Αλεξανδρούπολη/Ξάνθη;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μην παραπονιέστε καλέ, κάνετε και λασπόλουτρο δωρεάν ! Εδώ άλλοι τρέχουν σε σπά και πληρώνουν ένα σωρό λεφτά ... :D:D:D:D

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
να μαι και παλι μετα απο κανα δυο προβληματακια ιντερνετετικα !!! εγω σε λιγο καιρο καιρο που θα χω και παλι το αμαξι μου θα μπορω να ερθω και κομοτηνη ετσι ωστε να βολευτουν κι αλλοι!!! απο αλεξπολη ειναι αυκολο απο ξανθη το ιδιο .. οποτε μπορουμε να το κανονισουμε!!!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
και ναι μολις ειδα οτι προτεινατε ξανθη!!!!! δεν το συζητω!!! ειμαι μεσααααααααααα!!! τοξοτες εινια το ιδανικο μερος ειδικα τωρα που εφτιαξε και ο καιρος!!!!

ο αλφυ λατρευει το ποταμι και καθε φορα εξτασιαζεται οταν πηγαινουμε!!!

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Λοιπόν Νέστο (Γαλάνη) πάμε συνέχεια. Είναι τέλεια. Την περασμένη Κυριακή περπατήσαμε περίπου 20 χλμ κάπου στις 6 ώρες.
Είδαμε αετό, δύο φίδια (άκακα), δύο τεράστια βατράχια και πολλές χελόνες!!!
Picture 249 (Smal&#10.jpgPicture 250 (Smal&#10.jpg

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είδαμε αετό, δύο φίδια (άκακα), δύο τεράστια βατράχια και πολλές χελόνες!!!
Πώς αντέδρασε το σκυλούνι με όλη αυτή την πανίδα που συναντήσατε ;

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Το ένα φίδι έτρεξε κατα πάνω μας και πήγε κάτω απο τον Άφρο, ο άλλος δεν είδε τίποτα ο μπουνταλάς.
Δεν μασάει ο τρελός, τώρα έχει μάθει να ανεβαίνει σε βράχους και θεωρει οτι ειναι ο σουπερμαν!!!!!

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
εγω νομιζω οτι ειχαμε συμφωνησει για Νυμφαια Κομοτηνη! 'η εχω μεινει πισω? ασε που ολα αυτα τα φιδο-βατραχο-χελωνο μου φαινονται υποπτα για το κουταβακι μου!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
καλημερααααααααααααα εγω δεν καταλαβα αν συμφωνησατε καπου ! αλλα ειμαι μεσα και για νυμφαια ( σε δυο βδομαδες που θα εχω το αμαξακι μου πισω! ) και για νεστο οποτε θελετεεεεε

και ψαχνουμε απεγνωσμενα ξανθιωστες φιλους γτ μονο η βολτα δεν μας φτανει!!! θελουμε παιχνιδιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
για νυμφάια είμαστε μέσα όποτε μας πείτε...εξάλλου είναι δίπλα...

όσο αφορά νέστο...εμείς αυριο πρωί θα είμαστε εκεί....:razz::razz:

θέλω να πιστεύω οτι 11 θα είμαστε εκεί...όποιος θέλει έρχεται....:D:D

οσο για :snake1::snake1: ευτυχώς δεν έχουμε δεί ποτέ...όχι τίποτα άλλο αλλά τα τρέμω..δε παν΄να ναι και άκακα....

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
40
Ξάνθη
για νυμφάια είμαστε μέσα όποτε μας πείτε...εξάλλου είναι δίπλα...

όσο αφορά νέστο...εμείς αυριο πρωί θα είμαστε εκεί....:razz::razz:

θέλω να πιστεύω οτι 11 θα είμαστε εκεί...όποιος θέλει έρχεται....:D:D

οσο για :snake1::snake1: ευτυχώς δεν έχουμε δεί ποτέ...όχι τίποτα άλλο αλλά τα τρέμω..δε παν΄να ναι και άκακα....

