Αναζήτηση εκτροφείου Beagle


StefaniaKR

New Member
15 Μαρτίου 2020
1
0
29
Καλησπέρα σας, μετά από πάρα πολύ έρευνα ,κυρίως άκαρπη, θα ηθελα να ζητησω τη βοηθεια σας. Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω ένα μπιγκλακι. Με αρκετούς γνωστούς μου που έχω μιλήσει,που έχουν μπιγκλ, το έχουν πάρει από εκπαιδευτές, από γνωστούς,από κτηνιάτρους κλπ. Είναι δηλαδή αγνώστου προελεύσεως. Θα ήθελα εάν κάποιος ξέρει να μου πει κάποιο εκτροφείο στην Ευρώπη που να έχει κάποια γνώμη για τις συνθήκες και τη δουλειά που γίνεται εκεί. Από ότι έχω καταλάβει και ψάξει δεν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να ασχολείται με την εκτροφή μπιγκλ. Επίσης έχω στείλει μήνυμα και έχω πάρει τηλέφωνο στον ΚΟΕ χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης στην σελίδα του FCI μου είναι δύσκολο να βγάλω κάποια άκρη. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ
 


spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.557
5.969
Πειραιάς
εαν μιλουσες μαζι τους;

CLUB BEAGLE IN GREECE

δεν τους γνωριζω προσωπικα.


αν δε γνωριζεις τι και πως και δεν υπαρχει και καποιος της εμπιστοσυνης σου που να σε καθοδηγησει, το καλυτερο που εχεις να κανεις για μενα ειναι να ερθεις σε επαφη με ενα ομιλο της φυλης του εξωτερικου.
 


BRUNO2

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2018
80
252
Πιθανότατα γνωρίζεις ότι το beagle, εκτός από απίθανο κατοικίδιο, είναι βασικά κυνηγόσκυλο. Οι λίγοι εκτροφείς στην Ελλάδα κυρίως εκτρέφουν για κυνηγούς. Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, μπορείς να απευθυνθείς στον Όμιλο Beagle Ελλάδος (είναι αναγνωρισμένος από τον ΚΟΕ) και θα σε κατευθύνει αντίστοιχα.
 
  • Like
Reactions: mareco


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.609
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3