Αναμονη για Miniature Pinscher!!!!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.904
Aθήνα
Mε το καλό να έρθει η μικρή!

Το εκτροφείο αυτό το είχες αναφέρει και παλιότερα; Ή ήταν κάποιο άλλο μέλος;

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Τι τύχη!!!:(

Τα κουτάβια γεννήθηκαν χτες. 4 αγόρια και 2 κορίτσια. Όμως ( η καλή μου η τύχη το ΄φερε έτσι) υπήρχαν άλλες 3 κρατήσεις για θηλικά οι οποίες είχαν προτεραιώτητα. :cry:

Οπότε πάλι στην αναμονή. Τι να κάνουμε...

Η εκτροφέας μου είπε πως ένα αρσενικό από το εκτροφείο της έχει προσφατα ζευγαρώσει με μία σκυλίτσα μία γνωστής της και μου έδωσε πληροφορίες. Είδα pedigree και εξετάσεις και φαίνονται πολύ ωραία σκυλιά. Μίλησα και με την εκτροφέα που έχει την σκυλίτσα, την Ναταλία (που είναι από Ελλάδα) και μου φάνηκε πολύ καλή. Τα κουτάβια θα γεννηθούν γύρω στις 10 Φλεβάρη... το σκέφτομαι. Η άλλη επιλογή είναι μία γέννα του εκτροφείου το καλοκαίρι, αλλά δε μου πολυαρέσουν οι γονείς... Δίλημμα...

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland

Τα κουτάβια γεννήθηκαν χτες. 4 αγόρια και 2 κορίτσια. Όμως ( η καλή μου η τύχη το ΄φερε έτσι) υπήρχαν άλλες 3 κρατήσεις για θηλικά οι οποίες είχαν προτεραιώτητα. :cry:

Η εκτροφέας μου είπε πως ένα αρσενικό από το εκτροφείο της έχει προσφατα ζευγαρώσει με μία σκυλίτσα μία γνωστής της και μου έδωσε πληροφορίες. Είδα pedigree και εξετάσεις και φαίνονται πολύ ωραία σκυλιά. Μίλησα και με την εκτροφέα που έχει την σκυλίτσα, την Ναταλία (που είναι από Ελλάδα) και μου φάνηκε πολύ καλή. Τα κουτάβια θα γεννηθούν γύρω στις 10 Φλεβάρη... το σκέφτομαι. Η άλλη επιλογή είναι μία γέννα του εκτροφείου το καλοκαίρι, αλλά δε μου πολυαρέσουν οι γονείς... Δίλημμα...
Για αρσενικό δεν ψήνεσαι? Να ξέρεις πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό! Μη στεναχωριέσαι! (εγω όταν δεν έμεινε έγκυος η σκύλα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό) Απλά θα περιμένεις λίγο ακόμα!

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Για αρσενικό δεν ψήνεσαι? Να ξέρεις πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό! Μη στεναχωριέσαι! (εγω όταν δεν έμεινε έγκυος η σκύλα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό) Απλά θα περιμένεις λίγο ακόμα!
Το ξέρω, έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι...

Για αγόρι δεν το σκέφτομαι γιατί αισθάνομαι πιό άνετα με κορίτσια και συμφωνούν όλοι στην οικογένεια ότι ένα κορίτσι θα μας ταίριαζε περισσότερο. Και η αλήθεια είναι ότι πάντα το φανταζόμουν κορίτσι, μαύρο... *agapoylas*

Εντάξει, περίμενα 3 χρόνια, μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα :cool:

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Το ξέρω, έτσι προσπαθώ να σκέφτομαι...

Για αγόρι δεν το σκέφτομαι γιατί αισθάνομαι πιό άνετα με κορίτσια και συμφωνούν όλοι στην οικογένεια ότι ένα κορίτσι θα μας ταίριαζε περισσότερο. Και η αλήθεια είναι ότι πάντα το φανταζόμουν κορίτσι, μαύρο... *agapoylas*

Εντάξει, περίμενα 3 χρόνια, μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα :cool:
Αν το φανταζόσουν πάντα κορίτσι, τότε περίμενε!! Περίμενε λίγο ακόμα! Και αν διαλέξεις την σκυλίτσα απο ελλάδα δε θα είναι καλύτερα? Να πας να τα δεις και απο κοντά κλπ?

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
(εγω όταν δεν έμεινε έγκυος η σκύλα κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό)
τυχερός-ή εισαι :) οι περισσότεροι παθαίνουν εγκεφαλικο όταν μένει έγκυος μια..σκύλα :p

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
τυχερός-ή εισαι :) οι περισσότεροι παθαίνουν εγκεφαλικο όταν μένει έγκυος μια..σκύλα :p
:D:D Καλέ οχι η δικία μου! Της εκτροφέα που ήθελα κουτάβι!
Ωραία παρατήρηση έκανες όμως! Μια δόση( και δυο μη σου πω) πραγματικότητας την έχει! (έχεις δώσει στη λέξη ''σκύλα'' πολύπλευρες διαστάσεις! :p )

Last edited:

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Αν το φανταζόσουν πάντα κορίτσι, τότε περίμενε!! Περίμενε λίγο ακόμα! Και αν διαλέξεις την σκυλίτσα απο ελλάδα δε θα είναι καλύτερα? Να πας να τα δεις και απο κοντά κλπ?
Δεν υπάρχει εκτροφείο Miniature Pinscher στην Ελλάδα δυστυχώς!:(

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη

Αχ, σε καταλαβαίνω. Στην πρώτη γέννα που επέλεξα γεννήθηκαν 5 αγόρια και κανενα κορίτσι.
Όμως βρήκα αρκετά γρήγορα μια άλλη γέννα από εξίσου αξιόλογους γονείς.
Μην απελπίζεσαι, θα έρθει η ώρα που θα την κρατήσεις αγκαλιά :)

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
:( Πάλι εκεί θα γεννηθούν τα κουτάβια?
Όχι, ο πατέρας είναι από το εκτροφείο, η μητέρα είναι μίας φίλης της ιδιοκτήτριας που είναι από Ελλάδα και σπουδάζει κτηνιατρική στην Ρουμανία(που είναι και το εκτροφείο). Αλλά το έψαξα και μου φαίνεται πολύ αξιόλογη γραμμή αίματος. Έχει και πολλές διακρίσεις...

Να το pedigree της μητέρας : JOKER SHOW BELIVE IN DREAM - World Pedigree DataBase Miniature Pinscher, Miniature Pinscher Pedigree DataBase.

Και του πατέρα: ANGELIC FACE OF TRANSYLVANIAN LEGEND - World Pedigree DataBase Miniature Pinscher, Miniature Pinscher Pedigree DataBase.

Περισσότερα για τον πατέρα εδώ : Transylvanian Legend Home

Και η μητέρα:

Και η γέννα:

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Αχ, σε καταλαβαίνω. Στην πρώτη γέννα που επέλεξα γεννήθηκαν 5 αγόρια και κανενα κορίτσι.
Όμως βρήκα αρκετά γρήγορα μια άλλη γέννα από εξίσου αξιόλογους γονείς.
Μην απελπίζεσαι, θα έρθει η ώρα που θα την κρατήσεις αγκαλιά :)
Ευχαριστώ, πολύ υποστηρικτικό αυτό!:wink:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ναι, ε; Γιατί;:|
Μου άρεσε πάρα πολύ ο αρσενικός, άλλα η θηλυκιά είναι πολύ «απλή» και χάνει ανατομικά από τον αρσενικό σε πολλά σημεία. Αν θές καλό εκθεσιακό κουτάβι πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα.