειναι ανασκελα στη βροχη και γουσταρει..περιεργα πραματα...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Και εμάς χαίρεται με την βροχή ... Τί να πώ, ώρες-ώρες σκέφτομαι ότι το κάνουν επίτηδες για να μας τρελάνουν !!! :rolleyes::D

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
και το ωραιο ειναι οτι αφου εχει γινει λουτσα και μες στη λασπη..εκει που περπατας αμεριμνα ερχεται ενα πραμα 25 κιλα κ πηδαει πανω μου, μες στη λασπη...χαχαχα χαζο σκυλι χαρα γεματο!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
και το ωραιο ειναι οτι αφου εχει γινει λουτσα και μες στη λασπη..εκει που περπατας αμεριμνα ερχεται ενα πραμα 25 κιλα κ πηδαει πανω μου, μες στη λασπη...χαχαχα χαζο σκυλι χαρα γεματο!
Αυτό είναι όλα τα λεφτά....
Για φαντάσου σε παρόμοια κατάσταση ένα 40κιλο να πηδάει πάνω σου...
Έχεις μέλλον με το Μπρουνάκι σου....