Αναμονη για Miniature Pinscher!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ωωωω!!! Αυτα ειναι, να την χαίρεσαι την πρωτοτοκη και καλό κουράγιο να περιμενεις να περάσεις το δίμηνο!!!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
καλώς να το δεχθείς το κορίτσι σου και να το χαρείς

και καλως ήρθες στο κλάμπ των καφέ :D

είμαστε ιδιαίτεροι και πολύ γ@μάουα.....:p

το μάτι μου πάντα πήγαινε στα καφέ σοκολά σκυλιά, οπως τουτα δω, όπως τα λαμπ, οπως τα ντόμπερμαν, οπως τα φλάτ κοατίτ ριτρίβια, οπως τα νιουφια....

καφέ και ξερο ψωμι ρε :cool:

σου ειπα να το χαιρεσαι το κορίτσι σου; να το χαίρεσαι, και με το καλό να την κρατήσεις στα χέρια σου

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Βρε παιδιά, ευχαριστώ πολύ και εσείς να χαίρεστε τα δικα σας και να τα καμαρώνετε!

Αναμενω κι αλλες φωτο!
Μόλις βρω θα ποσταρω, no worries.

και καλως ήρθες στο κλάμπ των καφέ
Καλως σας βρήκα καφετούληδες!;)

Επιτέλους δεχομαι κι εγω ευχές, είχα βαρεθεί μόνο να δίνω 2 χρόνια στο dogforum!:p

Last edited:

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Καλώς να την δεχτείς την κοπελάρα σου!Να είναι πάντα γερή και δυνατή και να είσαι κι εσύ καλά να την χαίρεσαι για πάρα πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα.Με το καλό να την δεχτείς

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
καλώς να το δεχθείς το κορίτσι σου και να το χαρείς

και καλως ήρθες στο κλάμπ των καφέ :D

είμαστε ιδιαίτεροι και πολύ γ@μάουα.....:p

το μάτι μου πάντα πήγαινε στα καφέ σοκολά σκυλιά, οπως τουτα δω, όπως τα λαμπ, οπως τα ντόμπερμαν, οπως τα φλάτ κοατίτ ριτρίβια, οπως τα νιουφια....

καφέ και ξερο ψωμι ρε :cool:

σου ειπα να το χαιρεσαι το κορίτσι σου; να το χαίρεσαι, και με το καλό να την κρατήσεις στα χέρια σου
Την αμαρτία μου θα την πω..black is beautifull αλλά κι εγώ ενώ πήγα για μαύρο στον Χρήστο το καφέ της γέννας με μάγεψε..αλλά ήταν καπαρωμένο :D

Με το καλό ζήσεις υπέροχα χρόνια με την σκυλούνα σου!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Και το όνομα του pedigree μας είναι... (παρατείνουμε την αγωνία)
Annabelle Del Grande Castello

Και το χαϊδευτικό μας... Belle (Μπελ)!!

Ταιριάζει γάντι!*agapoylas*
Αριστοκρατικό και μεγαλόπρεπο το ονοματάκι σας!Και το χαιδευτικό της πανέμορφο σαν τη μπουμπού σου:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ευχαριστούμε ghelly!

Σου χει ηδη παρει τα μυαλά... πώς πάνε τα προικιά της Ανναμπελ (εμενα μου αρεσει περισσότερο το full name, το belle ειναι συνηθισμένο και η μικρή σου δεν ειναι συνηθισμένη)
Πηραμε τα σχετικά????

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Εεεεεε εχουν κατι δηλαδη αυτες με τα σηκωμενα αυτια??? θελετε κατι να πειτε κυρια Κατερινα μας???? :) να σου ζησει!!!! Ειναι κουκλιτσα!!!