Αμπουλα effipro

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
επίσης κολλαρο για ψύλλουσ και τσιμπουρια ελιμτικ της virback με μόνο 5 ευρω.......
Αυτό δεν το ήξερα. Πολύ καλή τιμή, γιατι το scalibor το βρήκα στα 19 ευρώ.
.Πάντως οι αμπούλες είχαν 2 ευρώ διαφορά, οπότε δεν είναι και διαφορά μεγάλη.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εγώ πρώτη φορά πήρα αμπούλα, την πήρα 9 ευρώ (την μια).
Μέχρι τώρα έπαιρνα spray.
Δεν ξέρω ποια αμπούλα παίρνεις. Εγώ παίρνω την Advantix, και μου την δίνει ο γιατρός 7 ευρώ την μία.
Ρώτησα πιο πολύ για να συγκρίνω τιμές.
Θα δεις φωτό στην προηγούμενη σελίδα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Χτες έμαθα για την αντβατίξ και την επόμενη φορά θα πάρω αυτή.
Διάβασα πολύ καλά λόγια.
Την effipro που θεωρείτε φτηνή την πήρα 9.Μάλλον δεν είναι και τόσο φτηνή.
βέβαια δεν ήξερα ότι θεωρείτε φθηνή, απλά είχε μόνο αυτήν και ήξερα ότι είναι καλή γιατί βάζει η αδερφή μου στη γάτα της.
Ε κάπως πρέπει να βγάλει λεφτά και ο πετσοπάς που δεν πουλάει σκυλιά :)
Και δεν με πειράζει καθόλου αν πλήρωσα και κάτι παραπάνω ;)

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μωρέ να βγάλει λεφτά, αλλά πριν αγοράσεις καλύτερα να ρωτάς τον γιατρό για το ποια είναι καλύτερη και όχι τον πετσοπά.
Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα ασφάλειας της υγείας του σκύλου.

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Το καλυτερο ειναι να πας τον σκυλο σου στον γιατρο και να παρεις εκει τα απαρετητα που θα σου πει!
Ολοι τα πουλανε αυτα.
Εγω τα χαπακια και τα σπρει τα παιρω μονο απο γιατρους μαζι με το σκυλι για μεγαλυτερη σιγουρια.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συμφωνώ. Απλά την συγκεκριμένη μάρκα την ξέρω γιατί την δίνει ο κτηνίατρος της αδερφής μου για την γάτα, όπως και για τα αδέσποτα της γειτονιάς που ψεκάζουμε :)
Πριν την βάλω θα ρωτήσω τον κτηνίατρο όπως και να χει :)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Δεν ξέρω ποια αμπούλα παίρνεις. Εγώ παίρνω την Advantix, και μου την δίνει ο γιατρός 7 ευρώ την μία.
Ρώτησα πιο πολύ για να συγκρίνω τιμές.
Θα δεις φωτό στην προηγούμενη σελίδα.
Μια χαρα την παρνεις. Εγω την αντιστοιχη (2-10kg) την παιρνω 8,50 και την άλλη (10-25 kg) 9,40.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση: χορήγησα αμπούλα effipro εχθές στον σκύλο μου και εφεξής ο σκύλος αναδίδει μία έντονη μυρωδιά που διαχέεται ακόμα και σε όλο το δωμάτιο. Δεν ξύνεται, δεν ενοχλείται απο κάτι απλά κουβαλάει μια μυρωδιά που δεν την είχε πριν. Εχει τύχει σε κάποιον;

lexy

Well-Known Member
28 Μαϊου 2011
110
18
Σημερα αγορασα για πρωτη φορα το EFFIPRO της Vibrac αλλα σε σπρει γιατι χθες εβγαλα κατι κοκκινο που περπαταγε στη κοιλια του ζωου μαλλον ψυλο και επειδη εχω 2 σκυλια+γατα ειπα να βαλω κατι δραστικο .Δεν πηρα frontline γιατι γενικα δεν "παω " τα επονυμα οχι λογω τιμησ (σιγα 5 ευρω παραπανω). Η υπαλληλοσ μου ειπε οτι μονο αυτα τα 2 ειναι για αντιμετωπιση ...τα αλλα μονο για προληψη. Αλλα το σπευ παει συνηθως (σε αντιθεση με την αμπουλα) σε μερη που γλυφει ο σκυλος πχ μασχαλες και κοιλια. Εφοσον δεν ειναι φυτικο που θα προτιμουσα..αλλα απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει κατι φυτικο για καταπολεμηση και εχει δραστικα συστατικα επικινδυνα για το ζωο τι κανω? Δεν θελω ντε και καλα προιον που να σκοτωνει τους ψυλουσ..μου αρκει να τους απομακρυνει..αλλα τωρα σκεφτομαι να το αλλαξω. Ξερετε αν υπαρχει κατι ΦΥΤΙΚΟ που να διωχνει τους ψυλουσ δηλ. να κανει για προληψη και καταπολεμηση (κατι που να βαζω και στα 2 ζωα) ωστε να μην ειναι επικινδυνο εφοσον ψεκαζεται σε σημεια που παντα διαρκως γλυφεται το ζωο?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L