φοβασαι με τις κατσαριδες?????φλωρε!!!!!!!
κατα τα αλλα,συμφωνω!υπαρχει μερικη,η κ καθολου ενημερωση...
κατα τα αλλα,συμφωνω!υπαρχει μερικη,η κ καθολου ενημερωση...
Έχω κανίς με φουντίτσες...φοβασαι με τις κατσαριδες?????φλωρε!!!!!!!
Ρε παιδιά δεν τολμάει να αναφέρει κάποιος ζευγάρωμα κι αρχίζετε μερικοί να κάνετε σαν εμένα όταν βλέπω κατσαρίδα. Μόνο "λιποθυμάωωωω" που δεν γράφετε καμιά φορά.
Δεν ξέρει ο κόσμος, νομίζει ότι πρέπει... ψυχραιμία.
Ok έχεις και ένα δίκιο....Θα αυτοπυρπολυθώ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Σε ευχαριστώ ... δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλύτερο...Θα ήθελα να μου επιτραπεί να κάνω μια σύσταση προς όλους:
Εγώ τα φέρνω δύσκολα πλέον. Εσείς ζείτε σε κάποια σαπουνόφουσκα; Ωραία έκανε το λάθος-τη ρομαντική απερισκεψία και πήρε το σκύλο, τώρα βλέπει πως δε μπορεί. Καλύτερα να βοηθήσει όποιος μπορεί να δοθεί κάπου το κουτάβι που θα το προσέχουν, παρά να προσπαθείτε να πείσετε έναν άνθρωπο που ήδη πελαγοδρομεί με το ένα κουτάβι να πάρει και δεύτερο.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... ελπίζω να βρει ένα καλό σπίτι με ανθρώπους που θα μπορούν να τον κάνουν ευτυχισμένο..Αγγελική, έδωσα το λινκ σε κάποιον που ψάχνει για σπιτζ (είχε και στο παρελθόν).
Εύχομαι να επικοινωνήσει μαζί σου και να είναι μια καλή επιλογή για όλους.
Όπως και να έχει, καλή τύχη στον κούταβο.![]()
Το δεύτερο κουτάβι είναι φουλ εμβολιασμένο ναι....Εγώ να ρωτήσω κάτι πιο πρακτικό? Το πρώτο κουτάβι σώθηκε από τύφο. Το δεύτερο που μπήκε στο ίδιο σπίτι ήταν φουλ εμβολιασμένο όταν ήρθε?
Σου γράφω λεπτομέρειες και σε 15 λεπτά στο στέλνω... Σε ευχαριστώ....στειλε μοθ π.μ ωστε να κανονισουμε να το δουμε και απο κοντα.
Θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στη στήλη του forum "Αγγελίες" , αλλά και σε site για υιοθεσίες ζώων , ειδάλλως να αναζητήσεις τη φυλή που σου ταιριάζει κάνοντας αναζήτηση και διαβάζοντας εδώ στο forum για τις διάφορες φυλές σκύλων ό, τι σε ενδιαφέρει και μετά να απευθυνθείς στον αντίστοιχο εκτροφέα της φυλής. Γιατί δεν κάνεις την ερώτηση σου σε άλλο ποστ, ξεχωριστό δικό σου, ξεκινώντας νέα συζήτηση για το μελλοντικό σου κουτάβι ώστε να το δουν κι άλλα μέλη και να σε βοηθήσουν????μολις εμαθα για την σελιδα, και ψαχνω για κουταβακι μικροσωμο(μενω σε διαμερισμα). Εχω δυο παιδια(10 χρονων και 5 χρονων) και μενω επαρχια. θα ηθελα να το υοθετησω. εννοειται οτι θα στιερωθει, οποτε δεν θα υπαρχει περιπτωση ζευγαρωματος. μπορουμε να εχουμε επικοινωνια και να το βλεπεις οποτε μπορεις