Καλησπέρα σε όλους !!! Θελω να μοιραστώ μαζι σας την παρακάτω εμπειρία :
Όπως ανέφερα στην αρχή του θέματος μου , ειχα ταξιδέψει , έδωσα προκαταβολή και τα χέρια με το εκτροφειο Aritar Bastet για ενα θηλυκό κουτάβι , στις 1/1/2016 του έστειλα Εμαιλ με ευχές , στις 5/1/2016 του ξαναστέλνω Εμαιλ για να ρωτησω αν εχουμε νέα απο την γεννα , στις 6/1/2016 παίρνω Εμαιλ απο το working -dog πως δηλώθηκε η γεννα του Aritar Bastet , 3 κουτάβια 2 αρσενικά 1 θηλυκό , στη συνεχεια μπαίνω στο σάιτ του , εμφάνιζε τη γεννα του κ επισης πως εχουν πωληθεί ολα .
Ακομη κ αυτη την ώρα που σας γραφω , δεν εχω νέα του , ειμαι σίγουρος πως θα περιμένει την δεύτερη γεννα που αναμένεται αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσει να μου δώσει κουτάβι απο την συγκεκριμένη . Το δεύτερο ενδεχόμενο ειναι να με κοροϊδέψει κ να μου φάει την προκαταβολή (200 ευρώ) πράγμα που θεωρω σχεδόν απίθανο .
Στα πλαίσια της συμφωνίας μας , δεν αναφέρθηκε αν ειμαι σε κάποια σειρά προτεραιότητας για την γεννα , μου έδωσε να καταλάβω πως απο την γεννα θα εχω κουτάβι .
Επειδη η παραπανω συμπεριφορά με ενοχληςε πραγματικά (θα μπορούσε να με ενημερώσει και να μου εξηγήσει ), δεν πρόκειται να δεχτώ κουτάβι απο την δεύτερη γεννα του κ εφόσον δεν μου επιστρέψει τα χρήματα , θα στείλω ενα Εμαιλ στο working -dog με την πλήρη καταγραφή του συμβάντος .
Επειδη γενικοτερα ειμαι ένας άνθρωπος που παντα προσπαθεί να εχει δευτερο , ακομη κ τρίτο πλάνο , άρχισα αμέσως τις συζητήσεις με τα υπόλοιπα εκτροφεια των οποίων τα ζευγαρώματα μου είχαν αρεσει, στην αρχή της έρευνας μου , ύστερα απο αρκετή διαδικτυακή γνωριμία και πλήρη ανάλυση των λεπτομερειών κατέληξα στο εκτροφειο Mineo και συγκεκριμένα στην γεννα :
http://www.working-dog.eu/breed/Mineo-74552
Η συγκεκριμένη γεννα ηταν η δεύτερη επιλογή μου , λόγω της πολυ καλής φήμης του Aritar Bastet , αλλα δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φανταζόμουν , κάθε εμπόδιο κ σε καλο βέβαια .
Η εκτροφέας μου είπε πως δεν θελει να δώσει το κουτάβι πριν περάσουν 21 μέρες απο το αντιλυσσικό εμβόλιο , οποτε θα χρειαστεί να ταξιδέψω 2 φορές στην Τσεχία , στις αρχές Μαρτίου για να επιλέξω το κουτάβι και στις 16 Απριλίου όπου και θα το παραλαβω για να γυριςω μαζι του , όντας 3,5 μηνών

Με συγχωρείται για το μακροσκελές μνμ μου ..