Αλυσίδα : Ναι ή όχι?

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Αυτό είναι αλήθεια.
Να θυμίσω και το κλασσικό θέμα με το chinese crested σε ένα νησί που νόμιζαν πως είναι ο βελζεβούλ.
μολις το διαβασα...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ομολογω οτι γελασε το χειλακι μου!
περιμενω με..αγωνια την συνεχεια και εδω, στο θεμα του "τοονομαμουοεφιαλτηςσου" :D
υγ. αυτο που καποιοι εξακολουθειτε να απαντατε δινοντας συμβουλες σοβαρα...δεν θα το σχολιασω...

• Like
Reactions: stamatia and zenio

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.009
2.725
Δραμα
stamatia
Haris Drazen
Μεχρι στιγμης δεν εχουμε το "τι ειναι αυτα που λετε ειστε ολοι ασχετοι, την εκανα" οποτε....
Η εικονα που περιγραφεται δεν μου ειναι ξενη, χοντρικα ισως ειναι ο κανονας

mynameyournightmare
Θα ηθελες να μας πεις 2-3 πραγματα για σενα και την καθημερινοτητα σου γενικα αλλα και ως προς το σκυλο ωστε να μπορεσουμε να καταλαβουμε καλυτερα την κατασταση?

Τι ηλικια εχεις? Εργαζεσαι? Δλδ λειπεις πολλες ωρες απο το σπιτι? Σε βοηθαει καποιος αλλος με το σκυλο? Μπορει και να μη χρειαζεται βεβαια. Ο σκυλος απο οτι λες δεν εχει φορεσει ποτε λουρι? Παιζετε μαζι?

Αυτο με τον χωρο που ειναι περιγραγμενος αλλα οχι στο σπιτι δεν το καταλαβα... Αυτο που εννοουμε ειναι αν υπαρχει αυλη και αν υπαρχει περιφραξη στην αυλη.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
μολις το διαβασα...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ομολογω οτι γελασε το χειλακι μου!
περιμενω με..αγωνια την συνεχεια και εδω, στο θεμα του "τοονομαμουοεφιαλτηςσου" :D
υγ. αυτο που καποιοι εξακολουθειτε να απαντατε δινοντας συμβουλες σοβαρα...δεν θα το σχολιασω...
Μερικοι ειμαστε καλοπιστοι και αφελεις, ρε παιδι μου. Δε χρειαζεται να μας ανοιξεις τα ματια με το ζορι!!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Δε χρειαζεται να μας ανοιξεις τα ματια με το ζορι!!
που/πως εκανα εγω κατι τετοιο;
αντιθετως εγραψα οτι δεν σχολιαζω και θα παρακολουθησω με ενδιαφερον την συνεχεια...ο καθενας τοποθετειται οπως νομιζει. Αν εσυ πιστευεις οτι ειναι πραγματικη ιστορια, αν εχεις τον χρονος, την διαθεση και την υπομονη να ανοιξεις κουβεντα, go on και ασε με εμενα να λεω τα δικα μου...

3 Νοεμβρίου 2016
10
5
28
stamatia
Haris Drazen
Μεχρι στιγμης δεν εχουμε το "τι ειναι αυτα που λετε ειστε ολοι ασχετοι, την εκανα" οποτε....
Η εικονα που περιγραφεται δεν μου ειναι ξενη, χοντρικα ισως ειναι ο κανονας

mynameyournightmare
Θα ηθελες να μας πεις 2-3 πραγματα για σενα και την καθημερινοτητα σου γενικα αλλα και ως προς το σκυλο ωστε να μπορεσουμε να καταλαβουμε καλυτερα την κατασταση?

Τι ηλικια εχεις? Εργαζεσαι? Δλδ λειπεις πολλες ωρες απο το σπιτι? Σε βοηθαει καποιος αλλος με το σκυλο? Μπορει και να μη χρειαζεται βεβαια. Ο σκυλος απο οτι λες δεν εχει φορεσει ποτε λουρι? Παιζετε μαζι?

