Αναμονή για το νέο κουτάβι ...

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Το κουτάβι θα παω να το παρω ο ίδιος , εχω μιλήσει ήδη με την εταιρεια , θα πρεπει να εχω μαζι μου ενα χαρτί απο τον κτηνίατρο του εκτροφείου που θα πιστοποιεί πως η μητέρα εχει κανει αντιλυσσικό εμβόλιο , γενικοτερα με τις χώρες που ανήκουν στην ευρωπαϊκή ένωση δεν υπάρχει θέμα.

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Τάσο , Logan τι τροφή δίνεται στα καμάρια σας , barf η ξηρά ;;; Εχω σχεδόν καταλήξει στην barf , αλλα ο εκτροφέας μου , μου μίλησε κ για την Orijen κ συνεχίζω να το ψάχνω το θέμα ..

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Μπαρφ.εμενα ταιζε και ο εκτροφεας μου.
Αν του παρεις Orijen μην της παρεις την pappy!!
Πως κατεληξες στο Bastet?Φυσικά αν θες απαντας

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Μπαρφ.εμενα ταιζε και ο εκτροφεας μου.
Αν του παρεις Orijen μην του παρεις την pappy!!
Πως κατεληξες στο Bastet?Φυσικά αν θες απαντας
Barf θα καταλήξω κ εγω , ειμαι σχεδόν σίγουρος , οταν Ολοκλήρωσα την έρευνα που εκανα στην Ελλάδα , άρχισα να ψάχνω για εκτροφεία στο εξωτερικό , έβλεπα σκύλους απο το συγκεκριμένο εκτροφειο σε πολλα εκτροφεια κ εκτός Ευρώπης κ άρχισα να συλλέγω πληροφορίες απο ξένα φόρουμ , ήμουν κ σε ενα bachelor πάρτυ στην Πράγα (άσχετο :) ) κ αποφάσισα να κανω μια εκδρομή 300 χλμ πηγαινε ελα κ συνάντησα τον εκτροφέα απο κοντα , νοικοκύρης , καθαρός , μου άρεσε απιστευτα η Trinita . Μου εκανε εντύπωση πως μου εκανε πολλες ερωτήσεις , για την δουλειά μου, τις ελεύθερες ωρες μου , τις απόψεις μου για τους σκύλους κ γενικοτερα μου έδινε την εντύπωση πως ειναι άνθρωπος με ήθος . Του έδωσα προκαταβολή , κατόπιν δίκης μου πίεσης (αυτός ήθελε μετα την γεννα) του εξήγησα για τα capital κτλ κ κάπως ετσι άρχισε η συνεργασία μας .

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.630
1.955
Barf θα καταλήξω κ εγω , ειμαι σχεδόν σίγουρος , οταν Ολοκλήρωσα την έρευνα που εκανα στην Ελλάδα , άρχισα να ψάχνω για εκτροφεία στο εξωτερικό , έβλεπα σκύλους απο το συγκεκριμένο εκτροφειο σε πολλα εκτροφεια κ εκτός Ευρώπης κ άρχισα να συλλέγω πληροφορίες απο ξένα φόρουμ , ήμουν κ σε ενα bachelor πάρτυ στην Πράγα (άσχετο :) ) κ αποφάσισα να κανω μια εκδρομή 300 χλμ πηγαινε ελα κ συνάντησα τον εκτροφέα απο κοντα , νοικοκύρης , καθαρός , μου άρεσε απιστευτα η Trinita . Μου εκανε εντύπωση πως μου εκανε πολλες ερωτήσεις , για την δουλειά μου, τις ελεύθερες ωρες μου , τις απόψεις μου για τους σκύλους κ γενικοτερα μου έδινε την εντύπωση πως ειναι άνθρωπος με ήθος . Του έδωσα προκαταβολή , κατόπιν δίκης μου πίεσης (αυτός ήθελε μετα την γεννα) του εξήγησα για τα capital κτλ κ κάπως ετσι άρχισε η συνεργασία μας .
Σε έβαλα να γράψεις ολο αυτο και μου εμεινε το bachelor στην Πράγα...
Eχω ακουσει τα καλυτερα για το εκτροφειο παντως!και φυσικα εχει και διακρισεις εννοειτε!!!

• Like
Reactions: ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Σε έβαλα να γράψεις ολο αυτο και μου εμεινε το bachelor στην Πράγα...
Eχω ακουσει τα καλυτερα για το εκτροφειο παντως!και φυσικα εχει και διακρισεις εννοειτε!!!
Χαχα όντως το bachelor ηταν μαγεία ..... Περισυ Αμστερνταμ , φέτος Πράγα , αλλα τώρα κομμένα αυτά , έρχεται η κοριτσάρα μου ;)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
εξκιουζ μι, διεθνή καριέρα κανετε με τα bachelors?

Με το καλό να έρθει η μικρή και να είναι ακόμα καλύτερη η συμβίωση σας από ό,τι περιμενες!

• Like
Reactions: ripper2.1

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
εξκιουζ μι, διεθνή καριέρα κανετε με τα bachelors?

