Αλογα & Σκυλιά

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Καλημέρα:) κι ευχαριστώ!

μου έφτιαξες την μέρα

Να είχα το χώρο ... να είχα μια αγέλη άλογα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
καλό είναι να βλέπουμε και λίγο ομορφιά όχι όλα μαυρίλα, ....καλά φταίει και οτι είμαι παναθηναικός και είμαι συγκινημένος σήμερα :D:paja1:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγω να δεις συγκινηση....εκτος από ένα βαρβάτο βράχνιασμα...από τις φωνες!!!!
Και μου πατησες κάλο πρωι πρωι...γιατι έχω επιθυμήσει το αλογάκι μου τοοοοοοοσο πολύ...
Ωραιες φωτογραφιες...

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
...
θέλει καλή μηχανή και ακόμα πιο καλό χέρι και μάτι ;)
off-topic...

Ο H.C. Bresson θεωρείται ο μεγαλύτερος φωτογράφος στη σύντομη ιστορία της φωτογραφίας.

Ήταν καλεσμένος σε ένα δείπνο, όπου η οικοδέσποινα του λέει σε κάποια στιγμή: "Κύριε Bresson, οι φωτογραφίες σας είναι καταπληκτικές. Πρέπει να έχετε μια πολύ καλή φωτογραφική μηχανή".

Ο Bresson δεν απάντησε, αλλά φεύγοντας απευθυνόμενος στην οικοδέσποινα λέει: "κυρία μου, το φαγητό σας ήταν εξαίσιο. Πρέπει να έχετε πολύ καλές κατσαρόλες"

:)

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
............
Ο Bresson δεν απάντησε, αλλά φεύγοντας απευθυνόμενος στην οικοδέσποινα λέει: "κυρία μου, το φαγητό σας ήταν εξαίσιο. Πρέπει να έχετε πολύ καλές κατσαρόλες"

:)
Τελειο! :)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Συγγνώμη από τους mods για τη συνέχεια του off-topic, απλά μια τελευταία παράθεση της πιο γνωστής φωτογραφίας του Bresson. Τραβηγμένη με μια αναλογική φωτογραφική μηχανή και Α/Μ φιλμ

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ωχ ο Αδαμ κυνηγαει ενα αλογο!:eek:

Εεεεπ ελα εδω ρε τσογλανε!Τι κυνηγας το αλογο ρειιιιιιι,γ@#%μω την καταδικη μου αμα σε πιασω!Αστο ησυχο το ζωντανο ρε,ολα να τα πειραξεις...:paja1::paja1::paja1:

κ.Γιωργο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!:):):)