Αυτο με τον χωρο που ειναι περιγραγμενος αλλα οχι στο σπιτι δεν το καταλαβα... Αυτο που εννοουμε ειναι αν υπαρχει αυλη και αν υπαρχει περιφραξη στην αυλη.
Kαλησπέρα φιλε,17 ειμαι και ειμαι μαθητης,γενικα ολη την μερα σπιτι ειμαι εκτος απο το πρωι που παω σχολειο και ερχομαι στης 2 , ναι παιζω με το σκυλο και δεν εχει φορεσει ποτε λουρι,αυτο που σου λεω ειναι οτι ακριβως πισω απο το σπιτι ειχαμε παλια εμεις τις κοτες και ειναι αρκετα μεγαλος περιφραγμενος χωρος,το θεμα ειναι οτι ειναι ΠΙΣΩ απο το σπιτι,και πας απο ενα στενο για να βρεθεις εκει,οχι , χωρο ΜΠΡΟΣΤΑ στην αυλη δεν εχω

3 Νοεμβρίου 2016
10
5
28
Kαλησπέρα φιλε,17 ειμαι και ειμαι μαθητης,γενικα ολη την μερα σπιτι ειμαι εκτος απο το πρωι που παω σχολειο και ερχομαι στης 2 , ναι παιζω με το σκυλο και δεν εχει φορεσει ποτε λουρι,αυτο που σου λεω ειναι οτι ακριβως πισω απο το σπιτι ειχαμε παλια εμεις τις κοτες και ειναι αρκετα μεγαλος περιφραγμενος χωρος,το θεμα ειναι οτι ειναι ΠΙΣΩ απο το σπιτι,και πας απο ενα στενο για να βρεθεις εκει,οχι , χωρο ΜΠΡΟΣΤΑ στην αυλη δεν εχω
Επισης λοιπω και οταν εχω προπονηση 2-3 φορες την εβδομαδα,επισης εχω και του γονεις μου που με βοηθανε

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.009
2.725
Δραμα
Εννοεις οτι ειναι 2 διαφορετικα οικοπεδα που ουτε συνορευουν μεταξυ τους; Οι γονεις σου σε τι φαση ειναι με το σκυλο;
Για τον επιθετικο σκυλο που εχεις αναφερει, εφοσον εχει δημιουργησει προβλημα τοσες φορες, δεν εχει γινει κατι με τον ιδιοκτητη του απο κανεναν στο χωριο;

Απο το να τριγυρναει μονος του νομιζω οτι ειναι καλυτερα να περιοριστει σε αυτο το χωρο που περιγραφεις αν δεν μπορει να μεινει εντος σπιτιου με καποιον του σπιτιου.

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

3 Νοεμβρίου 2016
10
5
28
Εννοεις οτι ειναι 2 διαφορετικα οικοπεδα που ουτε συνορευουν μεταξυ τους; Οι γονεις σου σε τι φαση ειναι με το σκυλο;
Για τον επιθετικο σκυλο που εχεις αναφερει, εφοσον εχει δημιουργησει προβλημα τοσες φορες, δεν εχει γινει κατι με τον ιδιοκτητη του απο κανεναν στο χωριο;

Απο το να τριγυρναει μονος του νομιζω οτι ειναι καλυτερα να περιοριστει σε αυτο το χωρο που περιγραφεις αν δεν μπορει να μεινει εντος σπιτιου με καποιον του σπιτιου.
Το αγαπούν πολύ.όσο αναφορά το σκυλο που σου λέω αυτο που επιτιθεται , τις επιθεσεις τις εκανε πριν του βαλει καγκελα και το περιφραξει, μάλιστα καποιος εδω απο το χωριο προσπαθησε να του βαλει φολα αλλα δεν την εφαγε αυτο και την πληρωσαν 2-3 ασχετα αλλα σκυλακια , φυσικα υπηρξαν συστασεις προς τον ιδιοκτητη,αλλα ως εκει , αυτος ειναι και λιγο στο κοσμο του btw...

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.009
2.725
Δραμα
Μαλιστα. Τα γνωστα για επαρχια λοιπον. Ανευθυνος ιδιοκτητης ο οποιος για χαρη του ενα σκυλι κακοπερναει και καποια αλλα πεθαναν. Παρα πολυ ωραια.

Μου κανει εντυπωση που δεν ανεφερες το θεμα της φολας νωριτερα γιατι εφοσον το σκυλι σου βολταρει ελευθερο θα μπορουσε και να ειναι ενα απο αυτα που εαφαν τη φολα περα απο το ξυλο που εχει πεσει.

