Αναμονη για Miniature Pinscher!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Απορία: το πρότυπο, τι αυτιά ζητάει?
Και αν ζητάει αυτιά εντελώς κάτω, γιατι ως τώρα τα εκοβαν ωστε να ειναι ορθια?

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
demi_truli, πως τα είχες δέσει τα αυτάκια; Αντί να πέσουν σηκώθηκαν πιο πολύ, τι έγινε;
Αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Και την ταινία δεν τη δένουμε σφιχτά.

Το διπλωμα το εκανα ιδιο, απλα ειχα πιασει και το πισω μερος του αυτιου... δεν ξερω γιατι σηκωθηκαν τοσο! o_O

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Απο οτι ξερω το προτυπο λεει ή αυτια κομμενα ή εντελος κατω (φυσικα)

• Like
Reactions: ghelly

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Έχει αλλάξει το πρώτυπο και τα αυτιά του μινιπίν πρέπει να είναι κάτω όπως π.χ. στα doberman, schnauzer, great dane κλπ.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Demi δεν χορταινω να κοιταω φωτος του κοριτσιου σου! Ειναι απιθανη!!!

Μηπως να αλλαξει και ο τιτλος του θεματος?

Elina_Noa

Member
26 Απριλίου 2014
7
7
33
Καλησπέρα ! demi_truli έκανα προφίλ μόνο και μόνο για να γράψω στο θέμα σου και να σε πω ότι το κουτάβι σου είναι ότι πιο γούτσου και τέλειο έχω δει σε σκυλάκι ! ζηλεύω σχεδόν :/
Διαβάζω το φόρουμ τόσο καιρό από το προφίλ της μητέρας μου -sarah0971- μιας και εγώ σαν Ελίνα δεν έχω δικό μου σκυλάκι εκτός απο τη Μόκα που είναι της μητέρας μου :) Καλή ζωή με τη κουτσούνα σου λοιπον :)

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Καλησπέρα ! demi_truli έκανα προφίλ μόνο και μόνο για να γράψω στο θέμα σου και να σε πω ότι το κουτάβι σου είναι ότι πιο γούτσου και τέλειο έχω δει σε σκυλάκι ! ζηλεύω σχεδόν :/
Διαβάζω το φόρουμ τόσο καιρό από το προφίλ της μητέρας μου -sarah0971- μιας και εγώ σαν Ελίνα δεν έχω δικό μου σκυλάκι εκτός απο τη Μόκα που είναι της μητέρας μου :) Καλή ζωή με τη κουτσούνα σου λοιπον :)

Με τιμαει απιστευτα το ποστ σου και σε ευχαριστω παρα πολυ!!! (ειναι οντως αξιολατρευτη η μικρη... εχει κερδισει ολους τους γνωστους μου, ακομα και αυτους που δεν τα πανε και τοσο καλα με τα ζωα!)
1510420_1416169681980315_6310763162164606544_n.jpg 10274300_1416169685313648_2861214925120346837_n.jpg 10320523_1416169688646981_801442355773089549_n.jpg

Elina_Noa

Member
26 Απριλίου 2014
7
7
33
Αυτό το χρώμα της και όλα τα πραγματάκια της που είναι ροζ..αχχ <3 Για την ώρα είμαι γατομάνα άλλα έχω στο νου ότι θέλω πολύ κάποια στιγμή να αποκτήσω και σκυλοφίλο όταν θα έχω τις δυνατότητες :) Μπράβο μπράβο χαίρομαι για σενα ;)

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Ευχαριστω και παλι. :)

Ενα προβλημα εχουμε μονο. Οταν προχοραω ερχεται απο πισω μου και μου τραβαει τα πατζακια. Αμα την αγνωησω συνεχιζει οποτε δεν εχει αποτελεσμα. Αμα γυρισω απο την αλλη τα πατζακια τραβιουνται και νομιζει οτι κανουμε αγωνα η ξερω 'γω τι και γρυλιζει! Ειναι καπως κυριαρχικη, προσπαθω να της το κοψω. Ξερει το ''επ!'' οτι σημαινει πως εκανε βλακεια, και της το λεω, γυρναει με κοιταζει και μετα συνεχιζει. Της ξεκολλαω τα δοντια και την απομακρινω αλλα μου δαγκωνει παιχνιδιαρικα τα χερια και ξαναρχεται. Ειχα διαβασει καπου οτι αν ο σκυλος δεν υπακουει στον ανωτερο του πρεπει να τον κανεις να υποταχτει, οποτε την γυρναω αναποδα και αρχιζει να κοπανιεται και να κλαιει για κανενα λεπτο. Μετα ησυχαζει και την αφηνω και δεν τα ξανατραβαει, το απογευμα παλι. :p

Κανω βλακιες; Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω; Γιατι δεν την ποναω απλα την κραταω, αλλα ξερω 'γω... προσπαθω να την εκπαιδευσω θετικα, αλλα υπαρχει θετικος τροπος σε αυτην την περιπτωση; Της λεω να κατσει ας πουμε αλλα δεν με ακουει. Δεν ειμαι σηγουρη αμα το κανει για να παιξουμε ή για κατι αλλο, αλλα αμα το κανει για να παιξουμε και εγω της φερω ενα παιχνιδι για να μην δαγκωνει εμενα αυτο θα το εχει πετυχει και θα συνεχιζει, σωστα;;; Βεβαια αμα το κανει για να τραβιξει την προσοχη το καταφερνει, αφου τελικα ασχολουμαι μαζι της για να την σταματησω.