αααα μακαρι να βρω καποιον να χει ορεξη με το αμαξακι και να ερθουμε! το δικο μου αυτοκινητο ακομα το περιμενω.... ειχαμε προβλημα.
γαλανη θα πατε ετσι????

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
νυμφαια νυμφαια, εχω ψησει και τον κολλητο μου απο κομοτηνη να ερθει με την Ιριδα, την λαμπραντορινα του..αντε οργανωθειτε...πειτε ημερομηνιες που μπορειτε..βασικα για Σαββατο 'η Κυριακη μας κοβω ε? εννοω καθημερινες δυσκολα...μηπως να οργανωσουμε και κανενα μπαρμπεκιου ? ο καιρος καλος ειναι....εμεις θα τρωμε και τα σκυλια θα βολταρουν στο βουνο. βεβαια ο δικος μου υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να μη γυρισει ποτε...αμα βαλει το κεφαλι κατω και αρχισει την εξερευνηση, δε τον νοιαζει τιποτα!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
άκυρο τελικά.....προέκυψε δουλείτσα και δεν πήγαμε πουθενά...:mad::mad:

τσακι για νυμφαία όποτε θέλετε και μπορείτε για εμάς είναι εύκολο....

σισσυ αν πήγατε ελπίζω να περάσατε ωραία και να βρήκατε άλλα σκυλάκια για παιχνίδι...συγνώμη που σε ξεσήκωσα και τελικά εμείς δεν....:(:(

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Ωπα ωπα τι παίζει εδώ?Εντοπισα μέλος του φόρουμ στην Κομοτηνή? Ωραία! Εγώ θα μαι κανένα μήνα εδώ λόγω εξεταστικής! Οπότε πείτε μου που και πως βρισκόμαστε. Και για νυμφαία μέσα. Ερώτηση: που βγάζετε τα σκυλιά σας εδώ? Γιατί δεν πετυχαίνω κανέναν με σκύλο στις βόλτες μου?!

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
θάνο απο κομοτηνή είμαστε εμείς....:D
εμείς μένουμε κοντά στην ταξιαρχία και βολτάρουμε στην γύρω περιοχή και κάθε βράδυ σχεδόν είμαστε στο πάρκο της πόλης για παιχνίδι και επαφή με άλλα σκυλάκια...
επίσης ξέρω οτι και στο πάρκο της περιφέρειας μαζεύονται αλλά λόγω απόστασης δεν έχω πάει ποτέ.
γύρω στις 9-9.30 μαζευόμαστε και έχει κυρίως μικρόσωμα σκυλάκια...ο εκτορινος είναι ο πιο μεγάλος :D:D
άλλες φορές γίνεται καλό παιχνίδι άλλες πάλι.....

θα χαρούμε πάντως να σε δούμε μαζί με το σκυλούνι σου!!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Στο πάρκο εννοείς εκεί πίσω από το σπαθί? Τα σκυλιά είναι φιλικά ή άγρια? Νομίζω εκεί δεν έχει περίφραξη έτσι δεν είναι ε? Τα έχετε λυτά? Εγώ τον βγάζω πίσω από το κοσμόπολις που έχει χωράφια και ερημιά αλλά δεν συναντάμε ΠΟΤΕ φιλικό σκύλο...

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
πίσω απο το κοσμόπολις μέσα στα χωράφια περιμένεις να βρείς φιλικό σκυλί?????:D:D
ναι στο πάρκο πίσω απο το σπαθί και μαζευόμαστε δίπλα στο αναψυκτήριο και στο τρενάκι...:D
σε γενικές γραμμές λυτά τα έχουμε εκτός και αν έχει πολύ παιδομάνι όποτε τα δένουμε...βέβαια τις προάλλες είχε κάτι μαντραχαλέους που έπαιζαν κρυφτο-κυνηγητό...εκεί έγινε ένας μικρός χαμός με τα σκυλούνια να θέλουν και αυτά να παίξουν:dohh::dohh:
τα περισσότερα είναι φιλικά άλλα στιγμές λες και σεληνιάζονται...