Με το καλό να έρθει η μικρή και να είναι ακόμα καλύτερη η συμβίωση σας από ό,τι περιμενες!
Ευχαριστώ πολυ :) Οχι απλα έτυχε να παντρευτούν 2 παιδια απο την παρεα κ να κανουμε 2 κολλητά bachelor 1 κάθε χρόνο , παντως ψηφίζω Αμστερνταμ ;)

• Like
Reactions: Dimi_21 and ghelly

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Αυτές οι κλίσεις πλάτης στις φώτο του Canis συνηθίζονται στις εργασιακές γραμμές?
Καλημέρα και Χρονια πολλα , οι φωτο αδικούν λιγο την πραγματική κλίση , ειναι τουλαχιστον 30% λιγότερη.

Εδω ειναι μια φωτο ενός φίλου , που ο σκύλος ειναι σε οχι στημένη πόζα ..

Attachments

canis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
1.417
6.557
@sea-mol

Οι φωτογραφίες αλλά και οι θέσεις (φυσικές ή μη) που έχει ο σκύλος μπορεί να δώσουν πολύ διαφορετικές εντυπώσεις.

Παρακάτω 2 από τα 3 σκυλιά του αρχικού post σε πιο χαλαρή στάση:

doksy.jpg frankie 2.5.jpg

Τώρα, ίδια σκυλιά σε διαφορετικές στάσεις (stack):

stack II.jpg stack III.jpg stack.jpg

Τέλος, δικός μου σκύλος (μια φορά κι ένα καιρό) σε διαφορετική στάση:

gsd I.jpg

emma cool.jpg

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
41
Κω
Καλησπέρα σε όλους !!! Θελω να μοιραστώ μαζι σας την παρακάτω εμπειρία :

Όπως ανέφερα στην αρχή του θέματος μου , ειχα ταξιδέψει , έδωσα προκαταβολή και τα χέρια με το εκτροφειο Aritar Bastet για ενα θηλυκό κουτάβι , στις 1/1/2016 του έστειλα Εμαιλ με ευχές , στις 5/1/2016 του ξαναστέλνω Εμαιλ για να ρωτησω αν εχουμε νέα απο την γεννα , στις 6/1/2016 παίρνω Εμαιλ απο το working -dog πως δηλώθηκε η γεννα του Aritar Bastet , 3 κουτάβια 2 αρσενικά 1 θηλυκό , στη συνεχεια μπαίνω στο σάιτ του , εμφάνιζε τη γεννα του κ επισης πως εχουν πωληθεί ολα .
Ακομη κ αυτη την ώρα που σας γραφω , δεν εχω νέα του , ειμαι σίγουρος πως θα περιμένει την δεύτερη γεννα που αναμένεται αυτές τις μέρες και θα προσπαθήσει να μου δώσει κουτάβι απο την συγκεκριμένη . Το δεύτερο ενδεχόμενο ειναι να με κοροϊδέψει κ να μου φάει την προκαταβολή (200 ευρώ) πράγμα που θεωρω σχεδόν απίθανο .
Στα πλαίσια της συμφωνίας μας , δεν αναφέρθηκε αν ειμαι σε κάποια σειρά προτεραιότητας για την γεννα , μου έδωσε να καταλάβω πως απο την γεννα θα εχω κουτάβι .
Επειδη η παραπανω συμπεριφορά με ενοχληςε πραγματικά (θα μπορούσε να με ενημερώσει και να μου εξηγήσει ), δεν πρόκειται να δεχτώ κουτάβι απο την δεύτερη γεννα του κ εφόσον δεν μου επιστρέψει τα χρήματα , θα στείλω ενα Εμαιλ στο working -dog με την πλήρη καταγραφή του συμβάντος .
Επειδη γενικοτερα ειμαι ένας άνθρωπος που παντα προσπαθεί να εχει δευτερο , ακομη κ τρίτο πλάνο , άρχισα αμέσως τις συζητήσεις με τα υπόλοιπα εκτροφεια των οποίων τα ζευγαρώματα μου είχαν αρεσει, στην αρχή της έρευνας μου , ύστερα απο αρκετή διαδικτυακή γνωριμία και πλήρη ανάλυση των λεπτομερειών κατέληξα στο εκτροφειο Mineo και συγκεκριμένα στην γεννα :

http://www.working-dog.eu/breed/Mineo-74552

Η συγκεκριμένη γεννα ηταν η δεύτερη επιλογή μου , λόγω της πολυ καλής φήμης του Aritar Bastet , αλλα δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φανταζόμουν , κάθε εμπόδιο κ σε καλο βέβαια .
Η εκτροφέας μου είπε πως δεν θελει να δώσει το κουτάβι πριν περάσουν 21 μέρες απο το αντιλυσσικό εμβόλιο , οποτε θα χρειαστεί να ταξιδέψω 2 φορές στην Τσεχία , στις αρχές Μαρτίου για να επιλέξω το κουτάβι και στις 16 Απριλίου όπου και θα το παραλαβω για να γυριςω μαζι του , όντας 3,5 μηνών :) Με συγχωρείται για το μακροσκελές μνμ μου ..