Δεν βαριεμαι, δεν βαριεμαι!κουκλιτσα!!! Θα βαρεθεις να βγάζεις φωτογραφίες!
Δεν βαριεμαι, δεν βαριεμαι!κουκλιτσα!!! Θα βαρεθεις να βγάζεις φωτογραφίες!
Οχι ειναι χθεσινες. Σημερα τα εδεσα.Οι φωτογραφίες αυτές είναι σημερινές;
Αρχισε από τώρα να τις ταξινομεις σε φάκελο, ανα ηλικια της μικρης της φωτογραφίες.Δεν βαριεμαι, δεν βαριεμαι!(τι χαζοχαρουμενες φατσουλες ειναι αυτες;;
)
Με προσοχή ε, να έχεις το νού σου και να τσεκάρεις κάθε μέρα τα αυτάκια κάτω από την ταινία να μην κάνεις καμιά ζημιά. Θα την φέρεις στην έκθεση στο Μαρκόπουλο το επόμενο ΣΚ;Σημερα τα εδεσα.
Μην το ταλαιπωρείς το κουταβίνι με ταινίες στα αφτάκια. Ειδικά εφόσον είδες ερεθισμό. Θα της δημιουργήσεις πρόβλημα από κει που δεν υπάρχει και είναι κρίμα. Μίλα με τον κτηνίατρο και τον εκτροφέα της αλλά εγώ προσωπικά αν έβλεπα ερεθισμό μετά από αυτό δεν θα το συνέχιζα σε καμία περίπτωση. Και σε εκθέσεις να ήθελα να πάω , η καλοπέραση του σκύλου μου θα ήταν πάνω από αυτό όπως εχω καταλάβει ότι είναι και για σένα.Ευχαριστουμε πολυ!!!
Σε εκθεση δεν μπορουμε να παμε ακομα γιατι πρεπει να δουμε τι θα γινει με τα αυτακια της... της τα ελυσα σημερα να δω πως παει και εχουν κοκκινισει και απο μεσα και εχει κανει πληγουλα, και η ταινια της εχει βγαλει τις περισσοτερες τριχες,αρα μονο για εκθεσεις δεν ειμαστε!!! Θα παμε αυριο στον κτηνιατρο για εμβολιο οποτε θα τα κοιταξει και αυτος... Μωρε νοιωθω σαν να την βασανιζω τζαμπα με αυτην την ιστορια! Γιατι γενικα σε εκθεσεις δεν ξερω αν θα παμε... θα δουμε.
Ναι, και εγω δεν νομιζω οτι θα της τα ξαναδεσω. Αν και πετανε πολυ... εχει πλακα!!!Μην το ταλαιπωρείς το κουταβίνι με ταινίες στα αφτάκια. Ειδικά εφόσον είδες ερεθισμό. Θα της δημιουργήσεις πρόβλημα από κει που δεν υπάρχει και είναι κρίμα. Μίλα με τον κτηνίατρο και τον εκτροφέα της αλλά εγώ προσωπικά αν έβλεπα ερεθισμό μετά από αυτό δεν θα το συνέχιζα σε καμία περίπτωση. Και σε εκθέσεις να ήθελα να πάω , η καλοπέραση του σκύλου μου θα ήταν πάνω από αυτό όπως εχω καταλάβει ότι είναι και για σένα.![]()