Υ.Γ. Αυτο συμβαινει 1-2 φορες την μερα. Και αμα συνεχιστει για πολυ φοβαμαι οτι θα χαλασει η σχεση μας, και θα κολλησει αυτη σε αλλο μερος της οικογενειας, που προσπαθει να την ''μαλωσει'' και δεν τα καταφερνει και τοσο καλα, οπως ο αδερφος μου.

Last edited:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Γνωμη μου ειναι να μην γυρνας αναποδα το κουταβι για να του επιβληθεις. Μην την διορθωνεις εντονα σε σημειο να τσιριζει, ειναι μωρο. Μεχρι να αλλαξει δοντια θα εχετε τετοια. Μετα θα ηρεμησει απο μονη της αρκετα με τα πιασιματα με το στομα. Το "επ" αρκει και μολις τραβηχτει αμεσα επιβραβευσε την και αποσπασε της την προσοχη με ενα παιχνιδι-μασουλητηρι.

• Like
Reactions: Katiariko

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Η Μπέλα σου είναι "όλα τα λεφτά" λουλούδια στη δική της αγκαλιά. Έχει πλάκα, ωστόσο, ότι δεν άλλαξες νήμα μετά την απόκτησή της. Και εγώ ο βλάκας μπερδεύομαι ξανά και ξανά.. Την Τετάρτη δεν ήταν που σου ξαναέγραψα; Ο τίτλος σε αυτό το νήμα είναι πλέον παραπλανητικός και κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη: Η αναμονή έλαβε τέλος από καιρό! Γιούπι! Τώρα καλή υπομονή, επιμονή και κουράγιο μέχρι να μεγαλώσει και να μη χρειάζεται να είσαι συνέχεια από πάνω της για να τη διορθώνεις και να την νταντεύεις 24/7.. Για εσάς τις κοπέλες υποτίθεται ότι είναι και μέσα στη φύση σας αυτό το μυστήριο μητρικό φίλτρο.. οπότε ίσως να μη σε τρομάζει όπως ομολογώ ότι συμβαίνει λιγάκι με εμένα για τις πρώτες ημέρες της απόκτησης ενός κουταβιού. Ισχύει; Αν και τους τελευταίους μήνες έχω διαβάσει και γενικότερα ενημερωθεί τόσο, που οι φίλοι μου με έχουν πάρει στο ψιλό.. ούτε διατριβή να έκανα.. Θέλω να αισθάνομαι ότι γνωρίζω και έχω προβλέψει για τα πάντα πριν να αναλάβω και αυτή την ευθύνη πέραν απ' τη χαρά, κάτι πρακτικά αδύνατο, οπότε να 'ναι καλά το dogforum και η συνεχής επικοινωνία και στήριξη που με χαρά διαπιστώνω ότι παρέχουν τα έμπειρα μέλη του. Είναι και μια πολύ καλή πρόβα τζενεράλε για τα ανθρώπινα κουταβάκια που θα ακολουθήσουν φαντάζ0μαι, αργά ή γρήγορα! Αν θυμάμαι καλά είσαι και μικρή ακόμα. Σου εύχομαι τα καλύτερα! Να χαίρεσαι το σοκολατάκι σου..

Last edited:

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
είναι πολύ μικρή ακόμα για ανθρώπινα κουταβάκια μην με τρελαίνετεεεεεε....και Μπέλλ είπαμε την λένε την κουτάβα.
αλλα ναι αξίζει καινούριο θρεντ.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Τις διακοπές του Πασχα δεν ειχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Μπηκα μια φορα μονο που επαθα σοκ με τις αλλαγες του φορουμ (καλοριζικο παιδια!) και έψαχνα με δυσκολια να βρω το θρεντ αυτο!Σας ειχα εννοια βλεπετε, αν ηρθε η μικρή σου , πως τα πάτε κλπ...
Μα ποσο καταπληκτική ειναι! και ποσο μικροσκοπικη! μια χουφτα. Να την χαιρεσαι την ομορφη!

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Γνωμη μου ειναι να μην γυρνας αναποδα το κουταβι για να του επιβληθεις. Μην την διορθωνεις εντονα σε σημειο να τσιριζει, ειναι μωρο. Μεχρι να αλλαξει δοντια θα εχετε τετοια. Μετα θα ηρεμησει απο μονη της αρκετα με τα πιασιματα με το στομα. Το "επ" αρκει και μολις τραβηχτει αμεσα επιβραβευσε την και αποσπασε της την προσοχη με ενα παιχνιδι-μασουλητηρι.
Και εγω σκεφτομουν οτι γενικα τα κουταβια δαγκωνουν, αλλα το κανουν γιατι τους ενοχλουν τα δοντια τους που βγαινουν. Η Μπελ δεν εχει βγαλει ακομα δοντια. o_O Γι' αυτο ημουν καπως... γερμανιδα. :rolleyes:

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Τις διακοπές του Πασχα δεν ειχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Μπηκα μια φορα μονο που επαθα σοκ με τις αλλαγες του φορουμ (καλοριζικο παιδια!) και έψαχνα με δυσκολια να βρω το θρεντ αυτο!Σας ειχα εννοια βλεπετε, αν ηρθε η μικρή σου , πως τα πάτε κλπ...
Μα ποσο καταπληκτική ειναι! και ποσο μικροσκοπικη! μια χουφτα. Να την χαιρεσαι την ομορφη!
Ευχαριστουμε πολυ "συλβοσκυλο"! (ειμαστε διασημε;...:D:ROFLMAO::love:)

Εχει πλακα που στηνεται στην καμερα να την βγαλω! :p

* Αφαιρέθηκαν οι φωτογραφίες διότι εμφάνιζαν ανήλικα πρόσωπα χωρίς την συναίνεση των κηδεμόνων τους.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Katiariko