Περιορισε τον σε περιφραγμενο χωρο με κανενα παιχνιδι τις ωρες που λειπεις. Μεσα σε αυτο το χωρο φορα του λουρι ωστε να το συνηθισει και σιγα σιγα βγαζε τον και βολτα. Τωρα δεν ξερω αν υπαρξει καμια συγχηση περιφραξη = λουρι ξερω γω...

Δε συνηθιζω να δινω συμβουλες, θεωρω οτι θα πρεπει να ακουσεις εμπειροτερα μελη, το θεμα της παραμονης σε περιφραγμενο χωρο ομως το θεωρω αρκετα απλο για να το προτεινω, απο το να γυρναει ολη μερα μονο του.

Και να τολμησω να προτεινω κατι ακομη,ισως...
Ενας δευτερος σκυλος για παρεα μαλλον θα ηταν χρησιμος...

Τωρα αν εισαι τρολ...χαλαλι σου. Απλα αυτα που περιγραφεις τα βλεπω και γυρω μου.

3 Νοεμβρίου 2016
10
5
28
Μαλιστα. Τα γνωστα για επαρχια λοιπον. Ανευθυνος ιδιοκτητης ο οποιος για χαρη του ενα σκυλι κακοπερναει και καποια αλλα πεθαναν. Παρα πολυ ωραια.

Μου κανει εντυπωση που δεν ανεφερες το θεμα της φολας νωριτερα γιατι εφοσον το σκυλι σου βολταρει ελευθερο θα μπορουσε και να ειναι ενα απο αυτα που εαφαν τη φολα περα απο το ξυλο που εχει πεσει.

Περιορισε τον σε περιφραγμενο χωρο με κανενα παιχνιδι τις ωρες που λειπεις. Μεσα σε αυτο το χωρο φορα του λουρι ωστε να το συνηθισει και σιγα σιγα βγαζε τον και βολτα. Τωρα δεν ξερω αν υπαρξει καμια συγχηση περιφραξη = λουρι ξερω γω...

Δε συνηθιζω να δινω συμβουλες, θεωρω οτι θα πρεπει να ακουσεις εμπειροτερα μελη, το θεμα της παραμονης σε περιφραγμενο χωρο ομως το θεωρω αρκετα απλο για να το προτεινω, απο το να γυρναει ολη μερα μονο του.

Και να τολμησω να προτεινω κατι ακομη,ισως...
Ενας δευτερος σκυλος για παρεα μαλλον θα ηταν χρησιμος...

Τωρα αν εισαι τρολ...χαλαλι σου. Απλα αυτα που περιγραφεις τα βλεπω και γυρω μου.

Οχι φίλε μου δεν ειμαι τρολ αληθεια σου λεω,οσο αναφορα το δευτερο σκυλο που μου προτεινεις να παρω,σιγουρα θα το θελα,αλλα λογο οικονομικων δεν νομιζω να γινει,μονο για αυτο το σκυλι εχω χαλασει πανω απο 50 ευρω για εμβολια κτλ , ανετα θα μπορουσα να εχω κιαλο , αλλα εγω θελω να το φροντιζω να του κανω ολα τα εμβολια κτλ για αυτο τον λογο ειναι αδυνατο,

οποτε αυτο θα κανω,θα μαζεψω και λεφτα τωρα τα χριστουγεννα να του αγορασω και ενα σκυλοσπιτο γιατι θα κανει κρυο το χειμονα , και ολα καλα,νομιζω.

ευχαριστω πολυ!

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.009
2.725
Δραμα
Αν πιανουν τα χερια σου, ή και του πατερα σου μπορεις να το φτιαξετε και εσεις.
Μπορει να γραψει καποιος και κατι ακομα, μη χαθεις

• Like
Reactions: mynameyournightmare

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αφου το αγαπατε ολοι τοσο πολυ βαλτε το μεσα...μια σταλια πλασμα ειναι...κ θα χαιρεστε περισσοτερο ολοι κ θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Υγ η αθανατη ελληνικη επαρχια καταφερνει κ με ξεπερνάει για ακομα μια φορα για το πως φερεται στα ζωα...δεν αναφερομαι στο θεματοθετη αλλα στις λοιπες πληροφοριες που εδωσε...

• Like
Reactions: zenio

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L