Είναι χαϊδευτικό του επίσημου, είναι της ίδιας φιλοσοφίας με το pretty που σκεφτόσουν, είναι και πιο ωραίο!Και το όνομα του pedigree μας είναι... (παρατείνουμε την αγωνία)
Annabelle Del Grande Castello
Και το χαϊδευτικό μας... Belle (Μπελ)!!
Ταιριάζει γάντι!*agapoylas*
Ε, όχι.... να μωρέ.... τώρα... ξέρεις.... :shake:Εεεεεε εχουν κατι δηλαδη αυτες με τα σηκωμενα αυτια??? θελετε κατι να πειτε κυρια Κατερινα μας????
μέχρι που σκέφτομαι να... τη βάψω!καλως ήρθες στο κλάμπ των καφέ
είμαστε ιδιαίτεροι και πολύ γ@μάουα.....
καφέ και ξερο ψωμι ρε![]()
Κράτα τη σκέψη για τις απόκριες. :cuniaoo:μέχρι που σκέφτομαι να... τη βάψω!![]()
Όταν λέμε προικιά;Σου χει ηδη παρει τα μυαλά... πώς πάνε τα προικιά της Ανναμπελ (εμενα μου αρεσει περισσότερο το full name, το belle ειναι συνηθισμένο και η μικρή σου δεν ειναι συνηθισμένη)
Πηραμε τα σχετικά????
Εύγε!! Πολύ ωραία η επιλογή του ονόματος! της ταιριάζει γάντι!!Ιστορια ονοματος:
Το Belle το σκεφτηκα βλεποντας το Once Upon A Time, μια αμερικανικη σειρα (απ΄τις αγαπημενες μου) με τους ηρωες των παραμυθιων. Η Πενταμορφη (Belle) λοιπον ειναι (μαλλον) ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απο την σειρα και απο τις πριγκιπησσες της Disney και σκεφτηκα, γιατι οχι; Το Pretty το ειχα σκεφτει πριν καν δω το κουταβι, αλλα όταν την ειδα λεω.... ε, δεν παει και τοσο... Γιατι το καφε ειναι πολυ γλυκο χρωμα, και το Belle ειναι πολυ γλυκο ονομα... Και όταν ζητησα απο την εκτροφεα να την φωναζει με το ονομα της για να το συνηθίσει, μου ειπε αν θελω να την ονομασει στο pedigree Annabelle για να ταιριαζει, μιας και ειναι η πρωτη γεννα της μαμας και το ονομα πρεπει να αρχιζει απο Α. Η αλλη επιλογη ηταν Arizona (απο την χαρακτηρα του Grey's Anatomy για οποιους γνωριζουν.) Το Grey's ειναι η αγαπημενη μου σειρα, και απ΄οτι φαινεται και της Ναταλιας (η εκτροφεας).Αλλα και οι δυο συμφωνισαμε οτι το Annabelle της ταιριαζει πιο πολυ!
![]()
Αμα αργησεις πολυ, θα τα δεις στον υπνο σου, μη φοβασαι! (συνηθως αυτο παθαινω με το ονοματα...)Εύγε!! Πολύ ωραία η επιλογή του ονόματος! της ταιριάζει γάντι!!
μάλλον ειμαι η μόνη που δε μπορεί να βρει όνομα για το κουτάβι της..![]()
Αχ συγνωμη, τωρα το καταλαβα...:cuniaoo:Όταν λέμε προικιά;
(μη μιλάτε κρυπταγραφημένα ρε παιδιά 15 είμαι!)
Φυσικες φυσικοτατες!!! Αυτια ρανταρ κ ελικοπτερο μη σου πω!! Κ μοναδικες γενικα επισης λογο του τελειως black ;-)Νατάσα και σκεφτόμουν τι να κάνουν αυτά τα κορίτσια!
Ε, όχι.... να μωρέ.... τώρα... ξέρεις.... :shake:
Είναι που ζηλεύω -μάλλον δε το έχω ξεπεράσει ακόμα!
Πάντως η τυπική εικόνα πίνσερ που είχα ήταν αυτή γιατί τότε σχεδόν όλα είχα αυτιά όρθια -και κομμένα... Παρόλα αυτά όταν είδα για πρώτη φορά τη Λάρα μου άρεσε πάρα πολύ που η προηγούμενη μαμά της είχε φροντίσει να είναι “ολόκληρη” -και παρότι αφού την πήρα ενήλικη θα με “βόλευε” να είχε ήδη κάνει άλλος στο παρελθόν τον ακρωτηριασμό.
Εσείς που είστε φυσικές είστε κούκλες!!! *agapoylas**agapoylas**agapoylas*
Βέβαια για τα της εμφάνισης έτσι που τα περιγράφει η vaggelo
μέχρι που σκέφτομαι να... τη βάψω!![]()
fani ήταν η ετοιμόγεννη μανούλα.Με το καλό να την δεχτείς,στη φώτογραφια στη πρώτη σελίδα είχες βάλει μία ετοιμόγγενη μαύρη!Αλλη ήταν εκείνη?
Εμ, για την ακριβεια η σκυλιτσα στην πρωτη σεληδα ηταν μια αλλη απ΄το εκτροφειο που εψαχνα, η οποια γεννησε 6 αλλα δεν υπηρχαν διαθεσημα για μενα.fani ήταν η ετοιμόγεννη μανούλα.
(τόσο πρήξιμο για 2 "ποντικάκια!!!)
Να σου ζήσει το σοκολατάκι
Πολύ όμορφη και αυτή η μανούλα...και πάλι με το καλό να έρεθςι το μικράκι σου!!
serge και εγώ αναρωτήθηκα τα μικρόσωμα τόσο πολύ φουσκώνουν και έχουν μόνο 2,γι αυτό και ρώτησα!!